|    Eficiență și rapiditate: Utilizatorii Sintact se pot baza acum pe tehnologia de transcriere avansată pentru a genera rapid și eficient documente juridice, economisind timp prețios și reducând efortul de scriere.

|   
Precizie fără compromis: Cu o rată extrem de scăzută a erorilor de transcriere (valoare WER de doar 0.0583%) și un lexicon de termeni juridici specifici limbajului din România, modulul nostru asigură o precizie maximă în documentele generate.


|   
Accesibilitate și ușurință în utilizare: Integrați acest modul direct în rutina dvs. de lucru existentă, beneficiind de o interfață intuitivă și de funcționalități ușor de utilizat, pentru a simplifica procesul de redactare a documentelor.

Solicit ofertă

Sintact Dictation AI

Transformarea vorbirii în documente juridice precise

Cu Sintact Dictation AI, procesul de transformare a vorbirii în documente juridice precise devine acum ușor și eficient, oferind un plus semnificativ de valoare în activitatea de zi cu zi. Sintact Dictation AI este platforma ideală pentru profesioniștii care doresc să optimizeze procesul de redactare a documentelor juridice, sporind astfel productivitatea și precizia acestora.

Pe cine
ajută?

  • Sintact Dictation AI este soluția inovatoare ce integrează tehnologii AI avansate de transcriere a vorbirii în text, direct în platforma de documentare juridică Sintact. Cu o rată extrem de scăzută a erorilor de transcriere, acest modul este adaptat limbajului juridic din România, oferind o metodă simplă, rapidă, precisă și eficientă de a transforma discursul în documente juridice.
  • Sintact Dictation AI este soluția inovatoare ce integrează tehnologii AI avansate de transcriere a vorbirii în text, direct în platforma de documentare juridică Sintact. Cu o rată extrem de scăzută a erorilor de transcriere, acest modul este adaptat limbajului juridic din România, oferind o metodă simplă, rapidă, precisă și eficientă de a transforma discursul în documente juridice.

Completează cu datele tale și te contactăm în cel mai scurt timp

Completează cu datele tale pentru demo gratuit

Urmărește Wolters Kluwer

© 2023 Wolters Kluwer România. Toate drepturile rezervate

Sintact Dictation AI

Transformarea vorbirii în documente juridice precise

Modalitate eficientă și precisă de redactare a documentelor juridice prin dictare:

– utilizatorii au posibilitatea să ajusteze documentul;


– utilizatorii au acces la dicționarul juridic de expresii.

Ce trebuie să reții 
despre Sintact Dictation AI

Modalitate eficientă și precisă de redactare a documentelor juridice prin dictare:

– utilizatorii au posibilitatea să ajusteze documentul;


– utilizatorii au acces la dicționarul juridic de expresii.

rată extrem de scăzută a erorilor de transcriere;

transforma discursul în documente juridice.

tehnologii AI avansate de transcriere a vorbirii în text, direct în platforma de documentare juridică Sintact;

– cuvânt sau cuvinte cheie ce apar în oricare document asociat unui proiect legislativ;

– numărul unic al unui proiectului legislativ;


– tematica proiectului legislativ (funcționalitate în dezvoltare).

  • Modulul transformă discursul
    în documente juridice

După ce vorbirea este transformată în text, oricând este necesar, utilizatorii au posibilitatea să ajusteze documentul, să-l trimită pe adresa lor de email sau să-l descarce în format Word editabil. În plus, aceștia au acces la dicționarul juridic de expresii, care poate fi folosit în timpul dictării pentru a asigura precizia și coerența documentelor juridice generate. 

Cu sprijinul partenerului nostru tehnologic, Vatis Tech, Sintact Dictation AI oferă o experiență completă și eficientă în producerea documentelor juridice. Cu un focus special pe limbajul juridic din România, acest modul oferă o modalitate eficientă și precisă de redactare a documentelor juridice prin dictare.

sintact.ro@wolterskluwer.ro

sintact.ro@wolterskluwer.ro

Cumpără rapid și simplu din magazinul online

Principalele beneficii

Eficiență sporită: Producerea rapidă a documentelor juridice prin dictare, eliminând nevoia de a rescrie manual informațiile.

Precizie maximă: Transcriere precisă a discursului în documente juridice fără compromisuri în ceea ce privește acuratețea și corectitudinea.

Economisirea timpului: Reducerea considerabilă a timpului și a efortului necesare pentru redactarea documentelor, permițând profesioniștilor din domeniul juridic să se concentreze pe sarcinile lor cheie.

Flexibilitate și adaptabilitate: Modulul este adaptat limbajului juridic din România, oferind o soluție personalizată și adaptată nevoilor unice ale clienților noștri.

Îmbunătățirea productivității: Creșterea productivității și a eficienței în cadrul birourilor de avocatură, departamentelor de consultanță juridică și a altor profesii juridice prin automatizarea procesului de redactare a documentelor.

25 de lei  / lună / user