VREAU SĂ PARTICIP!

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție!
Maria Sebe:  0737 733 444 
maria.sebe@wolterskluwer.com

PFA și SRL în 2023

VREAU SĂ PARTICIP!

PFA și SRL în 2023

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție!
Maria Sebe: 0737 733 444 
maria.sebe@wolterskluwer.com

17 Octombrie 2023 

Prezentarea evenimentului
  • Acest webinar oferă participanților o înțelegere profundă în luarea deciziei de alegere între PFA sau SRL în ceea ce privește implicațiile fiscale, în lumina ultimelor modificări fiscale. Vom explora avantajele și dezavantajele și vom oferi sfaturi practice pentru luarea unei decizii informate.

    #1 Introducere în SRL și PFA – definiții traduse; scopurile și obiectivele alegerii; mituri și adevăruri între PFA și SRL;

    #2 Aspecte fiscale ale PFA și SRL – taxe și impozite de plată; regimul TVA și alte obligații fiscale; 

    #3 Studiu de caz și exemple practice – cifrele vorbesc; estimarea veniturilor; estimarea cheltuielilor; sfaturi în luarea deciziei (simulare comparativă).

VALENTINA SAYGO


Este managing partner al companiei Ask for Accounting și are peste 20 ani experiență în consultanța financiar-contabilă. Expert contabil membru CECCAR și consultant fiscal, s-a specializat în principal pe legislația și contabilitatea întreprinderilor mici și mijlocii, cu o vastă experiență în diverse domenii de activitate economică.

De peste 10 ani s-a implicat în dezbateri și consultări cu Ministerul Finanțelor și ANAF privind problemele cu care se confruntă contribuabilii în privința calculării și declarării taxelor și impozitelor. Printre proiectele importante menționăm Campania Split TVA în 2017, petiția pentru măsurile de Sprijinire a Mediului de Afaceri în martie 2020, pachetul de legi de debirocratizare al USR în 2020. 


În anul 2018 a înființat Saygo Academy, oferind antreprenorilor cursuri de administrarea afacerilor, iar la sfârșitul anului 2019 a publicat, împreună cu Liviana Tane, „Ghidul Antreprenorului începător”, recomandat celor la început de drum și nu numai. 


În ianuarie 2021 a acceptat funcția de secretar de stat la Ministerul Economiei, având atribuții privind Reglementările și Debirocratizarea din mediul de afaceri. A analizat toate autorizațiile și legislația aferentă, cât și capitolul de debirocratizare din PNRR.

A fost invitată în calitate de lector la numeroase conferințe fiscale, seminarii de specialitate, forumuri și emisiuni TV, iar prin articolele sale din presa economică a semnalat nereguli si inadvertențe legislative sau și-a exprimat opinia cu privire la modificările fiscale adoptate de autoritați, oferind sfaturi atât antreprenorilor, cât și colegilor din branșă.

Valentina Saygo este implicată activ în mediul antreprenorial, este un translator al legislației fiscale, vorbind despre acte normative complicate în cuvinte simple și pe înțelesul tuturor.

Este un contabil atipic, care refuză să lucreze doar pentru ANAF și preferă să ajute antreprenorul român să înțeleagă informația contabilă și să se folosească de ea în afacerea pe care o conduce. „Contabilul este un partener, un confident, iar rolul lui nu este acela de a depune declarații la Fisc. Provenim dintr-un mediu economic fără tradiție și fără experiență, tocmai de aceea am ales să îmi dedic timpul educației tinerilor antreprenori, ajutându-i să răzbată în hățișul legislativ, astfel încât pe termen lung să conducă business-uri de succes”, declară Valentina Saygo.

CÂND ȘI UNDE

17 OCTOMBRIE 2023; Orele 14:00 – 17:00 

Webinar

Wolters Kluwer România SRL are dreptul să modifice datele de desfășurare ale evenimentelor sau să anuleze evenimentul, aceste informații fiind transmise în termen de 3 zile lucrătoare înainte de data stabilită inițial.

Efectuarea plăţii pentru participarea la un eveniment Wolters Kluwer Romania semnifică acceptarea termenilor şi condiţiilor privind organizarea evenimentului. 

În cazul neparticipării în data de desfășurare a evenimentului, suma achitată nu se restituie, având posibilitatea de a vizualiza înregistrarea evenimentului timp de 5 zile de la data desfășurării acestuia.

PREȚURI

450 lei + TVA

În cazul neparticipării în data de desfășurare a evenimentului, suma achitată nu se restituie, având posibilitatea de a vizualiza înregistrarea evenimentului timp de 5 zile de la data desfășurării acestuia.

PREȚURI

400 lei + TVA

VREAU SĂ PARTICIP!
VREAU SĂ PARTICIP!

INCLUSE ÎN PREȚ

 diplomă de participare, la cerere
voucher sintact.ro (acces 15 zile)

ÎNSCRIERE

Înscrierea constă în emiterea unei facturi fiscale în baza căreia puteți achita taxa de participare. Factura poate fi emisă fie pe persoană fizică, fie pe persoană juridică (societate, cabinet, PFA).

VREAU SĂ PARTICIP!
Detaliile evenimentului
Lectorul
evenimentului
Participanți
  • Freelanceri, soloprenori, profesii liberale, antreprenori mici;
  • Avocați
  • Contabili
  • Antreprenori în devenire.

Urmărește Wolters Kluwer

© 2023 Wolters Kluwer România. Toate drepturile rezervate

•   O înțelegere mai profundă a diferențelor între PFA și SRL;
•   Decizie informată;
•   Optimizare fiscală – vor alege forma optimă;
•   Evitarea greșelilor costisitoare;
•   Flexibilitate și adaptabilitate în funcție de schimbările fiscale;
•   Certitudine fiscală – decizia se ia cu pixul în mână și diferă de la caz la caz, în funcție de             veniturile și cheltuielile estimate
.
Beneficii participanți
•   O înțelegere mai profundă a diferențelor între PFA și SRL;
•   Decizie informată;
•   Optimizare fiscală – vor alege forma optimă;
•   Evitarea greșelilor costisitoare;
•   Flexibilitate și adaptabilitate în funcție de schimbările fiscale;
•   Certitudine fiscală – decizia se ia cu pixul în mână și diferă de la caz la caz, în funcție de veniturile și cheltuielile estimate
.

Evenimentul formează obiectul procedurii de aprobare în principiu de către INPPA. Conferința este inclusă în programul de pregătire și perfecționare continuă a avocaților. Punctele de pregătire profesională se vor acorda după încheierea conferinței, în baza prevederilor Metodologiei de recunoaștere a activitaților de pregatire profesională continuă, aprobată de Consiliul U.N.B.R.

Evenimentul formează obiectul procedurii de aprobare în principiu de către I.N.P.P.A. Conferința este inclusă în programul de pregătire și perfecționare continuă a avocaților. Punctele de pregătire profesională se vor acorda după încheierea conferinței, în baza prevederilor Metodologiei de recunoaștere a activităților de pregătire profesională continuă, aprobată de Consiliul U.N.B.R.