Beneficiile participanților

Astfel, legislația muncii a mers în direcția flexibilizării raporturilor de muncă în timp ce jurisprudența europeană în materie socială a condus la modificarea legislației naționale. Modificările  legislative din ultimii ani datorate într-o bună măsură pandemiei care a cuprins întreaga societate, au afectat și desfășurarea clasică a raporturilor de muncă, astfel încât, în prezent, se pune problema când se va reveni la „normalitate”, dar mai ales, cum vor arăta de acum înainte relațiile de muncă, în noua normalitate socială.

⏹  Ultimele modificări aduse legislației muncii;
⏹  Încheierea contractului individual de muncă - aspecte controversate;
⏹  Noul contract individual de muncă;
⏹  Contracte de muncă atipice: contractul de muncă cu zero ore, telemunca, munca la domiciliu;
⏹   Jurisprudență internă – cazuri relevante;
⏹   Jurisprudență europeană – Hotărâri CEDO în litigii de muncă.

Tematica webinarului

Descrierea webinarului

Trainerul webinarului

Ultimele modificări ale legislației muncii 
în contextul revenirii salariaților la locul de muncă

Webinar 23 septembrie 2021

În prezent, legislația muncii se află la o răscruce de drumuri, modificările survenite, atât la nivel național cât și la nivel european schimbând radical viziunea asupra raporturilor de muncă.

Detaliile evenimentului

CÂND ȘI UNDE

23  septembrie 2021; Orele 13:00 – 16:00;
Webinar, prezență online

INCLUSE ÎN PREȚ

 diplomă de participare;
 voucher Sintact.ro (acces 15 zile);

Wolters Kluwer România SRL are dreptul să modifice datele de desfășurare ale evenimentelor sau să anuleze evenimentul, aceste informații fiind transmise în termen de 3 zile lucrătoare înainte de data stabilită inițial.

Efectuarea plăţii pentru participarea la un eveniment Wolters Kluwer Romania semnifică acceptarea termenilor şi condiţiilor privind organizarea evenimentului. 

În cazul neparticipării în data de desfășurare a evenimentului, suma achitată nu se restituie, având posibilitatea de a vizualiza înregistrarea evenimentului timp de 5 zile de la data defășurării acestuia.

PREȚ

400 lei + TVA

Vreau să particip!

ÎNSCRIERE

Înscrierea constă în emiterea unei facturi fiscale în baza căreia puteți achita taxa de participare. Factura poate fi emisă fie pe persoană fizică, fie pe persoană juridică (societate, cabinet, PFA).

© Toate drepturile rezervate S.C. Wolters Kluwer Romania SRL; 
    Cod Fiscal RO8451308 / Reg. Com. J40/4017/1996;
    Tel: 031.224.41.95; Email: marketing@wkro.ro

Vreau să particip!

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție!
Malvina Udrea: 0737 733 444  
malvina.udrea@wolterskluwer.com

Sună acum!

Avocați, consilieri juridici, personal resurse umane, juriști, angajați și angajatori, din sectorul public sau privat, interesați de cunoașterea aspectelor practice legate de legislația muncii precum și de pașii care trebuie urmați atât în procedură internă sau în fața unei instanțe de judecată în litigiile de muncă

Public
țintă

Este avocat şi cadru didactic în învăţământul juridic superior, cunoscut în calitate de specialist în domeniul dreptului muncii și securităţii sociale precum şi în dreptul penal al muncii. Este autorul a peste 40 de cărţi şi studii de specialitate.

Este doctor în Dreptul muncii şi conferenţiar universitar la Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir din Bucureşti precum și la Școala Naţională de Studii Politice și Administrative.

De asemenea, este formator la Institutul pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor, Institutul Notarial Român și Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici.

Are experienţă practică şi didactică de peste 20 ani în domeniul dreptului.

Domeniile pe care s-a axat în cariera didactică și în activitatea de avocat sunt: dreptul muncii, dreptul securităţii sociale, drept social european și contencios administrativ.

prof. univ. dr. av.
Radu Răzvan POPESCU
Vreau să particip!

Economisește și rămâi informat cu Abonamentul la Webinariile WK

Vezi Oferta

Scopul acestui webinar este tocmai acela de a scoate în evidență modificările survenite, în timp, în legislația muncii, atât la nivel național, dar și cele prevăzute în noile Directive la Uniunii Europene care urmează a fi transpuse în legislația națională; pașii care trebuie urmați, atât de angajator, cât și de salariat, în cazul în care se confruntă cu problemele pe care le ridică legislația muncii, mai ales din perspectiva acestor schimbări și, nu în ultimul rând, aspecte concrete pe care trebuie să le aibă în vedere avocatul în soluționarea unui astfel de litigiu, indiferent dacă reprezintă interesele uneia sau alteia dintre părți.