AVANTAJELE TALE

INTERFAȚĂ FAMILIARĂ

pagina care se deschide este cea a Curții de Apel avute în vedere, unde se încărcă și descărcă documente 

INFORMAȚIE ONLINE

accesezi de la PC-ul personal dosarele de la majoritatea
 Curților de Apel din țară

accesezi de la PC-ul personal dosarele de la majoritatea
Curților de Apel din țară

Cum arată 
Document CEDO în Sintact.ro

Solicit ofertă

Formatul hotărârilor
Fiecare document disponibil în baza de date conține lista de cuvinte cheie cu problemele juridice abordate în fiecare caz și referințe către legislație. Căutarea după aceste cuvinte cheie permite găsirea unui grup de documente cu conținut legal similar.

Conţinutul bazei de date
Formatul hotărârilor
Căutarea în baza de date 

Conţinutul bazei de date
Formatul hotărârilor
Căutarea în baza de date 

Jurisprudență CEDO în Sintact.ro

Căutarea în baza de date 
Documentele pot fi filtrate după data publicării, secție sau limba de redactare. Conținutul documentelor este indexat în platforma de documentare juridică, astfel poți utiliza toate funcționalitățile tehnologice de ultima generație oferite de Sintact.ro: Citare, Căutare progresivă, Salvare filtre și Export document, Salvare document în dosarele personale etc.

Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a fost instituită prin Convenţia pentru apărarea drepturilor omului şi a libertăţilor fundamentale (Convenţia Europeană), semnată la Roma la 4 noiembrie 1950 şi intrată în vigoare la 3 septembrie 1953. Curtea Europeană este un organ de jurisdicţie internaţională creat în cadrul Consiliului Europei. Ea poate fi sesizată de orice persoană fizică sau juridică care pretinde că un stat membru la Convenţie i-a încălcat un drept prevăzut de Convenţia Europeană şi Protocoalele sale adiţionale. Cererile depuse la Curtea Europeană pot fi îndreptate doar împotriva unui stat membru, şi nu împotriva unor persoane fizice sau juridice. Sediul Curţii Europene se află la Strasbourg, Franţa.

Limba de redactare folosită pentru documentele disponibile în baza de date din platforma de documentare juridică Sintact.ro este engleză, franceză sau română.

În Sintact.ro

Jurisprudență CEDO

Baza de date conține peste 120.000 de documente publicate începând cu anul 1955 până în prezent și este actualizată zilnic

Pentru mai multe informații, 
ne puteți contacta pe adresa
ro-marketing@wolterskluwer.com 

sintact.ro@wolterskluwer.ro

Jurisprudență CEDO în Sintact.ro

Jurisprudența CEDO

Jurisprudența CEDO

Jurisprudență CEDO în Sintact.ro

Noul modul oferă acces la jurisprudența CEDO - Curtea Europeană a Drepturilor Omului (Hotărâri, decizii și note de informare). Baza de date conține peste 120.000 de documente publicate începând cu anul 1955 până în prezent și este actualizată zilnic. Limba de redactare folosită pentru documentele disponibile în baza de date din platforma de documentare juridică Sintact.ro este engleză, franceză sau română.

Completează cu datele tale și te contactăm în cel mai scurt timp

Completează cu datele tale pentru demo gratuit

Urmărește Wolters Kluwer

© 2022 Wolters Kluwer România. Toate drepturile rezervate