Înregistrați-vă pentru a participa la WiDS Datathon 2024!

”WiDS Datathon România” este un eveniment independent organizat de Think Tank 360, la inițiativa Dnei. Mariana Ungureanu, ambasador WiDS. Evenimentul face parte din seria de manifestări globale ”Women in Data Science Datathon” organizate de către Stanford University. Participanții pot fi de orice gen și pot avea orice nivel de expertiză în domeniul științei datelor: profesioniști, studenți, profesori, funcționari guvernamentali și membri ai ONG-urilor. 

Pentru anul 2024 tematica selectată pentru competiție va fi dedicată echității în sănătate ”Equity in Healthcare”. Înregistrarea echipelor din cadrul instituțiilor academice va începe de la 15 septembrie 2023, iar pentru echipele din mediul privat de la 06 ianuarie 2024. 

Întrebări? Trimiteți un e-mail la office@360.org.ro

Partener Academic Principal 2024

Organizator

WiDS Datathon Romania

Prezentul formular este valabil doar pentru un singur participant din cadrul aceleiași echipe.

360 Think Tank în calitate de ambasador WiDS aduce pentru prima oară în România evenimentul: Women in Data Science - DATAHTON organizat de Stanford University, în data de 8 martie 2023. WOLTERS KLUWER România, în calitate de Partener Strategic WiDS & WiDS Datathon, asigură promovarea și suportul logistic pentru desfășurarea evenimentului. 360 RO va colabora cu WOLTERS KLUWER România în ceea ce privește validarea înscrierilor și va primi informațiile dvs. pentru scopurile descrise în Informarea privind prelucrarea datelor de către 360 RO și Regulamentul Concursului.

Pentru informații suplimentare/solicitări legate de prelucrarea datelor, fiecare dintre entități va adresa solicitările care țin de implicarea acesteia în colaborare, așa cum aceasta este descrisă mai sus.


WiDS Datathon 2024

Instituții Academice Participante

Gheorghe Asachi Technical University of Iasi

Nicolae Balcescu Land Forces Academy

Technical University of Cluj-Napoca

Gheorghe Asachi Technical University of Iasi

Nicolae Balcescu Land Forces Academy

Technical University of Cluj-Napoca