Vreau să particip!

© Toate drepturile rezervate S.C. Wolters Kluwer Romania SRL; 
    Cod Fiscal RO8451308 / Reg. Com. J40/4017/1996;
    Tel: 031.224.41.95; Email: marketing@wkro.ro

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție!
Alina AlexeTelefon: 0737 733 450;
E-mail: alina.alexe@wolterskluwer.com

SUNĂ ACUM!

Modificări ce privesc reglementarea raportului de muncă și telemuncă

Efectuarea plăţii pentru participarea la un eveniment Wolters Kluwer Romania semnifică acceptarea termenilor şi condiţiilor privind organizarea evenimentului. 

Noile modificări privind relațiile de muncă, mai ales în perioada de criză în care ne aflăm a făcut ca angajatorul să poată manageriza mai greu raportul de muncă. Legiuitorul, în această perioadă a modificat de mai multe ori actele normative pentru a adapta relația de muncă la noile cerințe privind siguranța antereprenorilor, dar și a salariaților.


Vom încerca să explicăm cât mai bine aceste modificări pentru ca angajatorul să înțeleagă cât mai clar noile abordări ale legiuitorului și să țină cont de toate drepturile salariatului pentru a nu fi ulterior tras la răspundere.


Aceste transformări ale relației de muncă din ultima perioadă, chiar și cele mai recente duc la o flexibilizare a muncii. Chiar încheierea contractului de muncă cu semnătura electronică considerăm a fi o soluție bună pentru părțile care se află la distanță.


Flexibilizarea în discuție poate fi văzută și prin perspectiva muncii din alt loc decât cel organizat de angajator – prin transformarea contractelor de muncă în contracte cu munca la domiciliu sau telemuncă. Angajatorul trebuie să cunoască bine diferențele între aceste două tipuri de contracte, când se pot încheia astfel de contracte, care sunt condițiile pentru încheierea unui contract de telemuncă, care sunt clauzele obligatorii și cum se pot ele modifica.


Un aspect foarte important pentru angajator ar fi să cunoscă și cât este de corect să modifice contractele de muncă/telemuncă/muncă la domiciliu unilateral.


Modificările actelor normatice care privesc raporturile de muncă pot conduce la modificări substanțiale în structura companiilor. Astfel, importanța Regulamentului intern este un atuu important al angajatorului.


     
Analiza și discuțiile se vor face în contextul actual.
Desigur, discuția va fi interactivă și nu vor lipsi 
răspunsurile la întrebări pe care așteptăm să ni le adresați.

Tematica evenimentului

Webinar 17 iunie 2021

Beneficiile
participanţilor

Soluții pentru problemele privind activitatea de telemuncă și încheierea conractului de muncă/telemuncă cu semnătură electronică:

 Cunoasterea obligațiilor angajatorilor pentru ca 
     aceste măsuri să fie aplicate la timp și corect
 Protecția angajatorului în perioada controalelor

Detaliile
evenimentului

CÂND ȘI UNDE

17 iunie 2021; Orele 14:00 – 17:00
Fiind vorba despre un webinar, locul de unde vă conectați cu noi rămâne la alegerea dumneavoastră, din confortul locuinței sau al biroului unde lucrați.

INCLUSE ÎN PREȚ

 diplomă de participare;
voucher Sintact.ro (acces 15 zile);
voucher de 450 lei discount pentru achiziția soluției 
juridice LexForce.

În cazul neparticipării în data de desfășurare a evenimentului, suma achitată nu se restituie, având posibilitatea de a vizualiza înregistrarea evenimentului timp de 5 zile de la data desfășurării acestuia.

Wolters Kluwer România SRL are dreptul să modifice datele de desfășurare ale evenimentelor sau să anuleze evenimentul, aceste informații fiind transmise în termen de 3 zile lucrătoare înainte de data stabilită inițial.

Înscrierea constă în emiterea unei facturi fiscale în baza căreia puteți achita taxa de participare. Factura poate fi emisă fie pe persoană fizică, fie pe persoană juridică (societate, cabinet, PFA).

PREȚ: 400 lei + TVA

Vreau să particip!

Trainerul
evenimentului

Cu o bogată experiență în aplicarea dreptului muncii, dna. avocat este Membru de onoare al Uniunii Naţionale a Experţilor în Legislaţia Muncii dar și autor și coautor a mai multor articole, cursuri universitare, tratate și monografii privind legislația muncii.

Dna. Georgescu este un lector apreciat, susținând în mod frecvent cursuri și seminarii în domeniul dreptului muncii.

Laura GEORGESCU

Laura Georgescu este avocat expert în legislația muncii, conf. univ. dr. la Universitatea Ecologică din București, redactor șef și referent de specialitate la Revista Română de Dreptul Muncii.

 Încheierea la distanță a contractului de muncă
 Telemunca și contractul de muncă la domiciliu
 Obligațiile angajatorului privind modificarea CIM/telemuncă

Publicul ţintă

  administratori companii
  manageri
  manageri resurse umane
  inspectori resurse umane
  juriști
  avocați

Economisește și rămâi informat cu Abonamentul la Webinariile WK

Vezi Oferta
Vreau să particip!