PREȚURI DE TRANSFER

Narcisa are o experiență de peste opt ani în domeniul prețurilor de transfer, pe care a acumulat-o inclusiv în două companii Big Four.

În cursul acestei perioade, Narcisa a fost implicată în pregătirea a peste 300 de dosare de prețuri de transfer pentru companii din grupuri locale și multinaționale, a participat activ în peste 20 de controale de prețuri de transfer și a colaborat cu avocați în numeroase litigii fiscale, inclusiv prin pregătirea de rapoarte de expertiză fiscală judiciară pe spețe specifice prețurilor de transfer.

Experiența ei include și participarea ca prezentator la diverse conferințe și seminarii pe tema prețurilor de transfer, pregătirea de politici de prețuri de transfer pentru clienți și implicarea în obținerea de Acorduri de Preț în Avans.

Narcisa a făcut parte din grupurile de lucru organizate pentru actualizarea legislației de prețuri de transfer, deține certificarea ADIT în domeniul prețurilor de transfer și este membră a Camerei Consultanților Fiscali și expert judiciar autorizat de Ministerul Justiției în specialitatea fiscalitate.

CLICK AICI PENTRU ÎNSCRIERE!

© Toate drepturile rezervate S.C. Wolters Kluwer Romania SRL; 
Cod Fiscal RO8451308 / Reg. Com. J40/4017/1996; 
Tel: 031.224.41.95; Email: marketing@wkro.ro

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție!
Alina Alexe: 031.22.44.151; alina.alexe@wolterskluwer.com

În acest context și având în vedere gradul de subiectivism care caracterizează acest domeniu în practică, cunoașterea obligațiilor legale și a abordărilor practice ale autorităților fiscale sunt esențiale în vederea identificării potențialelor riscuri de prețuri de transfer la nivelul poziției financiare a companiilor, precum și a soluțiilor necesare minimizării acestora.

PREȚURI

  Early Booking (pană la 29 ianuarie 2020): 400 LEI + TVA
  Late Booking (din 30 ianuaie 2020)
: 500 LEI + TVA

* În cazul neprezentării nenotificate în scris la adresa de e-mail alina.alexe@wolterskluwer.com, cu minimum 3 zile înainte de desfășurarea evenimentului, suma achitată nu se restituie având în vedere costurile organizatorice deja implicate și nici nu mai poate fi realocată pentru un alt eveniment organizat de Wolters Kluwer România. Veți beneficia, în schimbul sumei pe care o achitați, de materialele oferite de speaker în urma evenimentului la care ați fost înscris/ă.

CÂND ȘI UNDE

  13 FEBRUARIE 2020; Orele 12:00 – 17:00

  Clădirea SIF Transilvania
Strada Nicolae Iorga, Nr. 2, Parter, Brașov

Narcisa Ichim

INCLUSE ÎN PREȚ

  diplomă de participare;
  pauză de cafea;
  voucher sintact.ro (acces 15 zile);
  voucher de 450 lei discount pentru 
achiziția 

     soluției juridice LexForce.


SEMINAR 13 FEBRUARIE 2020

Brașov

SUNĂ ACUM!

ÎNSCRIERE

Înscrierea constă în emiterea unei facturi fiscale în baza căreia puteți achita taxa de participare. Factura poate fi emisă fie pe persoană fizică, fie pe persoană juridică (societate, cabinet, PFA).

În timp ce strategiile de control ale ANAF din ultimii ani au inclus prețurile de transfer ca domeniu cu importanță ridicată, obligațiile de documentare, criteriile de selecție în cadrul analizei de risc a contribuabililor și valorile anuale ale ajustărilor de prețuri de transfer efectuate de autorități au înregistrat deopotrivă evoluții semnificative.

Prețurile de transfer reprezintă o arie fiscală din ce în ce mai investigată de autoritățile fiscale, cu implicații atât la nivel local, cât și internațional. Interesul autorităților asupra acestei arii este confirmat inclusiv de operațiunea ICEBERG, demarată recent de ANAF, care are printre obiectivele principale și analiza prețurilor stabilite în cadrul tranzacțiilor intra-grup.

Având în vedere imaginea completă a obligațiilor legale pe care contribuabilii le au din perspectiva prețurilor de transfer și potențialele riscuri identificate în practică în diverse situații, scopul acestui seminar este să furnizeze repere care pot sta la baza unei abordări pro-active de pregătire a rapoartelor necesare (dosarul prețurilor de transfer, raportul țară-cu-țară).

Totodată, seminarul va trata spețe concrete întâlnite în practică, cu preponderență în cadrul inspecțiilor fiscale care vizează prețurile de transfer și în cadrul proiectelor de pregătire de expertize fiscale judiciare.

Cunoașterea obligațiilor legale de documentare a prețurilor de transfer și riscurile aferente eventualei neconformări;

Detalii privind criteriile luate în considerare de autoritățile fiscale în cadrul analizelor de risc din perspectiva prețurilor de transfer;

Informații privind abordări practice ale autorităților fiscale în inspecția dosarelor prețurilor de transfer din ultimii ani, precum și abordări ale instanțelor de judecată;

Sfaturi practice în vederea unei abordări pro-active de documentare în concordanță cu legislația și practica autorităților.

Personalul din departamentele financiar-contabile ale companiilor din toate domeniile de activitate (ex. director economic, director financiar, tax manager, contabil, etc.);

Contabili independenți, consultanți fiscali, avocați, alți profesioniști.

PREZENTAREA SEMINARULUI

BENEFICIILE PARTICIPANȚILOR

TEMATICA EVENIMENTULUI

PUBLIC ȚINTĂ

DETALIILE EVENIMENTULUI

Wolters Kluwer Romania SRL nu este răspunzătoare pentru costurile suplimentare (transport, cazare etc.) angajate de participanţi. Efectuarea plăţii pentru participarea la un eveniment Wolters Kluwer Romania semnifică acceptarea termenilor şi condiţiilor privind organizarea evenimentului.

Wolters Kluwer România SRL are dreptul să modifice datele de desfășurare ale evenimentelor sau să anuleze evenimentul, aceste informații fiind transmise în termen de 5 zile lucrătoare înainte de data stabilită inițial, atât telefonic cât și pe e-mail. Taxa de participare achitata se poate utiliza ca și compesare pentru un alt eveniment organizat exclusiv de Wolters Kluwer România sau poate fi returnată în termen de 10 zile lucrătoare, de la data emiterii facturii storno.

TRAINERUL EVENIMENTULUI

1


Obligațiile legale actuale din perspectiva prețurilor de transfer (dosarul prețurilor de transfer, raportul țară cu țară);

AGENDA EVENIMENTULUI

2


Criterii de selecție în cadrul analizei de risc efectuate de autoritățile fiscale și repere practice;

3


Aspecte practice din inspecții fiscale pe tema prețurilor de transfer și din expertize fiscale judiciare și recomandări specifice privind pregătirea dosarelor prețurilor de transfer;

Documentare și aspecte practice din inspecții

4


Răspunsuri la întrebările participanților.

CLICK AICI PENTRU ÎNSCRIERE!CLICK AICI PENTRU ÎNSCRIERE!