Abonamentul la Răspunsuri Fiscale te pune în legătură cu specialiștii pentru problemele tale specifice!

În plus, facilitatea
Adresează o întrebare

Ai o întrebare pentru care nu găsești un răspuns în baza de date? Nicio problemă!

În baza abonamentului, ne poți transmite în fiecare lună câte o întrebare / speță pentru problema pe care o întâlnești în activitatea ta și echipa noastră de specialiști îți răspunde gratuit în cel mult 72 de ore.
 

Un instrument de lucru 
pentru practicieni

Noul modul Sintact.ro este special dedicat practicienilor și nevoilor lor specifice: rezolvarea corectă și rapidă a problemelor neclare generate de legislație. Pentru a econimisi timp și a crește eficacitatea, consultanța de specialitate este acum la îndemâna ta!

Alege Răspunsuri Fiscale

• Ai acces imediat la cele mai relevante + 3.000 de răspunsuri și soluții
• Optimizezi timpul dedicat informării și căutării
• Ai siguranța soluției certificate de profesioniști
• Reduci riscurile provenite din nesiguranță și neclaritate
• Ai la îndemână mereu un instrument de consultanță fiscală actualizat

Dacă lucrezi într-un domeniu în care trebuie să iei decizii legate de fiscalitate, contabilitate, HR sau taxe, Răspunsuri Fiscale este primul tău consultant!

De ce Răspunsuri Fiscale?

Nevoia de soluții 
certificate

Răspunsuri fiscale oferă siguranță și eficiență în gestionarea modificărilor legislative și a reglementărilor neclare. Răspunsurile aparțin unei echipe editoriale formate din experți certificați în domeniile fiscal, contabilitate, HR și taxe.

Fluctuația 
Legislației Fiscale

În fiecare an, în România apar sute de modificări în legislația fiscală principală și secundară. Pentru multe dintre aceste modificări normele de aplicare apar cu o prea mare întârziere și uneori sunt extrem de confuze, afectând în cascadă aspecte deja reglementate în aceste domenii-cheie pentru orice companie.

Riscurile 
asociate

Pentru practicieni, aplicarea imediată a legislației devine o provocare. Căutarea soluțiilor juste care să acopere lipsa informațiilor și să prevină riscurile asociate poate fi consumatoare de timp și resurse. Informarea din surse sigure devine o prioritate.

Echipa editorială

Echipa editorială este formată din 
11 consultanți fiscali și contabili cu o vastă experiență în domeniu, 
specialiști în domeniul fiscalității, contabilitații, HR-lui sau taxelor. 
Membrii colectivului sunt acreditați CECCAR, CAFR și CCFR


Pe cine ajută?

Contabili
Consultanți fiscali
Manageri/Directori financiari
Antreprenori

Vreau acces
Vreau acces

Echipa editorială

Monica Predescu

Prin înfiinţarea unei societăţi de contabilitate, am avut ocazia sa încep practicarea activităţii de contabilitate în urmă cu 25 de ani, luând astfel parte la începutul şi la dezvoltarea acestui domeniu în România.

Îmi propun să ofer cele mai bune soluții în domeniul financiar-contabil, politicii manageriale și resurselor umane, astfel încât să asigur un background solid în realizarea obiectivelor tale. 

Cornel Grama

Expert contabil și consultant fiscal din Cluj Napoca, unul dintre fondatorii și administratorii Asociației Tax Advisors și al Grupului Tax Advisors de pe Facebook, cu un număr de peste 24.000 de membri

Romeo Negruț

Simona Jurescu 

În anul 2002, ca urmare a dezvoltării constante a societății de contabilitate SC Excelcont SRL, apare oportunitatea înființării unei sucursale în Timișoara. Din acel an, sucursala din Timișoara este condusăde expert contabil Jurescu Simona.  

Ioana-Camelia Sprivac

Având la bază studii juridice și o specializare în fiscalitate, practic o abordare a spețelor din două puncte de vedere, fapt ce îmi permite o înțelegere mai bună, în special în cazul spețelor complexe, care nu necesită doar cunoștințe în domeniul fiscalității. 

Experiența îmi dă posibilitatea să ofer cele mai bune soluții și recomandări, care vor naște cele mai ingenioase soluții pentru compania ta. Soluțiile și serviciile îți sunt livrate la cele mai înalte standarde.

Andrei Clisu

Îmi place să lucrez cu oamenii și să fiu înconjurat de ei. Din aceste considerente, am ales drumul pe care am pornit acum mai bine de 10 ani de zile, cel de Inspector Resurse Umane și expert salarizare. 

Flavius Jakubowicz

Economist cu o vastă experiență, în decursul anilor am oferit servicii de contabilitate firmelor mari, filiale ale multinaționalelor din domenii diverse de activitate.

Simona Drăghici 

Adina Vlaicu

Consultant fiscal, membru al Camerei Consultanților Fiscali din România, cu o experiență în domeniul financiar de peste 15 ani, perioadă în care am încercat să găsesc soluții și răspunsuri la provocările zilnice din domeniul economic, cu o atitudine proactivă și constientă de faptul că numai o informare corectă și la timp îți poate asigura în societatea noastră dinamică garanția reușitei, care se definește economic prin trei termeni: câștig, venit sau profit.

Simona Clisu

Absolventă a unui liceu și mai apoi a unei facultăți cu profil economic, activitatea mea a fost și continuă să fie legată de contabilitate, fiscalitate, domeniul financiar. Încă de pe vremea studenției, am avut șansa de a mă angaja într-o firmă de contabilitate, unde am dobândit experiența necesară pentru ca mai apoi să-mi înființez propria societate, cu domeniu de activitate în contabilitate și fiscalitate. 

Am o experienţă de peste 20 de ani în domeniul contabilităţii şi fiscalităţii şi de peste 15 ani în domeniul auditului financiar. Am dobândi această experiență prin intermediul societăţii al cărui fondator sunt din anul 1996. Aici am învăţat să fiu responsabil de coordonarea echipei pentru efectuarea tuturor lucrărilor legate de contabilitate şi fiscalitate, începând cu ţinerea contabilităţii primare, analize şi raportări, activităţi fiscale diverse, precum şi îndeplinirea la termen a obligaţiilor clienţilor faţă de bugetul statului în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare.

Ion Nedef 

Urmărește Wolters Kluwer

© 2022 Wolters Kluwer România. Toate drepturile rezervate

Soluții fiscale prin întrebări și răspunsuri 

Răspunsuri Fiscale

Răspunsuri Fiscale

Soluții fiscale prin întrebări și răspunsuri 

Cauți rapid un răspuns clar și edificator?
Dorești siguranță atunci când aplici o reglementare fiscală?

În Sintact.ro, găsești acum rezolvarea problemelor fiscale:
Răspunsuri Fiscale oferă 
+ 3.000 de răspunsuri structurate cu trimiteri la legislația relevantă și explicații detaliate la întrebările din domeniile fiscalitate, contabilitate, resurse umane și taxe.


Noul modul Răspunsuri Fiscale integrat în Sintact.ro, cea mai performantă platformă de documentare juridică,  este soluția rapidă și eficientă.

Completează cu datele tale și te contactăm în cel mai scurt timp

Completează cu datele tale pentru demo gratuit

Alege Răspunsuri Fiscale

• Ai acces imediat la cele mai relevante + 3.000 de răspunsuri și soluții
• Optimizezi timpul dedicat informării și căutării
• Ai siguranța soluției certificate de profesioniști
• Reduci riscurile provenite din nesiguranță și neclaritate
• Ai la îndemână mereu un instrument de consultanță fiscală actualizat

Vreau acces

sintact.ro@wolterskluwer.ro

sintact.ro@wolterskluwer.ro

Cumpără rapid și simplu din magazinul onlineCumpără rapid și simplu din magazinul online