Mirela Păunescu este auditor și expert contabil (membru CAFR, CECCAR, CCF și ACCA UK) şi cadru universitar la Academia de Studii Economice, cu o experiență de peste 15 ani în training şi seminare în domeniul auditului, contabilității și fiscalității.

Practician experimentat, partener într-o firmă de consultanță și audit, cu clienți din domenii diverse de activitate, a îmbinat de-a lungul anilor experiența practică cu cea academică, fiind conferenţiar universitar dr. la ASE, precum şi lector ACCA, CAFR şi CECCAR și având publicate numeroase cărți și articole în diverse reviste de specialitate.

Mirela studiază de mult timp cele mai moderne metode de a transmite mesajul către audienţa sa. Ca urmare a MBA-ului absolvit cu brio în SUA, şi-a propus să transmită participanţilor la cursurile ei din România cele mai bune-practici observate acolo. Spre exemplu, studiile de caz care acoperă situații complexe şi care au nevoie de cunoștințe din mai multe domenii de specialitate pentru a fi rezolvate, exercițiile care nu au o singură soluție corectă, ci, dimpotrivă, necesită creativitatea cursanților pentru a găsi cele mai potrivite răspunsuri în circumstanțele date, stimularea cursanților prin teste fulger care îi face participanți la un joc competitiv, proiectele (mai simple sau mai complexe) care necesită lucrul în echipă, precum şi utilizarea soluțiilor tehnice moderne pentru a implica participanții, sunt doar câteva exemple de soluții pe care le pune în practică la cursurile sale.

Click aici pentru înscriere!

© Toate drepturile rezervate S.C. Wolters Kluwer Romania SRL; 
    Cod Fiscal RO8451308 / Reg. Com. J40/4017/1996;
    Tel: 031.224.41.95; Email: marketing@wkro.ro

Pentru mai multe informații 
vă stăm la dispoziție!
Anca Marghidanu: 031.22.44.158;
anca.marghidanu@wolterskluwer.com

CÂND ȘI UNDE

16 septembrie 2019; Orele 14:00 – 18:00; Sala de cursuri Wolters Kluwer România
Bd. Tudor Vladimirescu 22, Clădirea Green Gate, etaj 6, sector 5, București

Mirela Păunescu

INCLUSE ÎN PREȚ

  diplomă de participare;
  pauză de cafea;
  voucher de 100 lei pentru înscrierea la unul din evenimentele viitoare Wolters Kluwer*;
  voucher sintact.ro (acces 15 zile);
  voucher de 450 lei discount pentru achiziția soluției juridice LexForce.

* Voucher-ul de 100 lei oferit pentru evenimentele viitoare poate fi  folosit doar pentru seminariile și conferințele organizate strict de  Wolters Kluwer, nu și cele în parteneriat, un voucher per participant și  doar din costul întreg de participare (reducerile nu se cumulează). De  asemenea, acestea au o valabilitate de 3 luni din data evenimentului la  care îl primiți.

SEMINAR 16 SEPTEMBRIE 2019

SUNĂ ACUM!

Provocări legate de înțelegerea, adoptarea și aplicarea
IFRS 16 Leasing

Wolters Kluwer România SRL are dreptul să modifice datele de desfășurare ale evenimentelor sau să anuleze evenimentul, aceste informații fiind transmise în termen de 5 zile lucrătoare înainte de data stabilită inițial, atât telefonic cât și pe e-mail. Taxa de participare achitata se poate utiliza ca și compesare pentru un alt eveniment organizat exclusiv de Wolters Kluwer România sau poate fi returnată în termen de 10 zile lucrătoare, de la data emiterii facturii storno. 

Wolters Kluwer Romania SRL nu este răspunzătoare pentru costurile suplimentare (transport, cazare etc.) angajate de participanţi. Efectuarea plăţii pentru participarea la un eveniment Wolters Kluwer Romania semnifică acceptarea termenilor şi condiţiilor privind organizarea evenimentului. 

DESCRIEREA 
SEMINARULUI

Noul standard internațional de recunoaștere a contractelor de leasing, IFRS 16, a intrat in vigoare începând cu 1 ianuarie 2019 și a adus modificări importante modului în care cele mai multe entități (fie că aplică IFRS în contabilitatea curentă, fie că le folosesc în scop de raportare intra-grup) își recunosc, măsoară și prezintă activele utilizate în baza unui contract de leasing.

Notă: În cazul neprezentării nenotificate în scris la adresa de email anca.marghidanu@wolterskluwer.com, cu minim 3 zile înainte de desfășurarea evenimentului, suma achitată poate fi realocată, fără a se restitui, pentru un alt eveniment organizat de Wolters Kluwer Romania. Realocarea către alt eveniment este posibilă o singură dată, pe o perioadă de 3 luni.

PREȚURI

Early Booking 
(pană la 1 septembrie 2019)

350 lei + TVA

Late Booking
(din 2 septembrie 2019)

450 lei + TVA

ÎNSCRIERE

Înscrierea consta in emiterea unei facturi fiscale în baza careia puteti achita taxa de participare. Factura poate fi emisa fie pe persoana fizica, fie pe persoana juridica (societate, cabinet, PFA).

TRAINERUL
EVENIMENTULUI

TEMATICA
EVENIMENTULUI

Principalele noțiuni discutate sunt:

 Clasificarea contractelor de leasing
 Recunoașterea, evaluarea si contabilizarea contractelor de leasing
 Excepții legate de contabilizare
 Impactul asupra situațiilor financiare
⏹ Evaluarea inițială şi ulterioară a drepturilor de utilizare
 Clarificarea altor aspecte relevante
 Prezentarea informațiilor
 Posibile implicații fiscale ale standardului IFRS 16
 Numeroase exemple practice, probleme, studii de caz, discuții

DETALIILE
EVENIMENTULUI

Cerințele legate de adoptarea pentru prima dată a IFRS 16 sunt complexe. Considerăm că prezentarea aspectelor cheie legate de aplicarea IFRS 16 este un subiect util și binevenit.