VREAU SĂ PARTICIP!

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție!
Maria Sebe:  0737 733 444 
maria.sebe@wolterskluwer.com

Răspunderea inteligenței artificiale, încotro?

VREAU SĂ PARTICIP!

Răspunderea inteligenței artificiale, încotro?

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție!
Maria Sebe: 0737 733 444 
maria.sebe@wolterskluwer.com

05 Martie 2024 

Prezentarea evenimentului
  •  Pe măsură ce tehnologia de inteligență artificială se dezvoltă într-un ritm atât de rapid, iar procesul de luare a deciziilor de către oameni trece în plan secund, este inevitabil ca unele sisteme de inteligență artificială să nu reușească să performeze. Având în vedere utilizarea din ce în ce mai frecventă a tehnologiei IA în viața noastră de zi cu zi și daunele potențiale cauzate de eșecul acesteia, vom asista la o creștere a litigiilor legate de IA în următorul deceniu. Problemele legate de răspunderea pentru sistemele autonome și incidentele determinate de software nu sunt noi.

ELENA LAZĂR

Este avocat titular al Cabinetului de avocat „Lazăr Elena”, fiind specializată în drept internațional și în dreptul noilor tehnologii. 

La finalizarea studiilor, s-a alăturat corpului profesoral al Facultății de Drept a Universității din București, în cadrul căreia predă în calitate de Conf. Univ. Dr. materiile Drept Internațional public și Organizații și Relații Internaționale, Dreptul internațional al protecției minorităților și Dreptul European al internetului, în calitate de conferențiar universitar. 

În anul 2021-2022, aceasta a deținut și funcția de expert EUROJUST în cadrul programului EuroMed Justice. 

În prezent, aceasta deține funcția de arbitru la Curtea Permanentă de Arbitraj de la Haga. 
Totodată, este redactor executiv al Revistei Române de Drept Internațional (www.rrdi.ro) și director executiv al Centrului pentru studii în drept internațional și transnațional.

CÂND ȘI UNDE

05 MARTIE 2024; Orele 10:00 – 13:00 

Webinar

Wolters Kluwer România SRL are dreptul să modifice datele de desfășurare ale evenimentelor sau să anuleze evenimentul, aceste informații fiind transmise în termen de 3 zile lucrătoare înainte de data stabilită inițial.

Efectuarea plăţii pentru participarea la un eveniment Wolters Kluwer Romania semnifică acceptarea termenilor şi condiţiilor privind organizarea evenimentului. 

În cazul neparticipării în data de desfășurare a evenimentului, suma achitată nu se restituie, având posibilitatea de a vizualiza înregistrarea evenimentului timp de 5 zile de la data desfășurării acestuia.

PREȚURI

450 lei + TVA

În cazul neparticipării în data de desfășurare a evenimentului, suma achitată nu se restituie, având posibilitatea de a vizualiza înregistrarea evenimentului timp de 5 zile de la data desfășurării acestuia.

PREȚURI

400 lei + TVA

VREAU SĂ PARTICIP!
VREAU SĂ PARTICIP!

INCLUSE ÎN PREȚ

 diplomă de participare, la cerere
voucher sintact.ro (acces 15 zile)

ÎNSCRIERE

Înscrierea constă în emiterea unei facturi fiscale în baza căreia puteți achita taxa de participare. Factura poate fi emisă fie pe persoană fizică, fie pe persoană juridică (societate, cabinet, PFA).

VREAU SĂ PARTICIP!
Detaliile evenimentului
Lectorul
evenimentului
Tematica

webinarului

  • Inteligența artificială și tipuri de răspundere;
  • Cadrul legal – Europen și Internațional;
  • Inteligența artificială și problema răspunderii în diverse domenii – medical, accidente auto, război.
Participanți
  • Avocați, juriști, studenți la drept, profesioniști IT și dezvoltatori AI

Urmărește Wolters Kluwer

© 2024 Wolters Kluwer România. Toate drepturile rezervate

Evenimentul formează obiectul procedurii de aprobare în principiu de către INPPA. Conferința este inclusă în programul de pregătire și perfecționare continuă a avocaților. Punctele de pregătire profesională se vor acorda după încheierea conferinței, în baza prevederilor Metodologiei de recunoaștere a activitaților de pregatire profesională continuă, aprobată de Consiliul U.N.B.R.

Evenimentul formează obiectul procedurii de aprobare în principiu de către I.N.P.P.A. Conferința este inclusă în programul de pregătire și perfecționare continuă a avocaților. Punctele de pregătire profesională se vor acorda după încheierea conferinței, în baza prevederilor Metodologiei de recunoaștere a activităților de pregătire profesională continuă, aprobată de Consiliul U.N.B.R.