Cere Ofertă!

Sintact.ro cu Biblioteca Universului Juridic aduce la un loc prestigiul unei edituri care în cei aproape 20 ani de la înfiinţare a căpătat renumele de editură specializată în publicarea numelor reprezentative din domeniul juridic, majoritatea lucrărilor apărute fiind semnate de autori consacraţi și expertiza Wolters Kluwer România, unul dintre cei mai mari furnizori de tehnologie, informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.  

Modulul Universul Juridic Legal

Cuprinde titluri de un real interes pentru practicienii, cercetătorii și pasionații dreptului. 

Se regăsesc tratate de prestigiu, compendii de jurisprudență, dar și descrieri ale unor cauze celebre sau soluţii inedite.

Modulul Universul Juridic Business 

Aici regăsim conținut de interes pentru practicienii din companii, societăți comerciale și alte structuri comerciale, conținut care adresează atât aspecte generale legate de acte constitutive, tranzacții comerciale, contracte de muncă etc., dar și domenii ale dreptului ca proprietatea intelectuală, dreptul concurenței, gdpr sau dreptul IT-ului.

Modulul Universul Juridic Public 

Aici se regăsesc titluri de interes pentru instituţiile publice şi funcţionarii acestora. Regăsim aspecte care vizează statutul funcționarului public, conflictul de interese sau aspecte legate de domenii de interes ca sănătatea, învățământul public, achizițiile publice etc.

Wolters Kluwer România

Modulul Universul Juridic Fiscal 

Cuprinde conținut de interes pentru profesioniștii din fiscalitate și contabilitate. Sunt tratate majoritatea subiectelor de interes și se insistă și pe aspecte de nișă ca prețurile de transfer sau fiscalitatea în contextul extinderii prerogativelor Uniunii Europene.


cea mai vastă bibliotecă 

      juridică românească disponibilă 

           în format electronic: 

Cele patru module sunt deplin integrate cu conținut din platforma profesională de documentare juridică Sintact.ro, permițând o navigare rapidă și o consultare facilă a informației la nivelul fiecărui articol de lege, unde regăsim normele de aplicare, jurisprudența relevantă, biblioteca juridică, diagrame grafice interactive, comentariile specialiștilor și articole din colecțiile complete a 8 reviste de drept.

Accesează acum în Sintact.ro cea mai vastă bibliotecă juridică românească disponibilă în format electronic: Biblioteca Universul Juridic.

Găsești informația organizată în patru module distincte care se adresează profesioniștilor din ariile:

  • Legal: avocați, magistrați, notari publici, executori judecătorești, practicieni în insolvență, mediatori
  • Business: avocați, consilieri juridici, practicieni în insolvență, mediatori
  • Fiscal: consilieri juridici, consultanți fiscali, contabili
  • Public: avocați, consilieri juridici

Dreptul penal român într-o viziune europeană - Oana Roxana IONESCU, Ion IFRIM

Nulitatea căsătoriei în dreptul român şi comparat - Ioana Nicoleta GHEBERT

Cauze celebre şi soluţii inedite în materie civilă - Andrei PAP

Reglementarea muncii tinerilor şi femeilor în dreptul naţional şi European - Loredana Steliana DOSEAN

Dreptul Proprietăţii Intelectuale, Jurisprudenţa Curţii de Justiţie a Uniunii Europene - Adrian M. TRUICHICI Luiza NEAGU

DREPT FISCAL Jurisprudenţa Curţii de Justiţie a Uniunii Europene - Adrian M. TRUICHICI, Luiza NEAGU

Analiza infracţiunii de conflict de interese şi comentarii de practică judiciară - Mihai Viorel TUDORAN

Acţiunea civilă în procesul penal exercitată de unităţile spitaliceşti. Ghid de recuperare a cheltuielilor de spitalizare - George COCA, Oana LAZĂR

Biblioteca Universul Juridic.

ACUM în Sintact.ro 

Fix the following errors:
Hide