TVA

Cristian activează de peste 13 ani în domeniul fiscal, fiind specializat în domeniul TVA. Cea mai mare parte a acestei perioade a petrecut-o în cadrul unei companii Big4.

Experiența sa practică include printre alte peste 100 de proiecte de revizii fiscale și due diligence, mai mult de 30 de proiecte de asistență în cadrul inspecțiilor și litigiilor fiscale, precum și consultanță pentru numeroase subiecte din zona TVA.

CLICK AICI PENTRU ÎNSCRIERE!

© Toate drepturile rezervate S.C. Wolters Kluwer Romania SRL; 
    Cod Fiscal RO8451308 / Reg. Com. J40/4017/1996;
    Tel: 031.224.41.95; Email: marketing@wkro.ro

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție!
Anca Marghidanu: 031.22.44.158; 
anca.marghidanu@wolterskluwer.com

TRAINERUL EVENIMENTULUI

TVA reprezintă zona fiscalității care are adesea cel mai mare impact financiar, atât pentru contribuabili dar și pentru autorități. În plus, TVA este și taxa cea mai verificată în cadrul inspecțiilor fiscale organizate de ANAF.

PREȚURI

Early Booking (pană la 22 noiembrie 2019) - 350 LEI+TVA
Late Booking
 (din 23 noiembrie 2019) - 450 LEI+TVA

Notă: În cazul neprezentării nenotificate în scris la adresa de email alina.alexe@wolterskluwer.com, cu minim 3 zile înainte de desfășurarea evenimentului, suma achitată poate fi realocată, fără a se restitui, pentru un alt eveniment organizat de Wolters Kluwer Romania. Realocarea către alt eveniment este posibilă o singură dată, pe o perioadă de 3 luni.

CÂND ȘI UNDE

10 decembrie 2019; Orele 14:00 – 18:00
Sala de cursuri Wolters Kluwer România
Bd. Tudor Vladimirescu 22, Clădirea Green Gate, 
etaj 6, sector 5, București

TEMATICA EVENIMENTULUI

Scopul acestui seminar este să faciliteze cunoașterea principalelor probleme care apar în domeniul TVA, din perspectiva incidenței și impactului financiar al acestora. Abordarea este una practică, utilizând numeroase exemple întâlnite în cadrul proiectelor de consultanță sau a inspecțiilor și litigiilor fiscale.

DETALIILE EVENIMENTULUI

PREZENTAREA SEMINARULUI

Cristian Velcu

PREȚURI                    

Early Booking (pană la 22 nov. a.c.)  350 LEI + TVA
Late Booking  (din 23 nov. a.c.)          450 LEI + TVA

Notă: În cazul neprezentării nenotificate în scris la adresa de email alina.alexe@wolterskluwer.com, cu minim 3 zile înainte de desfășurarea evenimentului, suma achitată poate fi realocată, fără a se restitui, pentru un alt eveniment organizat de Wolters Kluwer Romania. Realocarea către alt eveniment este posibilă o singură dată, pe o perioadă de 3 luni.

INCLUSE ÎN PREȚ

  diplomă de participare;
  pauză de cafea;
  voucher de 100 lei pentru înscrierea la unul din evenimentele viitoare Wolters Kluwer*;
  voucher sintact.ro (acces 15 zile);
  voucher de 450 lei discount pentru achiziția soluției juridice LexForce.

* Voucher-ul de 100 lei oferit pentru evenimentele viitoare poate fi  folosit doar pentru seminariile și conferințele organizate strict de  Wolters Kluwer, nu și cele în parteneriat, un voucher per participant și  doar din costul întreg de participare (reducerile nu se cumulează). De  asemenea, acestea au o valabilitate de 3 luni din data evenimentului la  care îl primiți.

SEMINAR 10 DECEMBRIE 2019

SUNĂ ACUM!

LEGISLAȚIE
PRACTICĂ
SOLUŢII

Wolters Kluwer România SRL are dreptul să modifice datele de desfășurare ale evenimentelor sau să anuleze evenimentul, aceste informații fiind transmise în termen de 5 zile lucrătoare înainte de data stabilită inițial, atât telefonic cât și pe e-mail. Taxa de participare achitata se poate utiliza ca și compesare pentru un alt eveniment organizat exclusiv de Wolters Kluwer România sau poate fi returnată în termen de 10 zile lucrătoare, de la data emiterii facturii storno. 

Wolters Kluwer Romania SRL nu este răspunzătoare pentru costurile suplimentare (transport, cazare etc.) angajate de participanţi. Efectuarea plăţii pentru participarea la un eveniment Wolters Kluwer Romania semnifică acceptarea termenilor şi condiţiilor privind organizarea evenimentului. 

BENEFICIILE PARTICIPANȚILOR

Personalul din departamentele financiar-contabile ale companiilor din toate domeniile de activitate (ex. director economic, director financiar, tax manager, contabil, etc.);

Contabili independenți, consultanți fiscali, avocați, alți profesioniști.

În substanță, domeniul TVA prezintă numeroase dificultăți din cauza cadrului legislativ extrem de vast, a dificultăților de interpretare a tratamentului fiscal aplicabil dar și a strânsei legături cu legislația UE și jurisprudența Curții de Justiție a Uniunii Europene.

În acest context, cunoașterea prevederilor legale care crează probleme în mod frecvent și a abordărilor practice ale autorităților fiscale sunt esențiale în vederea identificării și combaterii potențialelor riscuri asociate TVA.

Cunoașterea prevederilor legislative din domeniul TVA care determină dificultăți în mod uzual;

Sfaturi practice privind principalele probleme de TVA ridicate în cadrul inspecțiilor fiscale;

Cunoașterea modalităților de prevenire și identificare a fraudelor carusel;

Prezentarea celor mai recente cazuri ale Curții de Justiție a Uniunii Europene relevante pentru mediul economic din România.

Aspecte practice privind cele mai importante prevederi legislative în domeniul TVA (dreptul de deducere a TVA, aplicabilitatea scutirilor de TVA, TVA în tranzacțiile cu bunuri imobile);

Principalele probleme din aria TVA care apar în cadrul inspecțiilor fiscale;

Identificarea și prevenirea fraudelor carusel;

Cazuri recente ale Curții de Justiție a Uniunii Europene;

Răspunsuri la întrebările participanților.

AGENDA EVENIMENTULUI

PUBLIC ȚINTĂ