MODULE NOI 
în Sintact.ro: 

Preinsolvența și Insolvența (BPI)

NOU în Sintact.ro

Acum poți accesa, direct în Sintact.ro, modulele care te interesează: Monitorizare și alertare Preinsolvență și Insolvență (BPI). 

Alături de celelalte trei module de monitorizare:
Istoricul judiciar (Monitorizare părți)

Monitorizare dosare
Analiza financiară


modulele Preinsolvență și Insolvență îți permit să ai o viziune completă asupra partenerilor tăi de afaceri.


Cum te ajută modulul monitorizare și alertă PREINSOLVENȚĂ?

Cu ajutorul acestui modul primești alerte direct în aplicație și pe e-mail în următoarele situații: s-a depus o cerere de deschidere a procedurii de insolvență pentru un client monitorizat și pentru identificarea unui potențial litigiu legat de intrarea în insolvență/faliment a unui cliet, furnizor, partener de afaceri.  Aceste căutari se fac după denumire si după județul de reședință.

Verificare și monitorizare online pentru orice societate comercială din România: ai instant informații complete.
#infofirme #infoafaceri

Noile module sunt foarte utile societăților comerciale care doresc să își monitorizeze clienții (îndeosebi departamentelor juridic, financiar și de achiziții), partenerii de afaceri, furnziorii, de asemenea și profesiilor liberale (practicieni în insolvență), aceștia fiind interesați să depună oferte pentru gestionarea procedurii de insolvență a unei societăți, dar și avocaților care primesc sarcini de la clienți să monitorizare a anumitor companii și/sau să îi reprezinte în procedura de faliment.

Aceste două instrumente se adresează și instituțiilor publice, cu precădere juriștilor din aceste instituții, cum ar fi primăriile, care încheie contracte cu diferiți operatori economici și doresc să le monitorizeze activitatea și riscul de insolvență.

De asemenea, modulul de monitorizare insolvență se adresează și notarilor, care riscă să autentifice un document pentru o societate aflată, deja, în procedura insolvenței.

© Toate drepturile rezervate Wolters Kluwer Romania  RO8451308 | J40/4017/1996

Modulele de preinsolvență și insolvență te ajută să:

Elimini riscurile în afaceri, cunoscând evoluțiile financiare ale partenerilor tăi.

Păstrezi confidențialitatea demersurilor tale, documentându-te pe cont propriu, fără să apelezi la un terț care să verifice activitatea companiilor cu care colaborezi. Îți monitorizezi partenerii și ești la curent cu schimbările care apar în situația lor financiară.

Ai in timp real, într-un singur loc, integrate din mai multe surse, date despre partenerii tăi. Astfel eviți să ai relații comerciale cu societăți comerciale aflate sub risc, în preinsolvență și insolvență.

Cunoaște-ți mai bine partenerii de afaceri!

instrumentul tău online de monitorizare (pre)insolvență

Cum te ajută modulul monitorizare și alertă INSOLVENȚĂ (BPI)?

Se poate verifica dacă o persoană juridică are convocări sau alte evenimente notificate în #bpi. Căutarea se face după CUI. Alerta se trimite pe e-mail și în aplicație.

Vreau acces