VREAU SĂ PARTICIP!

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție!
Maria Sebe:  0737 733 444 
maria.sebe@wolterskluwer.com

Supravegherea tehnică în procedura penală: Analiză practică și provocări juridice – cu Elena Hach

VREAU SĂ PARTICIP!

Supravegherea tehnică în procedura penală: Analiză practică și provocări juridice
– cu Elena Hach

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție!
Maria Sebe: 0737 733 444 
maria.sebe@wolterskluwer.com

22 Mai 2024 Webinar

Prezentarea evenimentului
  • Supravegherea tehnică în înțelesul Codului de procedură penală sau a Legii nr.51/1991 reprezintă domeniul țintă al acestui webinar. Avantajele sau dezavantajele acestei metode, prin raportare și la imperfecțiunile legislative, respectiv reperele constituționale constituie teme ce vor fi abordate într-o manieră practică, ținând cont că în marile dosare, metoda a dat rezultate eficiente, care însă ulterior, de la caz la caz, au fost înlăturate de instanțele de judecată. Vom analiza de ce.

CÂND ȘI UNDE

22 Mai 2024; Orele 13:00 – 16:00 

Webinar

Wolters Kluwer România SRL are dreptul să modifice datele de desfășurare ale evenimentelor sau să anuleze evenimentul, aceste informații fiind transmise în termen de 3 zile lucrătoare înainte de data stabilită inițial.

Efectuarea plăţii pentru participarea la un eveniment Wolters Kluwer Romania semnifică acceptarea termenilor şi condiţiilor privind organizarea evenimentului. 

În cazul neparticipării în data de desfășurare a evenimentului, suma achitată nu se restituie, având posibilitatea de a vizualiza înregistrarea evenimentului timp de 5 zile de la data desfășurării acestuia.

PREȚURI

450 lei + TVA

În cazul neparticipării în data de desfășurare a evenimentului, suma achitată nu se restituie, având posibilitatea de a vizualiza înregistrarea evenimentului timp de 5 zile de la data desfășurării acestuia.

PREȚURI

400 lei + TVA

VREAU SĂ PARTICIP!
VREAU SĂ PARTICIP!

INCLUSE ÎN PREȚ

 diplomă de participare, la cerere
voucher sintact.ro (acces 15 zile)

ÎNSCRIERE

Înscrierea constă în emiterea unei facturi fiscale în baza căreia puteți achita taxa de participare. Factura poate fi emisă fie pe persoană fizică, fie pe persoană juridică (societate, cabinet, PFA).

VREAU SĂ PARTICIP!
Detaliile evenimentului
Participanți
    Webinarul se adresează:
  • Practicienilor, avocaților, magistraților, studenților sau oricăror persoane interesate de acest subiect, ce poate fi abordat și în cheia limbajului cotidian.

Urmărește Wolters Kluwer

© 2024 Wolters Kluwer România. Toate drepturile rezervate

Evenimentul formează obiectul procedurii de aprobare în principiu de către INPPA. Conferința este inclusă în programul de pregătire și perfecționare continuă a avocaților. Punctele de pregătire profesională se vor acorda după încheierea conferinței, în baza prevederilor Metodologiei de recunoaștere a activitaților de pregatire profesională continuă, aprobată de Consiliul U.N.B.R.

Evenimentul formează obiectul procedurii de aprobare în principiu de către I.N.P.P.A. Conferința este inclusă în programul de pregătire și perfecționare continuă a avocaților. Punctele de pregătire profesională se vor acorda după încheierea conferinței, în baza prevederilor Metodologiei de recunoaștere a activităților de pregătire profesională continuă, aprobată de Consiliul U.N.B.R.

Lectorul evenimentului

A fost procuror din anul 1998, a activat în toate segmentele dreptului penal, fiind investigator și procuror de ședință  într-o multitudine de cauze penale cu grad de complexitate ridicat, de la infracțiuni împotriva vieții până la white collar crime.

Are o experiență consistentă în domeniul dreptului penal al afacerilor, spălarea banilor și al infracțiunilor de corupție, activând în trecut ca procuror în cadrul Direcției Naționale Anticorupție.

A fost membru în plenul Oficiului Național pentru Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor, timp de 5 ani, reprezentant la Plenarele Comitetului Moneyval, susținând raportul de țară privind progresele pe linia prevenirii și combaterii fenomenului de spălare de bani.

Are de asemenea o bogată experiență în domeniul cooperării judiciare internațional penale, fiind magistrat de legătură al României în Republica Italiană, timp de 1 an, expertiza sa determinând soluționarea cu succes a unui număr considerabil de mandate europene de arestare.

A susținut cauze complexe ale Direcției Naționale Anticorupție în dosare cu impact mediatic ridicat, obținând soluții de condamnare în majoritatea situațiilor, soluții ce au rămas definitive.

Este moderator, speaker la numeroase dezbateri ce țin de dreptul penal al afacerilor, fiind de asemenea directorul Revistei Spălarea Banilor, Prevention: Privacy&Transparency, editată de Universul Juridic, lansată în luna ianaurie 2023, cu ocazia Conferinței Naționale pentru prevenirea și Combaterea Spălării Banilor, ediția a 5-a, unde a avut calitatea de coordonator științific.

În prezent, este avocat.

Elena Hach

•    Cunoșterea dezvoltată a cadrului legal, a jurisprudenței dezvoltate de-a lungul anilor, dar și a jurisprudenței CEDO, CJUE etc.
Beneficii participanți
•    Cunoșterea dezvoltată a cadrului legal, a jurisprudenței dezvoltate de-a lungul anilor, dar și a jurisprudenței CEDO, CJUE etc.