DESCRIEREA WEBINARULUI

Webinarul urmărește trecerea în revistă a celor mai importante modificări adoptate prin legea nr. 112/2020 de modificare a legii mărcilor nr. 84/1998, republicată, și transpunere a prevederilor directivei mărcilor UE 2015/2436.

© Toate drepturile rezervate S.C. Wolters Kluwer Romania SRL 
Cod Fiscal RO8451308 / Reg. Com. J40/4017/1996;
Tel: 031.224.41.95; Email: marketing@wkro.ro

WEBINAR 01 SEPTEMBRIE  2020

Pentru mai multe informații 
vă stăm la dispoziție!
Alina Alexe 031.22.44.151;

alina.alexe@wolterskluwer.com

Vreau să particip!

Legea mărcilor

PREȚURI

400 LEI + TVA

* În cazul neprezentării nenotificate în scris la adresa de e-mail alina.alexe@wolterskluwer.com, cu minimum 3 zile înainte de desfășurarea evenimentului, suma achitată nu se restituie având în vedere costurile organizatorice deja implicate și nici nu mai poate fi realocată pentru un alt eveniment organizat de Wolters Kluwer România. Veți beneficia, în schimbul sumei pe care o achitați, de materialele oferite de speaker în urma evenimentului la care ați fost înscris/ă.

INCLUSE ÎN PREȚ

 diplomă de participare;
voucher sintact.ro (acces 15 zile);
voucher de 450 lei discount pentru 
achiziția soluției juridice LexForce.


Andreea Bende
Partener Simion & Baciu 

 Andreea are o experiență de peste 11 ani în domeniul proprietății intelectuale, asistând atât companii românești, cât și străine în gestionarea, înregistrarea și apărarea drepturilor cu privire la mărci comerciale, desene/modele, nume de domeniu, precum și drepturi de autor și drepturi conexe.


 Andreea a primit distincțiile Leading Trademark Professional (WTR 1000 (Ailver) și Trade Mark Star 2020 (Managing Intellectual Property).


 De-a lungul timpului, a asistat cu succes clienți în proiecte complexe, inclusiv dispute cu privire la nume de domeniu și litigii privind drepturi de autor și concurență neloială, proiecte de re-branding la nivel mondial, cereri de intervenție în fața autorității naționale a vămilor din România și apărarea drepturilor la frontieră, precum și proiecte tranzacționale în legătură cu chestiuni de proprietate intelectuală.


 Din 2008, membru în CNCPIR, consilier european licențiat în desene și mărci.

 
 Afilierile profesionale includ și INTA, ECTA și MARQUES (unde servește cel de-al doilea mandat în cadrul echipei specializate în drept și practică europeană - European Trademark Law and Practice Team).


SUNĂ ACUM!

Seminarul urmărește trecerea în revistă a celor mai importante modificări adoptate prin legea nr. 112/2020 de modificare a legii mărcilor nr. 84/1998, republicată, și transpunere a prevederilor directivei mărcilor UE 2015/2436.

TEMATICA WEBINARULUI

DETALIILE WEBINARULUI

TRAINERII WEBINARULUI

CÂND ȘI UNDE

 01 septembrie 2020Orele 13:00 – 17:00;
Webinar, se desfășoară online

Seminarul urmărește trecerea în revistă a celor mai importante modificări adoptate prin legea nr. 112/2020 de modificare a legii mărcilor nr. 84/1998, republicată, și transpunere a prevederilor directivei mărcilor UE 2015/2436.

Seminarul oferă acces la: 

⏹️    Informații sintetizate și structurate cu privire la cele mai importante modificări aduse legii mărcilor și modificările la nivelul procedurilor privind obținerea protecției mărcilor
⏹️    Informații cu privire la impactul asupra portofoliilor de mărci existente
⏹️    Informații cu privire la acțiunile necesare a fi întreprinse de titularii de mărci și profesioniștii din domeniu, ca urmare a adoptării noilor prevederi
⏹️    Analiza modificărilor benefice, având în vedere prevederile anterioare și situațiile controversate determinate de acestea
⏹️    Oportunitatea de a pune întrebări și a dezbate noile reglementări

ÎNSCRIERE

Înscrierea constă în emiterea unei facturi fiscale în baza căreia puteți achita taxa de participare. Factura poate fi emisă fie pe persoană fizică, fie pe persoană juridică (societate, cabinet, PFA).

Wolters Kluwer România SRL are dreptul să modifice datele de desfășurare ale evenimentelor sau să anuleze evenimentul, aceste informații fiind transmise în termen de 5 zile lucrătoare înainte de data stabilită inițial, atât telefonic cât și pe e-mail. Taxa de participare achitata se poate utiliza ca și compesare pentru un alt eveniment organizat exclusiv de Wolters Kluwer România sau poate fi returnată în termen de 10 zile lucrătoare, de la data emiterii facturii storno.

Wolters Kluwer Romania SRL nu este răspunzătoare pentru costurile suplimentare (transport, cazare etc.) angajate de participanţi. Efectuarea plăţii pentru participarea la un eveniment Wolters Kluwer Romania semnifică acceptarea termenilor şi condiţiilor privind organizarea evenimentului.

Modificările adoptate cu privire la legea mărcilor  

Vreau să particip!Vreau să particip!

Economisește și rămâi informat cu Abonamentul la Webinariile WK

Vezi Oferta

BENEFICII PARTICIPANȚI

AGENDA WEBINARULUI

⏹️    Trecere în revistă a celor mai importante modificări introduse prin legea 112/2020 cu privire la:

-    definiția semnelor ce pot constitui mărci
-    motivele absolute/relative de respingere a înregistrării unei mărci
-    fluxul etapelor procedurii de obținere a protecției
-    clasificarea produselor și serviciilor
-    apărarea drepturilor asupra mărcilor

⏹️    Ce au de făcut titularii de mărci înregistrate în contextul noilor prevederi?

-    continuarea / extinderea acțiunilor de monitorizare
-    depunerea declarației cu privire la specificarea listelor de bunuri și servicii

Profesioniștii ce activează în domeniul consultanței în materia drepturilor de proprietate intelectuală/industrială

Reprezentanți ai sectorului privat care dețin portofoliii de mărci

PUBLIC ȚINTĂ

Ana-Maria Baciu
Partener coordonator, Simion & Baciu 

Ana-Maria are peste 20 de ani de experiență în domeniul proprietății intelectuale, fiind inclusă în ultimii 5 ani în topul internațional 250 Women in IP (Managing Intellectual Property’s IP Stars). De asemenea, Ana-Maria Baciu a primit distincțiile Leading Trademark Professional (WTR 1000 (Gold), Band 1 Ranked Individual in Intellectual Property (Chambers & Partners), Leading Individual in Intellectual Property (Legal500 2020), și Leading Patent Professional (IAM Patent 1000)


În plus, față de asistența acordată clienților în domeniul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală, Ana-Maria asistă de asemenea clienți cu privire la întregul spectru de chestiuni ce vizează protecția consumatorilor și publicitate, incluzând securitatea produselor, garanții, etichetare, activități de promovare, contracte la distanță, cu focus pe aspecte specifice privind reglementările din domeniul jocurilor de noroc și domeniul farmaceutic


Membru în Baroul București și membru CNCPIR, precum și consilier european licențiat în mărci și desene

În parteneriat cu: