Utilizatorii platformei legislative Sintact.ro au la dispoziție un nou modul, pe bază de inteligența artificială, care permite traducerea automată în limba engleză, la un înalt standard de calitate, a oricărui act din categoria [Legislație], și anume a peste 250 de mii de documente.

Acum, în maximum 24 de ore de la data solicitării, poți consulta traducerea în limba engleză a oricărui act publicat în Monitorul Oficial.

Timpul extrem de scurt pentru traducere 

la standarde de înaltă calitate,
în varianta standard de 24 ore

De ce să alegi traducerile în engleză din Sintact.ro

Timpul extrem de scurt pentru traducerea 
la standarde de înaltă calitate

a unui act legislativ. Termenul standard de răspuns, de la momentul solicitării traducerii până la actualizarea în programul legislativ, este de 24 ore.

#1 Ce tipuri de documente sunt traduse în acest nou modul?
În acest moment, poți solicita traducerea profesională a oricărui act din categoria Legislație din Sintact (peste 200 de mii de documente). Pentru moment, serviciul de traducere nu este disponibil pentru documente din module precum: jurisprudență, comentarii juridice, articole reviste etc. #2 În cât timp pot accesa versiunea în limba engleză a unui act legislativ pentru care am solicitat traducerea?
Termenul standard de răspuns, de la momentul solicitării traducerii până la actualizarea în programul legislativ, este de 24 ore. În cele mai multe cazuri, 

traducerea este disponibilă chiar în ziua în care s-a făcut solicitarea.


#3 Cine asigură traducerea actelor legislative din Monitorul Oficial?
Modulul de legislație tradusă este realizat folosind mecanisme de inteligență artificială special create pentru traducerea textelor din limba română în limba engleză. Traducerile astfel obținute au scop informativ, nu au caracter oficial și nu au calitatea de traduceri autorizate sau traduceri specializate.#4 Cum pot afla dacă versiunea actului tradus în limba engleză, pe care îl accesez, este sau nu în vigoare?
La fel ca pentru orice act legislativ din Sintact, versiunea tradusă a actului include o etichetă cu statusul acestuia: Act în vigoare sau Versiune ieșită din vigoare.#5 Cum pot solicita traducerea unui act legislativ din limba română în limba engleză?
Dacă ești abonat la modulul de traduceri, solicitarea se face prin accesarea butonului [Traducere Act], buton afișat în pagina oricărui act legislativ disponibil în română.#6 Toate funcționalitățile standard din Sintact.ro sunt disponibile și pentru biblioteca actelor traduse în engleză?
Căutarea în text, Adnotarea, Adăugarea la dosar, Afișarea Cuprinsului, Citarea actului, Modificarea fontului, Salvare și Exportul sau Tipărirea – sunt funcționalități pe care le poți folosi și la actele legislative traduse în engleză.


Funcționalitățile: Istoricul actului, Legăturile către acte legislative, Actele corelate, Arată modificări  nu sunt însă disponibile pentru versiunile actelor traduse în engleză.

Traducerea în limba engleză a oricăror și oricâtor acte legislative din Sintact.ro

Poți solicita traducerea oricărui act 

din categoria de legislație, disponibil în programul legislativ Sintact.ro

Poți solicita actualizarea traducerii oricărui act 

din categoria de legislație, disponibil în programul legislativ Sintact.ro

Intru în cont

Ai deja cont Sintact.ro?

Utilizatorii noului modul de traduceri pot solicita ori de câte ori au nevoie, în baza abonamentului, traducerea oricărui act din categoria  de legislație, care este disponibil în programul legislativ Sintact.ro. Toate aceste acte vor fi incluse în biblioteca de traduceri și vor putea fi acceste oricând, pe durata valabilității abonamentului.

Documentele deja traduse care se regăsesc acum în baza de date

reprezintă cele mai accesate și folosite acte legislative de către cei peste 50 de mii de utilizatori Sintact.

Utilizatorii noului modul de traduceri pot solicita ori de câte ori au nevoie, în baza abonamentului, actualizarea traducerii pentru orice act din categoria de legislație disponibil în programul legislativ Sintact.ro. Astfel, actele legislative traduse vor avea versiuni multiple, în funcție de data la care a fost făcută traducerea.

Vezi aici

Actele normative traduse disponibile acum în Sintact.ro

De ce să alegi traducerile în engleză din Sintact.ro

Întrebări frecvente

Baza de date legislativă este dezvoltată și actualizată continuu prin introducerea de noi acte legislative și noi versiuni ale actelor din legislația românească, traduse la un înalt standard de calitate.

Poți accesa traducerile de calitate deja existente în programul legislativ, poți solicita traducerea unui nou act sau poți solicita actualizarea traducerii la forma aplicabilă în data consultării actului.

Statutul juridic al actului tradus este similar cu cel aplicabil în ziua în care a fost pus la dispoziție în programul legislativ Sintact.ro: Versiune de la [data ultimei actualizări].

Solicit ofertă

Documentele deja traduse care se regăsesc acum în baza de date

reprezintă cele mai accesate și folosite acte legislative de către cei peste 50 de mii de utilizatori Sintact.

Poți traduce orice și oricâte acte sunt necesare în baza unui abonament fix.

Poți solicita, de oricâte ori este nevoie, actualizarea unei traduceri la forma aplicabilă la data consultării legii.


Poți consulta oricând traducerile deja existente în programul legislativ.

Facilitățile de care beneficiezi

Traduci rapid și calitativ orice act 
din Monitorul Oficial al României

Legislație actualizată, 
tradusă în limba engleză

Legislație actualizată, 
tradusă în limba engleză

Traduci rapid și calitativ orice act 
din Monitorul Oficial al României

Urmărește Wolters Kluwer

© 2022 Wolters Kluwer România. Toate drepturile rezervate

Completează cu datele tale și te contactăm în cel mai scurt timp

Completează cu datele tale pentru demo gratuit

sintact.ro@wolterskluwer.ro

sintact.ro@wolterskluwer.ro

Cumpără rapid și simplu din magazinul onlineCumpără rapid și simplu din magazinul online