SEMINAR 12-13 MARTIE 2020
BUCUREȘTI

CÂND ȘI UNDE

12-13 martie 2020; Orele 14:00 – 18:00
Sala de cursuri Wolters Kluwer România
Bd. Tudor Vladimirescu 22, Clădirea Green Gate, 
etaj 6, sector 5, București

INCLUSE ÎN PREȚ

 diplomă de participare;
pauză de cafea;
voucher sintact.ro (acces 15 zile);
voucher de 450 lei discount pentru achiziția soluției juridice LexForce;

⏹ un volum din literatura juridică de specialitate.

Wolters Kluwer România SRL are dreptul să modifice datele de desfășurare ale evenimentelor sau să anuleze evenimentul, aceste informații fiind transmise în termen de 5 zile lucrătoare înainte de data stabilită inițial, atât telefonic cât și pe e-mail. Taxa de participare achitata se poate utiliza ca și compesare pentru un alt eveniment organizat exclusiv de Wolters Kluwer România sau poate fi returnată în termen de 10 zile lucrătoare, de la data emiterii facturii storno. 

Wolters Kluwer Romania SRL nu este răspunzătoare pentru costurile suplimentare (transport, cazare etc.) angajate de participanţi. Efectuarea plăţii pentru participarea la un eveniment Wolters Kluwer Romania semnifică acceptarea termenilor şi condiţiilor privind organizarea evenimentului. 

În cazul neprezentării nenotificate în scris la adresa de e-mail alina.alexe@wolterskluwer.com, cu minimum 3 zile înainte de desfășurarea evenimentului, suma achitată nu se restituie având în vedere costurile organizatorice deja implicate și nici nu mai poate fi realocată pentru un alt eveniment organizat de Wolters Kluwer România. Veți beneficia, în schimbul sumei pe care o achitați, de materialele oferite de speaker în urma evenimentului la care ați fost înscris/ă.

PREȚURI

Early Booking (până la 25 februarie 2020)

500 lei + TVA

Late Booking (din 26 februarie 2020)

600 lei + TVA

ÎNSCRIERE

Înscrierea constă în emiterea unei facturi fiscale în baza căreia puteți achita taxa de participare. Factura poate fi emisă fie pe persoană fizică, fie pe persoană juridică (societate, cabinet, PFA).

© Toate drepturile rezervate S.C. Wolters Kluwer Romania SRL;
    Cod Fiscal RO8451308 / Reg. Com. J40/4017/1996;
    Tel: 031.224.41.95; Email: marketing@wkro.ro

Vreau să particip!

Mihaela Grigore

Mihaela Grigore acordă consultanță pe diverse aspecte juridice în materie de litigii generale și dreptul contractelor. A coordonat activitatea departamentului de traduceri a NNDKP, precum și sesiunile interne de pregătire profesională privind redactarea textelor juridice și diverse aspecte de drept american.

Membră a Baroului Statului New York și a Baroului Districtului de Sud din New York, Mihaela are experiență ca avocat litigator, acumulată în cadrul a două din cele mai mari firme de avocatură din New York (Orrick Herrington & Sutcliffe LLP și Hughes Hubbard & Reed LLP), fiind licențiată a Facultății de Drept a Universității Yale și a Facultății de Psihologie a Universității New York. Este specializată de asemenea în litigiile de proprietate intelectuală, răspunderea comercială și litigiile comerciale (incluzând activitățile legate de pregătirea depozițiilor și a interogatoriilor, selecția și pregătirea experților și susținerea cauzei în instanță).

VREAU SĂ PARTICIP!

DESCRIEREA 
EVENIMENTULUI

Accentul va fi pus pe învățarea și aplicarea regulilor de bază ale redactării textelor juridice, folosirea unui limbaj adecvat și organizarea și prezentarea conținutului documentelor juridice. Cursul va include o prezentare cuprinzătoare a regulilor generale de redactare modernă a textelor juridice, urmată de exerciții practice în clasă care includ redactarea de argumente juridice, înțelegerea expresiilor prepoziționale, a expresiilor juridice specifice, redactarea corespondenței juridice eficiente, corectarea erorilor comune, precum și analiza principalelor asemănări și deosebiri dintre sistemul de drept civil (român) și sistemul de drept comun (SUA).

TEMATICA 
EVENIMENTULUI

⏹  Regulile generale de redactare modernă a textelor juridice si aplicarea lor in cadrul exercitiilor practice.

Mastering Legal English
Engleza Juridică

Seminar Intensiv

VREAU SĂ PARTICIP!

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție!
Alina Alexe 031.22.44.151; 
alina.alexe@wolterskluwer.com

PUBLICUL 
ȚINTĂ

⏹ Acest curs este destinat atât avocaților cât și persoanelor care folosesc limbajul și conceptele juridice în activitățile lor profesionale zilnice.

BENEFICIILE 
PARTICIPANȚILOR

⏹ Participanții vor analiza și își vor însuși cele mai bune practici în ceea ce privește uzanțele, stilurile, structura și regulile de redactare a textelor juridice și corespondenței în limba engleză.
⏹ Adaptarea la contextul și destinatarul relevant.
⏹ Evitarea erorilor comune în engleza juridică.

TRAINERUL
EVENIMENTULUI

DETALIILE EVENIMENTULUI

Acest curs este destinat atât avocaților cât și persoanelor care folosesc limbajul și conceptele juridice în activitățile lor profesionale zilnice și este conceput pentru a acoperi cele mai bune practici în ceea ce privește uzanțele, stilurile, structura și regulile de redactare a textelor juridice în limba engleză