WEBINAR 15 FEBRUARIE 2022
ONLINE

CÂND ȘI UNDE

15 februarie 2022; Orele 14:00 – 17:00
Fiind vorba despre un webinar, locul de unde vă conectați cu noi rămâne la alegerea dumneavoastră, din confortul locuinței sau al biroului unde lucrați. 

INCLUSE ÎN PREȚ

 diplomă de participare;
voucher Sintact.ro (acces 15 zile).

Wolters Kluwer România SRL are dreptul să modifice datele de desfășurare ale evenimentelor sau să anuleze evenimentul, aceste informații fiind transmise în termen de 3 zile lucrătoare înainte de data stabilită inițial.

Efectuarea plăţii pentru participarea la un eveniment Wolters Kluwer Romania semnifică acceptarea termenilor şi condiţiilor privind organizarea evenimentului. 

În cazul neparticipării în data de desfășurare a evenimentului, suma achitată nu se restituie, având posibilitatea de a vizualiza înregistrarea evenimentului timp de 5 zile de la data desfășurării acestuia.

PREȚ: 400 lei + TVA

ÎNSCRIERE

Înscrierea constă în emiterea unei facturi fiscale în baza căreia puteți achita taxa de participare. Factura poate fi emisă fie pe persoană fizică, fie pe persoană juridică (societate, cabinet, PFA).

© Toate drepturile rezervate S.C. Wolters Kluwer Romania SRL;
    Cod Fiscal RO8451308 / Reg. Com. J40/4017/1996;
    Tel: 031.224.41.95; Email: marketing@wkro.ro

Vreau să particip!

Mihaela Grigore

Avocatul Mihaela Grigore, membră a Baroului Statului New York, prezintă un curs practic care vă va ajuta să dobândiți abilitățile şi încrederea de a participa cu succes în negocierile desfășurate în limba engleză.  Veți învăța să vă exprimați eficient şi persuasiv pentru a obține un avantaj competitiv, a genera răspunsuri inovative şi a elimina potențialele probleme cu care vă veți confrunta.

AVOCAT LITIGATOR. Când a început să predea “effective legal writing”, acum mai bine de 10 ani, Mihaela Grigore a ținut cursul pentru colegii ei avocați din cadrul unui birou din București. Venea cu experiența a opt ani în care fusese avocat pledant în New York. Reîntoarsă acasă, în România, a fost uimită de entuziasmul noilor săi colegi în a descoperi secretele englezei juridice. Modul în care a ajuns să prezinte nuanțele englezei juridice în prelegerile sale din țara sa natală i-a venit natural, întrucât la Universitatea Yale, acolo unde Mihaela Grigore a absolvit facultatea de drept, cursul de “legal writing” a fost unul obligatoriu, foarte important pentru studenți și deosebit de util și apreciat în practică.  „În universitățile americane, acest curs are rolul de a fixa pentru toată lumea un același standard, unul ridicat, pentru profesioniștii dreptului. Pentru cel care utilizează engleza juridică este important să traducă esența cazului, într-o manieră clară, care să nu inducă dubii, sa nu fie greșite sau ambigue”, spune avocatul Mihaela Grigore. Pericolul nestudierii sistematice și neaplicate domeniului juridic poate conduce chiar la fosilizarea” unor anumite tipuri de greșeli. Tocmai pentru evitarea acestora, Mihaela Grigore oferă, prin seminarul Wolters Kluwer România, perspectiva nivelului cel mai înalt al folosirii limbii engleze în domeniul juridic.

DESCRIEREA 
EVENIMENTULUI

Cu toții negociem, atât în viața personală, cât şi în cea profesională. Când negociem, folosim tactici şi tehnici specifice, adaptate la circumstanțe, pentru a atinge obiectivele stabilite în planul general al strategiei de negociere.
Știm că un negociator bun trebuie să cunoască aceste tactici, atât pentru a le utiliza în propriul interes, cât şi pentru a le sesiza şi contracara atunci când sunt folosite de către partenerul de discuție.
 
Dar ce facem când aceste negocieri se desfășoară în limba engleză – şi de multe ori cu vorbitori nativi? Atunci când ne așezăm la masa negocierilor, cât suntem de siguri că folosim termenii cei mai adecvați, că stăpânim vocabularul, tonul, jocurile de cuvinte, exprimările persuasive sau dimpotrivă, evazive, care ne vor asigura succesul?
Pentru a porni dintr-o poziție de putere şi a fi cu adevărat confortabili într-o astfel de negociere, avem nevoie de cea mai versatilă unealtă, şi la nevoie armă: limba engleză!

Acest curs intensiv, axat cu predilecție pe exemple şi exerciții luate din practică, vă va învăța cum să evitați capcanele limbii engleze, să vă exprimați elegant şi adecvat contextului şi îndeosebi să folosiți cele mai eficiente expresii şi nuanțe lingvistice în cadrul unei strategii cooperative sau a unei strategii conflictuale.
Vom explora împreună cele mai eficiente moduri de a exprima în limba engleză atât persuasiunea, recomandarea, recompensa, în cazul negocierii cooperative, cât şi imperativul, amenințarea, tacticile de intimidare, folosite în cazul negocierilor conflictuale.

Cu ajutorul acestui curs, veți dobândi noi abilitați şi un important avantaj competitiv de la începutul oricărei negocieri în limba engleză.
          

TEMATICA 
EVENIMENTULUI

⏹   O prezentare sistematică a unei palete largi de subiecte de negociere şi limbajul specific fiecărui subiect.
⏹   Structurarea, elaborarea şi contracararea argumentelor: stil, sintaxa, ton, exprimare.
⏹   Cele mai potrivite alegeri lexicale pentru diverse tactici şi tehnici de negociere.
⏹   Greșeli comune / „prieteni falși”: cum să le evităm / remediem.
⏹   Cum să ne exprimăm concis şi nuanțat sau, în funcție de scopul urmărit, vag, ambiguu sau evaziv: exemple și exerciții practice.
⏹   Exprimări ce denotă o abordare pozitivă sau negativă: exemple și exerciții practice.
⏹   Aprofundarea verbelor frazale folosite în limbajul negocierilor, prin discuții şi exerciții.

Mastering the language of negotiations

VREAU SĂ PARTICIP!

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție!
Malvina Udrea 0737 733 444
malvina.udrea@wolterskluwer.com

BENEFICIILE 
PARTICIPANȚILOR

⏹   Învățați să folosiți eficient limba engleză pentru a cere şi a primi ceea ce negociați.

⏹   Vă perfecționați stilul personal în limba engleză.

⏹   Aprofundați regulile exprimării corecte şi nuanțate în limba engleză prin exerciții practice.

⏹   Dobândiți cunoștințele de vocabular și gramatică specifice limbajului negocierilor şi învățați să recunoașteți şi să evitați erorile comune în engleză.

⏹   Creșteți „coeficientul de negociere” prin însușirea limbajului, tonului şi subtilităților specifice limbii engleze.

⏹   Veți deveni un negociator de succes, respectat, căutat şi dorit de orice organizație care folosește limba engleză în activitatea sa.

TRAINERUL
EVENIMENTULUI

DETALIILE EVENIMENTULUI

⏹   Folosiți limba engleză pentru a vă dezvolta profesional şi a deveni un negociator de succes

VREAU SĂ PARTICIP!Vreau să particip!

Mastering 
the language of negotiations

VREAU SĂ PARTICIP!

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție!
Malvina Udrea 0737 733 444
malvina.udrea@wolterskluwer.com