Înregistrați-vă pentru a participa la WiDS Datathon 2023 de anul acesta!

”WiDS Datathon România” este un eveniment independent organizat de Think Tank 360, la inițiativa Dnei. Mariana Ungureanu, ambasador WiDS. Evenimentul face parte din seria de manifestări globale ”Women in Data Science Datathon” organizate de către Stanford University. Participanții pot fi de orice gen și pot avea orice nivel de expertiză în domeniul științei datelor: profesioniști, studenți, profesori, funcționari guvernamentali și membri ai ONG-urilor. 

Competiția se va axa pe Data Science Impact in Environment and Future Industries. Completarea acestui formular confirmă înregistrarea dumneavoastră la echipa WiDS Worldwide pentru WiDS Datathon. Toți participanții trebuie să se înregistreze. Vă vom notifica în momentul deschiderii WiDS Datathon, la începutul lunii ianuarie 2023.

Întrebări? Trimiteți un e-mail la office@360.org.ro

Partener Academic Datathone 2023

Organizator

Partener Academic Regiunea Centru

Partener Academic Regiunea Centru

WiDS Datathon Romania

Prezentul formular este valabil doar pentru un singur participant din cadrul aceleiași echipe.

360 Think Tank în calitate de ambasador WiDS aduce pentru prima oară în România evenimentul: Women in Data Science - DATAHTON organizat de Stanford University, în data de 8 martie 2023. WOLTERS KLUWER România, în calitate de Partener Strategic WiDS 2022 & WiDS Datathon, asigură promovarea și suportul logistic pentru desfășurarea evenimentului. 360 RO va colabora cu WOLTERS KLUWER România în ceea ce privește validarea înscrierilor și va primi informațiile dvs. pentru scopurile descrise în Informarea privind prelucrarea datelor de către 360 RO și Regulamentul Concursului.

Pentru informații suplimentare/solicitări legate de prelucrarea datelor, fiecare dintre entități va adresa solicitările care țin de implicarea acesteia în colaborare, așa cum aceasta este descrisă mai sus.


WiDS Datathon 2023

Partener Academic Datathon 2023