DESCRIEREA EVENIMENTULUI

În România, spre deosebire de alte țări ale UE, modificarea legislației fiscale este la ordinea zilei, astfel încât nu ai certitudinea că te poți baza pe o structură solidă de instrumente și pârghii fiscale pentru a-ți construi un plan de afaceri.

Este și cazul Codului fiscal și Codului de procedură fiscală care suferă modificări de la o lună la alta, de la un trimestru la altul etc. și, în consecință, trebuie să fii bine informat.

Numai așa poți ști dacă o procedură de control fiscal s-a modificat și în ce constă aceasta, când te aștepți să-ți bată fiscul la ușă pentru o eventuală executare silită, cum o poți preîntâmpina sau dacă poți beneficia de o eșalonare la plată a datoriilor etc.

Claudiu Ristea, consultant fiscal

Claudiu are o vastă experienţă în activitatea de inspecţie fiscală, peste 22 de ani, pe care a început să o desfăşoare ca inspector şi ulterior ca şef serviciu în cadrul Direcţiei de Control Financiar de Stat, Constanţa, apoi ca director la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Constanţa şi Ilfov, departamentul Activitatea de inspecţie fiscală. Claudiu este un foarte bun specialist, acreditat ca expert contabil, auditor financiar şi consultant fiscal.

Prin experienţa sa vastă, câştigată atât în mediul privat, cât şi ca bugetar în cadrul ANAF, astăzi, Claudiu asistă companiile în timpul controalelor efectuate de autorităţile fiscale şi în organizarea departamentului de taxe, consultanţă în domeniu, astfel încât acestea să minimalizeze riscurile fiscale. De asemenea, acordă suport în formularea obiecţiunilor şi contestaţiilor împotriva actelor administrative emise de organele fiscale. Având capacitate de analiză şi sinteză, Claudiu oferă soluţii pentru asigurarea condiţiilor de aplicare şi respectare  a procedurilor fiscale, astfel încât companiile să poată gestiona corespunzător riscurile fiscale.

© Toate drepturile rezervate S.C. Wolters Kluwer Romania SRL Cod Fiscal RO8451308 / Reg. Com. J40/4017/1996;
Tel: 031.224.41.95; Email: marketing@wkro.ro

Seminarul își propune să abordeze tipurile de venituri impozabile obținute de nerezidenți din România și modul de taxare și declarare a acestora, cu exemple diverse, precum și coroborarea prevederilor Codului fiscal cu cele ale convențiilor de evitare a dublei impuneri

 Tipuri de venituri impozabile obținute de nerezidenți

 Taxarea și declararea veniturilor persoanelor nerezidente

 Coroborare Codului fiscal cu prevederile convențiilor de evitare a dublei impuneri

 Dezbaterea noutățile privind modificarea Codului de procedură fiscală

 Prevenirea greșelilor comise pe linie fiscală; 
    care sunt neregulile intrate pe circuitul Legii prevenției și cum le remediem

 Aplicații practice

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție!
Mihaela Ștefănescu: 031.22.44.151
mihaela stefanescu@wolterskluwer.com

Click aici pentru înscriere!

Cerasela Dragoș, consultant fiscal

Doamna Cerasela Dragoș are o experiență de consultant de peste 25 de ani, începându-și cariera in companii foarte cunoscute, precum Arthur Andersen sau Ernst & Young. De asemenea, a creat și condus echipa de consultanți de la ABS Financial Services din București, o firmă de consultanță fiscală și servicii de contabilitate. În cariera sa, de la Consultant la Senior Manager la Ernst & Young, a fost mereu o persoană care știe să comunice oportunitățile fiscale unui public de nespecialiști.

În această perioadă, de peste 25 ani de experiență în domeniu, a contribuit, prin cunoștințele ei în domeniul automatizării, la ridicarea standardelor de contabilitate și fiscalitate în România. Cerasela are un stil direct și practic, și a condus zeci de training-uri. Preferă grupuri mai mici, pentru că acolo se pot trata în mod interactiv problemele practice ale audienței.

BENEFICIILE PARTICIPANȚILOR

 Afli cum se taxează și cum se declară veniturile nerezidenților

 Știi cum se aplică concret convențiile de evitare a dublei impuneri

 Cunoști noutățile legislative în domeniul de procedura și prevenție fiscală


TEMATICA SEMINARULUI

PREȚURI


  Early Booking   (până la 14 februarie 2019)    350 LEI + TVA
  Late Booking    (din 15 februarie 2019)           450 LEI + TVA

Notă: În cazul neprezentării nenotificate în scris la adresa de email mihaela.stefanescu@wolterskluwer.com, cu minim 3 zile înainte de desfășurarea evenimentului, suma achitată poate fi realocată, fără a se restitui, pentru un alt eveniment organizat de Wolters Kluwer Romania. Realocarea către alt eveniment este posibilă o singură dată, pe o perioadă de 3 luni.

INCLUSE ÎN PREȚ


  diplomă de participare;
  pauză de cafea;
  voucher de 100 lei pentru înscrierea la unul din evenimentele 

     viitoare Wolters Kluwer*;
  voucher sintact.ro (acces 15 zile);
  voucher de 450 lei discount pentru 
achiziția soluției juridice LexForce.

* Voucher-ul de 100 lei oferit pentru evenimentele viitoare poate fi  folosit doar pentru seminariile și conferințele organizate strict de  Wolters Kluwer, nu și cele în parteneriat, un voucher per participant și  doar din costul întreg de participare (reducerile nu se cumulează). De  asemenea, acestea au o valabilitate de 3 luni din data evenimentului la  care îl primiți.

CÂND ȘI UNDE


  27 februarie 2019; Orele 14:00 – 18:00
Sala de cursuri Wolters Kluwer România;
Bd. Tudor Vladimirescu 22, 
Clădirea Green Gate, etaj 6, sector 5, București


DETALIILE EVENIMENTULUI


TRAINERII EVENIMENTULUI

SUNĂ ACUM!

Impozitul pe venitul persoanelor nerezidente și
noile reglementări privind Codul de procedură fiscală

SEMINAR 27 FEBRUARIE 2019

 Tipuri de venituri impozabile obținute de nerezidenți

 Taxarea și declararea veniturilor persoanelor 
    nerezidente

 Coroborare Codului fiscal cu prevederile convențiilor 
    de evitare a dublei impuneri

 Dezbaterea noutățile privind modificarea Codului
    de procedură fiscală

 Prevenirea greșelilor comise pe linie fiscală; 
    care sunt neregulile intrate pe circuitul Legii prevenției 
    și cum le remediem

 Aplicații practice