VREAU SĂ PARTICIP!

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție!
Maria Sebe:  0737 733 444 
maria.sebe@wolterskluwer.com

Despre ghostwriting și alți „demoni” în era inteligenței artificiale

VREAU SĂ PARTICIP!

Despre ghostwriting și alți „demoni” în era inteligenței artificiale

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție!
Maria Sebe: 0737 733 444 
maria.sebe@wolterskluwer.com

08 Aprilie 2024 

Prezentarea evenimentului
  • Webinarul oferă informații cu privire la fenomenul ghostwriting-ului, care, pentru unii autori a devenit o profesie, iar pentru unele platforme online o afacere profitabilă.

  • Invitații vor răspunde la mai multe întrebări legate de ghostwriting, încercând să clarifice ce este legal și ce este ilegal, ce poate fi tolerat și ce este absolut inadmisibil în practica ghostwriting-ului, ce regim juridic are contractul de ghostwriting, utilizând legislația națională în vigoare, cu referiri și exemple din practica altor state.

  • Va fi dezbătută și problema ghostwriting-ului ca o formă de plagiat, așa cum reiese din Legea învățământului superior din 2023.

  • Problema inteligenței artificiale generative ca autor și ca ghostwriter va fi abordată, inclusiv prin apelarea la litigiile în desfășurare din SUA. 

CÂND ȘI UNDE

08 aprilie 2024; Orele 14:30 – 17:30 

Webinar

Wolters Kluwer România SRL are dreptul să modifice datele de desfășurare ale evenimentelor sau să anuleze evenimentul, aceste informații fiind transmise în termen de 3 zile lucrătoare înainte de data stabilită inițial.

Efectuarea plăţii pentru participarea la un eveniment Wolters Kluwer Romania semnifică acceptarea termenilor şi condiţiilor privind organizarea evenimentului. 

În cazul neparticipării în data de desfășurare a evenimentului, suma achitată nu se restituie, având posibilitatea de a vizualiza înregistrarea evenimentului timp de 5 zile de la data desfășurării acestuia.

PREȚURI

450 lei + TVA

În cazul neparticipării în data de desfășurare a evenimentului, suma achitată nu se restituie, având posibilitatea de a vizualiza înregistrarea evenimentului timp de 5 zile de la data desfășurării acestuia.

PREȚURI

400 lei + TVA

VREAU SĂ PARTICIP!
VREAU SĂ PARTICIP!

INCLUSE ÎN PREȚ

 diplomă de participare, la cerere
voucher sintact.ro (acces 15 zile)

ÎNSCRIERE

Înscrierea constă în emiterea unei facturi fiscale în baza căreia puteți achita taxa de participare. Factura poate fi emisă fie pe persoană fizică, fie pe persoană juridică (societate, cabinet, PFA).

VREAU SĂ PARTICIP!
Detaliile evenimentului
Agenda

webinarului

#1 Dreptul de autor și ghostwriting-ul
#2 Poate fi transmis dreptul de autor ? Ghostwriter-ul sau autorul-fantomă transmite drepturile sale asupra operei?
#3 Domeniile în care ghostwriting-ul este utilizat  și tolerat. Când ghostwriting-ul este inadmisibil?
#4 Legalitatea contractului de ghostwriting
#5  Ar putea fi privit ghostwriting-ul ca o formă de plagiat?
#6 Este posibil ca inteligența artificială generativă să fie ghostwriter?
#7 Inteligența artificială generativă și regulile dreptului de autor în România și în lume. Litigii în desfășurare
Participanți
    Webinarul se adresează:
  • avocaților, oamenilor de afaceri, juriștilor etc.

Urmărește Wolters Kluwer

© 2024 Wolters Kluwer România. Toate drepturile rezervate

Evenimentul formează obiectul procedurii de aprobare în principiu de către INPPA. Conferința este inclusă în programul de pregătire și perfecționare continuă a avocaților. Punctele de pregătire profesională se vor acorda după încheierea conferinței, în baza prevederilor Metodologiei de recunoaștere a activitaților de pregatire profesională continuă, aprobată de Consiliul U.N.B.R.

Evenimentul formează obiectul procedurii de aprobare în principiu de către I.N.P.P.A. Conferința este inclusă în programul de pregătire și perfecționare continuă a avocaților. Punctele de pregătire profesională se vor acorda după încheierea conferinței, în baza prevederilor Metodologiei de recunoaștere a activităților de pregătire profesională continuă, aprobată de Consiliul U.N.B.R.

MIHAELA MOCANU

Avocat specializat în dreptul pieței de artă și franciză, Mihaela Mocanu este redactor-șef al Revistei Române de Drept al Afacerilor. Este doctor în drept al Universității „Babeș-Bolyai”, unde a susținut teza de doctorat cu titlul „Contractul de franciză”.

Mihaela Mocanu este autor al Ghidului practic cu titlul „Franciza, francizarea” ajuns la cea de-a 3-a ediție și a mai multor articole care răspund întrebărilor teoretice și practice în domeniul artei, având vocația de a pune bazele unei doctrine a dreptului artei în spațiul românesc.

| Moderatorul evenimentului

CARMEN-TAMARA UNGUREANU 

Este profesor universitar la Facultatea de Drept, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. Predă cursurile de Dreptul comerțului internațional, Drept internațional privat european și Dreptul contractelor comerciale internaționale. A participat la numeroase conferințe naționale și internaționale.

| Lector invitat