Vreau să particip!

© Toate drepturile rezervate S.C. Wolters Kluwer Romania SRL; 
    Cod Fiscal RO8451308 / Reg. Com. J40/4017/1996;
    Tel: 031.224.41.95; Email: marketing@wkro.ro

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție!
Alina AlexeTelefon: 0737 733 450;
E-mail: alina.alexe@wolterskluwer.com

SUNĂ ACUM!

Noi măsuri de flexibilitate 
și muncă de acasă

Efectuarea plăţii pentru participarea la un eveniment Wolters Kluwer Romania semnifică acceptarea termenilor şi condiţiilor privind organizarea evenimentului. 

Situațiile de criză s-au extins asupra majorității angajatorilor 
și angajaților, fiind oarecum previzibilă o criză a locurilor de muncă și o creștere a șomajului. Evident, este prevăzută o contracție majora a economiei UE și implicit a economiei României. Din acest motiv, autoritățile UE și cele ale României au urmărit implementarea unor măsuri pentru protecția atât a salariaților cât și a angajatorilor.


Astfel, a fost adoptată OUG 132/2020 privind măsurile de sprijin destinate salariaţilor şi angajatorilor în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, precum şi pentru stimularea creşterii ocupării forţei de muncă. Acest tip de susținere a companiilor și a salariaților este nou în România, dar este necesar, considerăm noi. OUG 132/2020 reglementează posibilitatea reducerii timpului de muncă al salariaților, fără ca aceștia să suporte o reducere a salariului și încearcă să susțină companiile care au probeleme din cauza reducerii activității sau a diminuării veniturilor lor.

Vom încerca să găsim soluții cât mai bune pentru ca angajatorul să poată să găsească modalități eficiente pentru flexibilizarea muncii, să țină cont de toate drepturile salariatului pentru a nu fi ulterior tras la răspundere, dar și pentru a-și proteja resursele umane din unitate.

Flexibilizarea reglementată de Guvern prin OUG 132/2020 poate fi o soluție pentru ambele păți – angajator și lucrător.

Ea poate fi văzută și prin perspectiva muncii de acasă – prin transformarea contractelor de muncă, în contracte cu munca la domiciliu sau telemuncă. Angajatorul trebuie să cunoască bine diferențele între aceste două tipuri de contracte, care sunt clauzele obligatorii și cum se pot ele modifica.

Desigur vom discuta și obligațiile angajatorului în ce privește implementarea măsurilor prevăzute de OUG 132/2020 dar și excepțiile ori derogările de la regulă.


Analiza și discuțiile se vor face în contextul actual.
Desigur, discuția va fi interactivă și nu vor lipsi 
răspunsurile la întrebări.

ÎNSCRIERE

Înscrierea constă în emiterea unei facturi fiscale în baza căreia puteți achita taxa de participare. Factura poate fi emisă fie pe persoană fizică, fie pe persoană juridică (societate, cabinet, PFA).

Tematica evenimentului

Webinar 18 septembrie 2020

Beneficiile
participanţilor


Soluții pentru problemele privind flexibilitarea muncii:

 Cunoasterea obligațiilor angajatorilor pentru ca 
     aceste măsuri să fie aplicate la timp și corect
 Managementul resurselor umane în perioada actuală

Detaliile
evenimentului

CÂND ȘI UNDE

18 septembrie 2020; Orele 14:00 – 18:00
Fiind vorba despre un webinar, locul de unde vă conectați cu noi rămâne la alegerea dumneavoastră, din confortul locuinței sau al biroului unde lucrați.

INCLUSE ÎN PREȚ

 diplomă de participare;
voucher Sintact.ro (acces 15 zile);
voucher de 450 lei discount pentru achiziția soluției 
juridice LexForce.

În cazul neprezentării nenotificate în scris la adresa de e-mail alina.alexe@wolterskluwer.com, cu minimum 3 zile înainte de desfășurarea evenimentului, suma achitată nu se restituie având în vedere costurile organizatorice deja implicate și nici nu mai poate fi realocată pentru un alt eveniment organizat de Wolters Kluwer România. Veți beneficia, în schimbul sumei pe care o achitați, de materialele oferite de speaker în urma evenimentului la care ați fost înscris/ă.

Wolters Kluwer România SRL are dreptul să modifice datele de desfășurare ale evenimentelor sau să anuleze evenimentul, aceste informații fiind transmise în termen de 5 zile lucrătoare înainte de data stabilită inițial, atât telefonic cât și pe e-mail. Taxa de participare achitata se poate utiliza ca și compesare pentru un alt eveniment organizat exclusiv de Wolters Kluwer România sau poate fi returnată în termen de 10 zile lucrătoare, de la data emiterii facturii storno. 

PREȚ: 400 lei + TVA

Situațiile dificile privind relațiile de muncă, mai ales perioada de criză sanitară în care ne aflăm a determinat ca angajatorii să managerizeze din ce în ce mai greu raportul de muncă. Impactul din anumite domenii de activitate a fost și este foarte mare.
Totuși, problemele rezimține la nivelul economiei a fost în toate domeniile de activitate.

Vreau să particip!

Trainerul
evenimentului

Cu o bogată experiență în aplicarea dreptului muncii, dna. avocat este Membru de onoare al Uniunii Naţionale a Experţilor în Legislaţia Muncii dar și autor și coautor a mai multor articole, cursuri universitare, tratate și monografii privind legislația muncii.

Dna. Georgescu este un lector apreciat, susținând în mod frecvent cursuri și seminarii în domeniul dreptului muncii.

Laura GEORGESCU

Laura Georgescu este avocat expert în legislația muncii, conf. univ. dr. la Universitatea Ecologică din București, redactor șef și referent de specialitate la Revista Română de Dreptul Muncii.

 Măsurile de protecție ale angatorilor și salariaților 
     reglementate prin OUG 132/2020
 Telemunca și contractul de muncă la domiciliu
 Obligațiile angajatorului privind modificarea CIM

Publicul ţintă

  administratori companii
  manageri
  manageri resurse umane
  inspectori resurse umane
  juriști
  avocați

Economisește și rămâi informat cu Abonamentul la Webinariile WK

Vezi Oferta

KURZARBEIT

Vreau să particip!