REVISTA PANDECTELE ROMÂNE

Repertoriu de jurisprudenţă, doctrină şi legislaţie de referinţă în lumea juridică românească, revista Pandectele Române s-a impus prin ţinuta ştiinţifică a conţinutului său, asigurată de numeroși autori de prestigiu. Fondată în 1921 de reputatul jurist Constantin Hamangiu, revista păstrează și astăzi aceeași structură, la care se adaugă rubrici noi, impuse de actuala realitate juridică. Pandectele Române se află sub patronajul Academiei Române, Institutul de Cercetări Juridice.

6 apariții anual, 390 lei.

REVISTA ROMÂNĂ DE DREPT EUROPEAN

Revista Română de Drept European, fondată în 2003, oferă juriștilor și publicului interesat de evoluția dreptului european informații esențiale despre instituțiile dreptului european, modul de aplicare al reglementărilor europene și influența acestora asupra legislației naționale. Autorii articolelor de doctrină sunt personalități ale lumii juridice academice şi profesionale românești şi europene. Secțiunea de jurisprudență urmărește îndeaproape hotărârile instanțelor Uniunii Europene.

4 apariții anual, 198 lei.

REVISTA ROMÂNĂ DE DREPT AL AFACERILOR

Revista Română de Drept al Afacerilor este singura de pe piața românească dedicată Dreptului Afacerilor, oferind informaţii la zi din toate domeniile specifice: drept societar, drept fiscal, obligații contractuale, insolvență, concurență, drept imobiliar, drept bancar, arbitraj. Pe lângă articole de doctrină, revista urmărește soluțiile pronunțate de instanțele judecătorești naționale sau europene, oferind jurisprudență relevantă comentată de practicieni. Autorii articolelor sunt personalități ale lumii juridice din România.

6 apariții anual, 390 lei.

REVISTA ROMÂNĂ DE DREPTUL MUNCII

Revista Română de Dreptul Muncii este o tribună de dezbateri în dreptul muncii, dar şi o sursă esenţială de informaţie şi analiză care contribuie la formarea unei doctrine eficiente şi solide şi sprijină crearea unui cadru legislativ modern. În paginile revistei sunt discutate noi dispoziţii legale, proiecte de acte normative, hotărâri judecătoreşti, decizii ale CCR. Cititorii sunt familiarizaţi cu normele dreptului european şi internaţional al muncii, cu reglementările altor state şi cu jurisprudenţa străină.

6 apariții anual, 390 lei.

La achiziționarea revistelor printate, veți primi automat, în același cost și colecția în format electronic (PDF).

Informație profesională de calitate de la cei mai prestigioși autori, din mediul academic sau practicieni de renume. Publicațiile Wolters Kluwer oferă soluţii pertinente tuturor celor interesaţi de aprofundarea diferitelor instituţii juridice şi economice.

PR

RRDA

RRDE

RRDM

Revistele Wolters Kluwer tratează cele mai controversate şi actuale probleme juridice, economice și fiscale, constituindu-se într-o sursă de informare și documentare pentru toate categoriile de profesioniști din domeniul juridic: avocați, magistrați, consilieri juridici, notari, executori judecătorești, consultanți fiscali.
Cele patru reviste juridice cu tradiție pe piața de literatură juridică românească au tradiție pe piața de literatură juridică românească şi oferă informații ştiinţifice, dezbateri doctrinare, jurisprudență relevantă românească și europeană, traduceri ale articolelor unor importanţi autori străini.
Revistele prezintă următoarele caracteristici şi beneficii: tipar de calitate, rezumate (în limba română, engleză sau franceză) la începutul articolelor, cuvinte-cheie și structură pe rubrici. Lucrările sunt prezentate într-o formă accesibilă şi practică, uşor de urmărit, revistele bucurându-se de o grafică de calitate.

Revistele de Drept Wolters Kluwer

Dimitrie Alexandresco
Explicațiunea teoretică și practică a Dreptului Civil Român
   Set 14 Titluri - 11 Tomuri. Format Academic-cartonat.                              

CADOU!

Persoanele care își fac abonament anual pentru 
Revistele Române de Drept (versiunea print) în perioada 
15 octombrie 2018 - 15 ianuarie 2019 intră automat în tombola pentru câștigarea pachetului de mai jos (14 titluri, 11 tomuri) 
în valoare de 2000 Lei.

Titlul lucrării este sugestiv: „Explicațiunea teoretică și practică a dreptului civil roman în comparațiune cu legile vechi și cu principalele legislațiuni străine. Dimitrie Alexandresco explică instituțiile dreptului civil făcând apel la evoluția lor istorică. Lucrarea a avut în intenția autorului scopuri eminamente practice. Metoda urmată, analizele istorice și compararea soluțiilor date pe codurile moderne
ne arată această intenție; absența oricarei referiri
la filosofia dreptului nu face decât să o întărească.

Dimitrie Alexandresco este pentru dreptul civil român 
un fondator. Cercetările sale au constituit
un sprijin puternic pentru dezvoltarea originală
a jurisprudenței și doctrinei românești.

Explicarea Codului civil și studiul sau asupra dreptului român vechi și modern au oferit un bogat material istoric, doctrinar și jurisprudențial. Cei care au vrut să participe la aplicarea practică și dezvoltarea teoretică a științei juridice au beneficiat din plin. Astfel se explică prestigiul enorm de care s-a bucurat profesorul ieșean in timpul vieții, precum și influența durabilă a operei sale asupra dreptului civil român. 

Revistele de Drept 
Wolters Kluwer 

Autori de prestigiu. Design modern.
Subiecte practice și de actualitate.

Descoperi o gamă variată de reviste din toate domeniile juridice şi economice: drept fiscal, drept civil, drept penal, drept comercial, dreptul muncii, management sau contabilitate. 
VREAU ABONAMENT

Revistele Române de Drept au un conținut axat pe analiza noutăților legislative și a modalităților practice de implementare a acestora. Sunt concepute pentru a constitui o sursă importantă de informații juridice, oferind în același timp și plăcerea lecturii unor produse tipărite de calitate. Din anul 2012, revistele sunt recunoscute la nivel internațional, fiind în prezent înscrise în 3 baze de date internaționale: HeinOnline, EBSCO şi ProQuest.

Descoperă
Revistele Române de Drept
Wolters Kluwer 2019Află acum direct de la autori
cele mai noi și mai complexe concepte juridice!