Prezentul formular este valabil doar pentru un singur participant. În cazul mai multor participanți din cadrul aceleași companii, vă rugăm să efectuați câte o nouă înscriere.  

În situația în care prezentul formular este completat de către un reprezentant al companiei pentru mai multe persoane sau în situația în care reprezentantul ce completează formularul nu este același cu cel ce este înscris la eveniment, având în vedere că WOLTERS KLUWER România se află în imposibilitatea practică de a informa persoana/persoanele înscrisă/e privind termenii și condițiile prezentului formular și privind prelucrarea datelor, responsabilitatea informării revine reprezentantului companiei ce completează formularul.

360 Think Tank în calitate de ambasador WiDS aduce pentru a doua oară în România evenimentul: Women in Data Science Global Event organizat de Standford University, în data de 8 martie 2023. WOLTERS KLUWER România, în calitate de Partener Strategic WiDS, asigură promovarea și suportul logistic pentru desfășurarea evenimentului. Think Tank 360 RO va colabora cu WOLTERS KLUWER România în ceea ce privește validarea înscrierilor și va primi informațiile dvs. pentru scopurile descrise în Informarea privind prelucrarea datelor de către Think Tank 360 RO.

Pentru informații suplimentare/solicitări legate de prelucrarea datelor, fiecare dintre entități va adresa solicitările care țin de implicarea acesteia în colaborare, așa cum aceasta este descrisă mai sus.

 WiDS, March 8th, 2023

WiDS Ambasador

WiDS Strategic Partner

WiDS Romania is an independent event that is organized by Mariana Ungureanu (WiDS Ambassador), president of 360 Think Tank to coincide with the annual WiDS Worldwide conference organized by Stanford University and an estimated 200+ locations worldwide. Everyone is invited to attend WiDS regional events which feature outstanding women doing outstanding work.