Are 12 ani de experiență ca avocat specializat în drept comercial, protecția datelor personale și business compliance.

A studiat informatica și e specializată în drept aplicabil noilor tehnologii, fapt care i-a permis să ofere consultanță juridică unor companii cu activitate în domenii precum cloud computing, securitate cibernetică, publicitate comportamentală, colectarea și procesarea datelor personale, monitorizarea angajaților și altele asemenea.

Este un trainer cu experiență în dreptul noilor tehnologii și nu numai și scrie frecvent materiale de specialitate, fiind colaborator permanent și realizatoarea rubricii “Monitorul Protecției Datelor cu Caracter Personal” a Revistei Române de Drept al Afacerilor editată de Wolters Kluwer România.

CLICK AICI PENTRU ÎNSCRIERE!

© Toate drepturile rezervate S.C. Wolters Kluwer Romania SRL; 
Cod Fiscal RO8451308 / Reg. Com. J40/4017/1996; 
Tel: 031.224.41.95; Email: marketing@wkro.ro

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție!
Anca Marghidanu: 031.22.44.158; anca.marghidanu@wolterskluwer.com

PREȚURI

  Early Booking (pană la 25 aprilie 2019): 350 LEI + TVA
  Late Booking (din 26 aprilie 2019)
: 450 LEI + TVA

Notă: În cazul neprezentării nenotificate în scris la adresa de email anca marghidanu@wolterskluwer.com, cu minim 3 zile înainte de desfășurarea evenimentului, suma achitată poate fi realocată, fără a se restitui, pentru un alt eveniment organizat de Wolters Kluwer Romania. Realocarea către alt eveniment este posibilă o singură dată, pe o perioadă de 3 luni.

CÂND ȘI UNDE

  7 mai 2019; Orele 14:00 – 17:00Sala de cursuri Wolters Kluwer România
  Bd. Tudor Vladimirescu 22, Clădirea Green Gate, etaj 6, sector 5, București

Andreea Lisievici

INCLUSE ÎN PREȚ

  diplomă de participare;
  pauză de cafea;
  voucher de 100 lei pentru înscrierea 
la unul din evenimentele viitoare Wolters Kluwer*;
  voucher sintact.ro (acces 15 zile);
  voucher de 450 lei discount pentru 
achiziția soluției juridice LexForce.

* Voucher-ul de 100 lei oferit pentru evenimentele viitoare poate fi  folosit doar pentru seminariile și conferințele organizate strict de  Wolters Kluwer, nu și cele în parteneriat, un voucher per participant și  doar din costul întreg de participare (reducerile nu se cumulează). De  asemenea, acestea au o valabilitate de 3 luni din data evenimentului la  care îl primiți.

SEMINAR 7 MAI 2019

SUNĂ ACUM!

ÎNSCRIERE

Înscrierea consta in emiterea unei facturi fiscale in baza careia puteti achita taxa de participare. Factura poate fi emisa fie pe persoana fizica, fie pe persoana juridica (societate, cabinet, PFA).

⏹  Ce este si ce nu este o comunicare comercială

⏹ Ce restricţii sunt aplicabile la trimiterea comunicarilor comerciale. Când este necesar consimţământul destinatarului și care sunt condiţiile aplicabile

⏹ Situaţii când nu este necesar consimţământul

⏹ Marketing B2B

Prezentarea seminarului

Wolters Kluwer Romania SRL nu este răspunzătoare pentru costurile suplimentare (transport, cazare etc.) angajate de participanţi. Efectuarea plăţii pentru participarea la un eveniment Wolters Kluwer Romania semnifică acceptarea termenilor şi condiţiilor privind organizarea evenimentului.

Wolters Kluwer România SRL are dreptul să modifice datele de desfășurare ale evenimentelor sau să anuleze evenimentul, aceste informații fiind transmise în termen de 5 zile lucrătoare înainte de data stabilită inițial, atât telefonic cât și pe e-mail. Taxa de participare achitata se poate utiliza ca și compesare pentru un alt eveniment organizat exclusiv de Wolters Kluwer România sau poate fi returnată în termen de 10 zile lucrătoare, de la data emiterii facturii storno.

⏹ Clarificarea unor concepţii greșite, dar foarte comune, privind nevoia (sau nu) de a avea consimțământul înainte de a trimite comunicări comerciale;

⏹ Informaţii privind ce înseamnă consimțământul în acest context și cum se obține;

⏹ Clarificarea excepțiilor aplicabile;

⏹ Cum se face marketingul B2B

Impactul GDPR 
asupra activităților de 
marketing direct

Seminarul va fi susţinut de Andreea Lisievici, CIPP/E, partener la PrivacyOne, și se va concentra pe cerințele legale aplicabile marketingului direct, în special din punctul de vedere al interacțiunii dintre GDPR și legea e Privacy (privind prelucrarea datelor în sectorul comunicaţiilor electronice).

Detaliile seminarului

Trainerul evenimentului

Tematica seminarului

Beneficiile participanților

CÂND ȘI UNDE

  7 mai 2019; Orele 14:00 – 17:00
Sala de cursuri Wolters Kluwer România
  Bd. Tudor Vladimirescu 22, Clădirea Green Gate, etaj 6, 

sector 5, București