Știi în orice moment
cu cine faci afaceri?

Căutare

Cauți în timp real dacă o persoană juridică este implicată în vreun proces și ești la curent cu evoluția dosarelor partenerilor tăi.

Știi în orice moment 
cu cine faci afaceri?

Filtrare

Ai posibilități multiple de filtrare a rezultatelor căutarilor tale, după mai multe criterii: nume parte/client, județ, dată (de la/până la), instituție, tipul instanței, obiect dosar, stadiu dosar, calitate procesuală, materie dosar.

Notificări

Primești notificari pe e-mail (adresa aleasă de tine) de 2 ori pe zi. Indiferent că apar dosare noi sau se publică noutăți în dosarele aflate deja sub urmărire, vei fi informat în orice moment cu privire la statusul acestora.

Portalul de documentare juridică Sintact.ro are un nou modul prin care poate fi căutat istoricul judiciar al societăților comerciale care sunt implicate în procese în România. Căutarea situației judiciare a oricărei părți dintr-un proces existent pe portalul instanțelor naționale este, astfel, foarte facilă cu ajutorul noului instrument online, realizat de Wolters Kluwer România.

Istoricul Judiciar al firmelor din România este acum disponibil în platforma juridică Sintact.ro!

Sunt interesat!

Istoric JudiciarCum te ajută Istoricul Judiciar?

Când intri în contact cu posibili parteneri sau asociați sau ai noi furnizori, ori vrei să începi o afacere decizia ta este influențată de credibilitatea noului contact. Când prospectezi piețe noi și evoluezi într-un mediu concurențial reacțiile tale trebuie să fie rapide. Un pas important este posibilitatea pe care ți-o oferă portalul Sintact.ro prin faptul că, prin noul modul “Istoric Judiciar”, găsești dacă firma care te interesează este parte în vreun proces.

Funcționalități avansate

Afli imediat dacă acea persoană juridică a fost dată în judecată sau, la rândul ei, a declanșat vreun litigiu. În caz afirmativ, știi motivele pentru care s-a pornit un proces, ce obiect are dosarul și ce materie de drept este vizată. Filtrele de căutare dezvoltate de informaticienii Wolters Kluwer România permit interogarea avansată și după județ, tipul de instanță, precum și afișarea hotărârilor judecătorești asociate dosarului, în măsura în care acestea există și sunt publice. De asemenea, este posibil exportul raportului de risc, precum și al hotărârilor publicate pentru a putea fi utilizate și offline.

Noul instrument este, așadar, foarte util avocaților, consilierilor juridici, notarilor, executorilor judecătorești, asociaților și managerilor de companii, experților în achiziții, dar și tuturor celor interesați de modalitatea facilă și rapidă de căutare a sa

Istoric Judiciar Extins

Beneficiezi de o arie de alertare pentru firme monitorizate:

  • Se pot adăuga oricând firme noi (manual);
  • Se pot adăuga firme prin import de fișiere .xls la cerere, în baza unei oferte personalizate;
  • Se pot descărca rapoarte .xls cu rezultatele căutării, conținând următorii parametrii:

Entitate identificată în dosar    Calitate procesuală entitate    Număr dosar    Materie dosar (ECRIS)    Obiect dosar (ECRIS)   ⏹ Stadiu procesual
⏹ Parți în dosar   ⏹ Instanță dosar   ⏹ Soluție 
⏹ Număr hotărâre   ⏹ Istoric termene   ⏹ Următorul termen

Parametri de filtrare

⏹ Județ (dropdown/multiselect/opțional);
⏹ Instituție (dropdown/multiselect/opțional);
⏹ Tip instanță (Judecătorii/Tribunale/Curți de apel/ICCJ/etc);
⏹ Data dosarului (de la – până la);
⏹ Data ultimei modificări (de la – până la);
⏹ Entitate;
⏹ Alias (posibilitate de sugestie alias, dropdown, multiselect);
⏹ Calitate procesuală;
⏹ Stadiu procesual dosar (dropdown, multiselect);
⏹ Materie dosar (dropdown, multiselect), stadiu Insolvență;
⏹ 
Obiect dosar

© Toate drepturile rezervate Wolters Kluwer Romania | RO8451308 | J40/4017/1996 | marketing@wkro.ro

Fix the following errors:
Hide