Beneficiile participanților

Tocmai de aceea ne-am gândit că parcurgerea „pas cu pas” a etapelor acesteia, alături de o persoană nu doar familiarizată cu materia, ci și obișnuită să o explice, reprezintă o experiență utilă nu doar pentru juriști. 

14:00 – 14:50

Scurtă trecere în revistă a etapelor procesului penal.

Actorii” în procesul penal.

14:50 – 15:00

- pauză 

15:00– 15:50

Competența organelor de urmărire penală; modalitățile de sesizare a acestora.

15:50 – 16:00

- pauză

Webinarul nostru își propune să aducă în atenția tuturor celor interesați de acest domeniu, juriști nespecializați în materie penală sau persoane având alte profesii, câteva aspect de bază privind urmărirea penală, privit în desfășurarea sa cronologică. Abordarea problemelor, din perspectivă teoretică și practică, se va face la un nivel accesibil acestora.

Agenda webinarului

Descrierea webinarului

Trainerul webinarului

Urmărirea penală
Pas cu pas

Webinar 27 septembrie 2021

Necunoscute unora, privite cu temere de alții, regulile urmăririi penale interesează în ultimii ani categorii de persoane mult mai largi decât aceea a magistraților și avocaților specializați în materie.

Detaliile evenimentului

CÂND ȘI UNDE

27 septembrie 2021, între orele 14:00 – 18:00  
Webinar, prezență online

INCLUSE ÎN PREȚ

 diplomă de participare;
 voucher Sintact.ro (acces 15 zile).

Wolters Kluwer România SRL are dreptul să modifice datele de desfășurare ale evenimentelor sau să anuleze evenimentul, aceste informații fiind transmise în termen de 3 zile lucrătoare înainte de data stabilită inițial.

Efectuarea plăţii pentru participarea la un eveniment Wolters Kluwer Romania semnifică acceptarea termenilor şi condiţiilor privind organizarea evenimentului. 

În cazul neparticipării în data de desfășurare a evenimentului, suma achitată nu se restituie, având posibilitatea de a vizualiza înregistrarea evenimentului timp de 5 zile de la data defășurării acestuia.

PREȚURI

400 lei + TVA

Vreau să particip!

ÎNSCRIERE

Înscrierea constă în emiterea unei facturi fiscale în baza căreia puteți achita taxa de participare. Factura poate fi emisă fie pe persoană fizică, fie pe persoană juridică (societate, cabinet, PFA).

© Toate drepturile rezervate S.C. Wolters Kluwer Romania SRL; 
    Cod Fiscal RO8451308 / Reg. Com. J40/4017/1996;
    Tel: 031.224.41.95; Email: marketing@wkro.ro

Vreau să particip!

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție
Malvina Udrea: 0737 733 444
malvina.udrea@wolterskluwer.com

Sună acum!

Necunoscute unora, privite cu temere de alții, regulile urmăririi penale interesează în ultimii ani categorii de persoane mult mai largi decât aceea a magistraților și avocaților specializați în materie.

Public
țintă

A absolvit Facultatea de Drept a Universității din București în anul 1995 și din noiembrie același an până la 1 februarie 2021 a ocupat funcția de procuror. Din septembrie 2014 este formator la Institutul Naţional al Magistraturii, disciplina Drept penal și procesual penal.

Are o experiență de peste 20 de ani în aplicarea legislației penale, ca procuror, calitate în care a ocupat diferite funcții de execuție și de conducere, mergând de la procuror stagiar la Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 5 Bucureşti la prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul București.  A avut astfel posibilitatea de a cunoaște cele mai multe dintre problemele invocate de practicieni în legătură cu cercetarea și judecarea cauzelor penale și preocuparea constantă de a căuta răspunsuri la întrebările practicii. Experiența astfel acumulată i-a permis ca, în calitate de formator în cadrul Institutului Național al Magistraturii, să fie implicată, începând din 2014,  în organizarea și susținerea unor  seminarii și conferințe axate pe aspectele controversate ivite în aplicarea legislației penale.

Alexandra-Mihaela Șinc
Vreau să particip!

Economisește și rămâi informat cu Abonamentul la Webinariile WK

Vezi Oferta

16:00 – 16:50

Urmărirea penală: etape, administrarea probelor.

16:50 – 17:00

– pauză

17:00 – 18:00

Urmărirea penală: soluțiile adoptate de procuror.