VREAU SĂ PARTICIP!

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție!
Maria Sebe:  0737 733 444 
maria.sebe@wolterskluwer.com

Despre negocierile colective. Cine, când și ce negociază

VREAU SĂ PARTICIP!

Despre negocierile colective. 
Cine, când și ce negociază

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție!
Maria Sebe: 0737 733 444 
maria.sebe@wolterskluwer.com

03 Octombrie 2023 

Prezentarea evenimentului
  • Webinarul presupune punerea în discuție a unei teme pe cât de des prezentate, pe atât de complicate și complexe, respectiv negocierea colectivă. Subiectul este cu atât mai interesant cu cât presupune reglementări noi succesive în ultimul an, care au modificat în esența abordarea ideii de participare la negocieri a celor care reprezintă o majoritate. Prezentarea își propune o combinație între aspecte teoretice, inclusiv pentru intelegerea unor concept în evoluția lor, numai așa fiind posibilă o explicație de ce la anumite momente se optează pentru anumite soluții legislative, dar și soluții de practică, în special de practică socială, negocierile fiind de natură a impune nu numai anumite tactici , dar și o înțelegere plurivalentă a aspectelor ce se discută la masa tratativelor. 

MAGDA VOLONCIU

Doamna Magda Volonciu este membru fondator și managing partner al SCA Magda Volonciu & Asociații încă din anul 2004.

Cadru didactic universitar, cu experiență de predare, activitate publicistică și experiență practică de peste 25 de ani în domeniul dreptului muncii și securității naționale.

Această îmbinare a activității teoretice cu experiență practică i-au adus o recunoaștere unanimă drept specialist complet în dreptul muncii, atât la nivel intern cât și la nivel internațional.

Membru al Uniunii Juriştilor din România;
Membru al Uniunii Avocaţilor din România;
Membru EELA – European Employment Lawyers Association;
Membru IBA – International Bar Association;
Membru prin SCA și reprezentant in L&E (Labour and Emplyment Global)
Revista Română de Dreptul Muncii, Editura  Wolters Kluwer - membru în colegiul de redacţie;
Revista Română de Jurisprudenţă, Editura Universul Juridic - membru în colegiul de redacţie – coordonator rubrică Dreptul muncii şi securităţii sociale;
2007 – până în prezent, in fiecare an considerat de către publicația Chambers &Partners, ca avocat rank 1 în România în domeniul dreptului muncii;
Membru de onoare al Uniunii experților în legislația muncii din România;
Formator în cadrul INM – Institul Național al Magistraturii;
Formator în cadrul unor Programe speciale finanțate din fonduri europene.

CÂND ȘI UNDE

03 OCTOMBRIE 2023; Orele 13:00 – 16:00 

Webinar

Wolters Kluwer România SRL are dreptul să modifice datele de desfășurare ale evenimentelor sau să anuleze evenimentul, aceste informații fiind transmise în termen de 3 zile lucrătoare înainte de data stabilită inițial.

Efectuarea plăţii pentru participarea la un eveniment Wolters Kluwer Romania semnifică acceptarea termenilor şi condiţiilor privind organizarea evenimentului. 

În cazul neparticipării în data de desfășurare a evenimentului, suma achitată nu se restituie, având posibilitatea de a vizualiza înregistrarea evenimentului timp de 5 zile de la data desfășurării acestuia.

PREȚURI

450 lei + TVA

În cazul neparticipării în data de desfășurare a evenimentului, suma achitată nu se restituie, având posibilitatea de a vizualiza înregistrarea evenimentului timp de 5 zile de la data desfășurării acestuia.

PREȚURI

400 lei + TVA

VREAU SĂ PARTICIP!
VREAU SĂ PARTICIP!

INCLUSE ÎN PREȚ

 diplomă de participare, la cerere
voucher sintact.ro (acces 15 zile)

ÎNSCRIERE

Înscrierea constă în emiterea unei facturi fiscale în baza căreia puteți achita taxa de participare. Factura poate fi emisă fie pe persoană fizică, fie pe persoană juridică (societate, cabinet, PFA).

VREAU SĂ PARTICIP!
Detaliile evenimentului
Lectorul
evenimentului
Tematica

webinarului

  • Vom analiza: cine este îndreptățit la negociere și cum se explică soluția actuală a legiuitorului. Este o astfel de soluție una benefică pentru dezvoltarea negocierilor în România? Cine poate bloca o negociere și în ce condiții se poate obține un contract colectiv de muncă fără acordul tuturor negociatorilor? Cât de puternică mai este la acest moment regula aplicabilității erga omnes a unui contract colectiv de muncă? Ce presupune negocierea obligatorie, la ce niveluri funcționează și ce efecte determină? Se pot stabili „template-uri predeterminate” pentru un contract colectiv de muncă?
Participanți
  • Membrii structurilor de HR , consilieri juridici, avocați

Urmărește Wolters Kluwer

© 2023 Wolters Kluwer România. Toate drepturile rezervate

•    Negocierea unui contract colectiv de muncă presupune un anumit specific. Negociatorului nu i se cere numai cunoștințe juridice, sau economice, ci el trebuie să-și însușească exact acele elemente care într-adevăr îl pot sprijini în negociere.
Ne dorim să transmitem participanților exact o astfel de înțelegere, în baza interpretărilor textelor de lege din prisma juristului specializat în domeniu, astfel încât rezultanta finală, după derularea negocierilor să fie una favorabilă.
Beneficii participanți
•    Negocierea unui contract colectiv de muncă presupune un anumit specific. Negociatorului nu i se cere numai cunoștințe juridice, sau economice, ci el trebuie să-și însușească exact acele elemente care într-adevăr îl pot sprijini în negociere. Ne dorim să transmitem participanților exact o astfel de înțelegere, în baza interpretărilor textelor de lege din prisma juristului specializat în domeniu, astfel încât rezultanta finală, după derularea negocierilor să fie una favorabilă.

Evenimentul formează obiectul procedurii de aprobare în principiu de către INPPA. Conferința este inclusă în programul de pregătire și perfecționare continuă a avocaților. Punctele de pregătire profesională se vor acorda după încheierea conferinței, în baza prevederilor Metodologiei de recunoaștere a activitaților de pregatire profesională continuă, aprobată de Consiliul U.N.B.R.

Evenimentul formează obiectul procedurii de aprobare în principiu de către I.N.P.P.A. Conferința este inclusă în programul de pregătire și perfecționare continuă a avocaților. Punctele de pregătire profesională se vor acorda după încheierea conferinței, în baza prevederilor Metodologiei de recunoaștere a activităților de pregătire profesională continuă, aprobată de Consiliul U.N.B.R.