VREAU SĂ PARTICIP!

© Toate drepturile rezervate S.C. Wolters Kluwer Romania SRL; 
Cod Fiscal RO8451308 / Reg. Com. J40/4017/1996; 
Tel: 031.224.41.95; Email: marketing@wkro.ro

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție!
Anca Marghidanu: 031.22.44.158;

anca.marghidanu@wolterskluwer.com

Cătălin Oroviceanu

INCLUSE ÎN PREȚ

  diplomă de participare;
  pauză de cafea;
  voucher de 100 lei pentru înscrierea 
la unul din 
evenimentele viitoare Wolters Kluwer*
  voucher sintact.ro (acces 15 zile);
  voucher de 450 lei discount
pentru achiziția soluției juridice LexForce
⏹   un volum din literatura juridică de specialitate.

* Voucher-ul de 100 lei oferit pentru evenimentele viitoare poate fi  folosit doar pentru seminariile și conferințele organizate strict de  Wolters Kluwer, nu și cele în parteneriat, un voucher per participant și  doar din costul întreg de participare (reducerile nu se cumulează). De  asemenea, acestea au o valabilitate de 3 luni din data evenimentului la  care îl primiți.

SEMINAR 9 OCTOMBRIE 2019

SUNĂ ACUM!

ÎNSCRIERE

Înscrierea constă în emiterea unei facturi fiscale în baza căreia puteți achita taxa de participare. Factura poate fi emisă fie pe persoană fizică, fie pe persoană juridică (societate, cabinet, PFA).

PREZENTAREA SEMINARULUI

Wolters Kluwer Romania SRL nu este răspunzătoare pentru costurile suplimentare (transport, cazare etc.) angajate de participanţi. Efectuarea plăţii pentru participarea la un eveniment Wolters Kluwer Romania semnifică acceptarea termenilor şi condiţiilor privind organizarea evenimentului.

Wolters Kluwer România SRL are dreptul să modifice datele de desfășurare ale evenimentelor sau să anuleze evenimentul, aceste informații fiind transmise în termen de 5 zile lucrătoare înainte de data stabilită inițial, atât telefonic cât și pe e-mail. Taxa de participare achitata se poate utiliza ca și compesare pentru un alt eveniment organizat exclusiv de Wolters Kluwer România sau poate fi returnată în termen de 10 zile lucrătoare, de la data emiterii facturii storno.


Reorganizarea societăților 
sub forma fuziunilor și divizărilor

Pornind de la reglementarea acestor operațiuni în Legea societăților, vor fi abordate diversele faze ale procesului, cu accent pe diferitele dezvoltări și ineficiențe apărute în implementarea practică a unor asemenea operațiuni.

DETALIILE SEMINARULUI

TRAINERUL EVENIMENTULUI

TEMATICA EVENIMENTULUI

⏹   Inițierea procesului de fuziune/divizare

– Probleme specifice privind societățile implicate
Determinarea modalității de reorganizare, a termenilor reorganizării și a efectelor acesteia
Documente

⏹   Desfășurarea procesului

 Formalități și termene speciale
 Dosarul și procesul de aprobare – cum să mulțumești judecătorul
 Implementarea fuziunii

⏹   Aspecte contabile

 Transferul imobilelor
 Alte aspecte relevante

Cătălin Oroviceanu este în prezent avocat asociat (partener) în cadrul KPMG Legal România. Are peste 17 ani de experiență în domeniul consultanței juridice, cu focus pe achiziții și fuziuni și drept comercial. Înainte de a se alătura KPMG Legal, Cătălin Oroviceanu a supravegheat aspectele juridice ale activității grupului de firme deținut în România de un fond de tip private equity. Anterior, a deținut poziții de avocat senior/coordonator în cadrul unei firme de avocatură din Magic Circle și într-o societate de avocatură afiliată unei alte companii Big4. A fost cadru didactic în cadrul Facultății de Drept a Universității din București (drept comercial și drept societar) și este preocupat în mod deosebit de dreptul societăților comerciale, publicând în mod periodic lucrări apreciate în mediul avocaturii de afaceri.

Notă: În cazul neprezentării nenotificate în scris la adresa de email anca.marghidanu@wolterskluwer.com, cu minim 3 zile înainte de desfășurarea evenimentului, suma achitată poate fi realocată, fără a se restitui, pentru un alt eveniment organizat de Wolters Kluwer Romania. Realocarea către alt eveniment este posibilă o singură dată, pe o perioadă de 3 luni.

PREȚURI

Early Booking 
(până la 24 SEPTEMBRIE 2019)

400 lei + TVA

Late Booking
(din 25 SEPTEMBRIE 2019)

500 lei + TVA

Acest seminar își propune să abordeze problematica operațiunilor de reorganizare (fuziuni și divizări) dintr-o perspectivă practică. 

CÂND ȘI UNDE

9 octombrie 2019; Orele 14:00 – 18:00
Sala de cursuri Wolters Kluwer România
Bd. Tudor Vladimirescu 22, Clădirea Green Gate, 
etaj 6, sector 5, București

CÂND ȘI UNDE

  9 octombrie 2019; Orele 14:00 – 18:00
  Sala de cursuri Wolters Kluwer România
  Bd. Tudor Vladimirescu 22, Clădirea Green Gate, 

     etaj 6, sector 5, București

  Aspecte practice