Beneficiile participanților

Webinarul se va axa pe discuții legate de problematica complexă a raporturilor juridice de muncă - negocierea și încheierea unui contract de muncă, clauzele esențiale și specifice în funcție de tipul de activitate prestată, tipurile de contracte de muncă care se pretează unor activități specifice, modificarea clauzelor contractuale, cumulul de funcții, normarea muncii, munca suplimentară, tipuri de concedii și alte probleme sensibile în abordare pe durata unui raport de muncă.

 Încheierea contractului individual de muncă
- negocierea CIM, atât din perspectiva angajatorului cât și a posibilului salariat
- clauze contractuale asumate prin semnarea CIM
- clauze negociate la semnarea CIM
- clauze care se pot negocia pe durata existenței CIM
 Normarea muncii
⏹  Cumulul de funcții, la același angajator sau angajatori diferiți
 Cumulul pensiei cu salariul
 Munca suplimentară
 Tipuri de concediu plătite de angajator
 Concediul fără plată
⏹  Indemnizații și ajutoare acordate de stat și angajator
 Problematica asigurărilor sociale în România
 Jurisprudență internă relevantă în materie

Scopul acestui webinar este tocmai acela de a scoate în evidență pașii care trebuie urmați, atât de angajator, cât și de salariat, în cazul în care se confruntă cu problemele pe care le ridică legislația muncii mai ales din perspectiva ultimelor modificări, respectiv Legea nr. 213/2020 și, nu în ultimul rând, aspecte concrete pe care trebuie să le aibă în vedere avocatul în soluționarea unui astfel de litigiu, indiferent dacă reprezintă interesele uneia sau alteia dintre părți.

Tematica webinarului

Descrierea webinarului

Trainerul webinarului

Organizarea muncii postpandemie. 
Cum să negociezi contractul individual de muncă

Webinar 22 aprilie 2021

Modalitatea în care se negociază contractul individual de muncă, persoane implicate, la momentul încheierii, atât din perspectiva salariatului, cât și a angajatorului.

Detaliile evenimentului

CÂND ȘI UNDE

22  aprilie 2021; Orele 13:00 – 16:00
Webinar, prezență online

INCLUSE ÎN PREȚ

⏹ diplomă de participare;
voucher Sintact.ro (acces 15 zile);
⏹ voucher de 450 lei discount pentru achiziția soluției juridice LexForce.

Wolters Kluwer România SRL are dreptul să modifice datele de desfășurare ale evenimentelor sau să anuleze evenimentul, aceste informații fiind transmise în termen de 3 zile lucrătoare înainte de data stabilită inițial.

Efectuarea plăţii pentru participarea la un eveniment Wolters Kluwer Romania semnifică acceptarea termenilor şi condiţiilor privind organizarea evenimentului. 

În cazul neparticipării în data de desfășurare a evenimentului, suma achitată nu se restituie, având posibilitatea de a vizualiza înregistrarea evenimentului timp de 5 zile de la data defășurării acestuia.

PREȚURI

400 lei + TVA

Vreau să particip!

ÎNSCRIERE

Înscrierea constă în emiterea unei facturi fiscale în baza căreia puteți achita taxa de participare. Factura poate fi emisă fie pe persoană fizică, fie pe persoană juridică (societate, cabinet, PFA).

© Toate drepturile rezervate S.C. Wolters Kluwer Romania SRL; 
    Cod Fiscal RO8451308 / Reg. Com. J40/4017/1996;
    Tel: 031.224.41.95; Email: marketing@wkro.ro

Vreau să particip!

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție!
Alina Alexe: 0737 733 450; 
alina.alexe@wolterskluwer.com

Sună acum!

Avocați, consilieri juridici, personal resurse umane, juriști, angajați și angajatori, din sectorul public sau privat, interesați de cunoașterea aspectelor practice legate de legislația muncii, precum și de pașii care trebuie urmați, atât în procedură internă sau în fața unei instanțe de judecată în litigiile de muncă.

Public
țintă

Este avocat şi cadru didactic în învăţământul juridic superior, cunoscut în calitate de specialist în domeniul dreptului muncii și securităţii sociale precum şi în dreptul penal al muncii. Este autorul a peste 40 de cărţi şi studii de specialitate.

Este doctor în Dreptul muncii şi conferenţiar universitar la Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir din Bucureşti precum și la Școala Naţională de Studii Politice și Administrative.

De asemenea, este formator la Institutul pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor, Institutul Notarial Român și Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici.

Are experienţă practică şi didactică de peste 20 ani în domeniul dreptului.

 Domeniile pe care s-a axat în cariera didactică și în activitatea de avocat sunt: dreptul muncii, dreptul securităţii sociale, drept social european și contencios administrativ.

prof. univ. dr. av.
Radu Răzvan POPESCU
Vreau să particip!

Economisește și rămâi informat cu Abonamentul la Webinariile WK

Vezi Oferta