SEMINAR 16 IANUARIE 2020
BUCUREȘTI

CÂND ȘI UNDE

16 ianuarie 2020; Orele 9:00 – 17:00;
Sala de cursuri Wolters Kluwer România
Bd. Tudor Vladimirescu 22, Clădirea Green Gate, 

etaj 6, sector 5, București

Program – 09:00 – 17:00
Pauza cafea: 10:15 – 10:30
Pauza pranz: 12:30 – 13:15
Pauza cafea: 16:00 – 17:00

INCLUSE ÎN PREȚ

 diplomă de participare;
pauză de cafea;

voucher sintact.ro (acces 15 zile);
voucher de 450 lei discount pentru achiziția 

    soluției juridice LexForce;
⏹ un volum din literatura juridică de specialitate.


Wolters Kluwer România SRL are dreptul să modifice datele de desfășurare ale evenimentelor sau să anuleze evenimentul, aceste informații fiind transmise în termen de 5 zile lucrătoare înainte de data stabilită inițial, atât telefonic cât și pe e-mail. Taxa de participare achitata se poate utiliza ca și compesare pentru un alt eveniment organizat exclusiv de Wolters Kluwer România sau poate fi returnată în termen de 10 zile lucrătoare, de la data emiterii facturii storno. 

Wolters Kluwer Romania SRL nu este răspunzătoare pentru costurile suplimentare (transport, cazare etc.) angajate de participanţi. Efectuarea plăţii pentru participarea la un eveniment Wolters Kluwer Romania semnifică acceptarea termenilor şi condiţiilor privind organizarea evenimentului. 

ÎNSCRIERE

Înscrierea constă în emiterea unei facturi fiscale în baza căreia puteți achita taxa de participare. Factura poate fi emisă fie pe persoană fizică, fie pe persoană juridică (societate, cabinet, PFA).

© Toate drepturile rezervate S.C. Wolters Kluwer Romania SRL;
    Cod Fiscal RO8451308 / Reg. Com. J40/4017/1996;
    Tel: 031.224.41.95; Email: marketing@wkro.ro

Vreau să particip!

Cerasela Dragoș, 
consultant fiscal

Doamna Cerasela Dragoș are o experiență de consultant de peste 25 de ani, începându-și cariera in companii foarte cunoscute, precum Arthur Andersen sau Ernst & Young.

DESCRIEREA 
EVENIMENTULUI

În cadrul evenimentului vor fi oferite informaţii despre:

⏹  Principalele tipuri de control ale entităţilor solicitate legal, cu accent pe auditul intern 
     - o obligaţie pentru anumite companii
⏹  Principalele tipuri de control ale autorităţilor fiscale, cu detaliere a procedurilor 
     de control aplicate de autorităţi în cazul inspecţiei fiscale
⏹  Drepturile şi obligaţiile contribuabililor pe timpul desfăşurării inspecţiei fiscale, dar şi 
     despre cerinţele codului etic al inspectorilor
⏹  Cum se contestă un act administrativ
⏹  Care ar fi paşii în vederea organizării unor proceduri de control intern în 
     cadrul companiei/entităţii

BENEFICIILE 
PARTICIPANȚILOR

⏹  Având în vedere că în urma modificărilor legislaţiei contabile şi fiscale (inclusiv procedurale) din ultimul an, respectiv 2019, se impun noi reguli/ reguli, proceduri de control ale riscului fiscal.

⏹  În cadrul seminarului se vor prezenta în detaliu, pe poziţii bilanţiere, procedurile de abordare a unei inspecţii fiscale din partea unui fost director în cadrul ANAF, precum şi exemplificări.

⏹  Se vor prezenta paşii de identificare a riscurilor şi de organizare a gestionării acestora.

Gestionarea 
riscurilor fiscale

VREAU SĂ PARTICIP!

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție!
Alina Alexe 031.22.44.151; 
alina.alexe@wolterskluwer.com

PUBLICUL 
ȚINTĂ

⏹ Contabili şefi, directori financiari, 
oameni de afaceri, consultanţi

TEMATICA 
EVENIMENTULUI

⏹  Tipuri de control propriu al entităţilor, în lumina ultimelor modificări legislative care impun anumite obligaţii; analiza capitalului propriu şi prevenţia în vederea riscului de dizolvare a companiei de către anumite instituţii
⏹  Tipuri de control ale autorităţilor fiscale
⏹  Inspecţia fiscală
⏹  Control inopinat şi control antifraudă
⏹  Drepturile şi obligaţiile contribuabililor pe timpul desfăşurării inspecţiei fiscale
⏹  Cum se contestă un act administrativ fiscal. Termene de contestare, elemente
⏹  
Abordări practice

Cerasela Dragoș a creat și condus echipa de consultanți de la ABS Financial Services din București, o firmă de consultanță fiscală și servicii de contabilitate. În cariera sa, de la Consultant la Senior Manager la Ernst&Young, a fost mereu o persoană care știe să comunice oportunitățile fiscale unui public de nespecialiști.

În această perioadă, a contribuit, prin cunoștințele ei în domeniul automatizării, la ridicarea standardelor de contabilitate și fiscalitate în România. Cerasela are un stil direct și practic, și a condus zeci de training-uri. Preferă grupuri mai mici, pentru că acolo se pot trata în mod interactiv problemele practice ale audienței.

Claudiu este un foarte bun specialist, acreditat ca expert contabil, auditor financiar şi consultant fiscal. Prin experienţa sa vastă, câştigată atât în mediul privat, cât şi ca bugetar în cadrul ANAF, astăzi, Claudiu asistă companiile în timpul controalelor efectuate de autorităţile fiscale şi în organizarea departamentului de taxe, consultanţă în domeniu, astfel încât acestea să minimalizeze riscurile fiscale. De asemenea, acordă suport în formularea obiecţiunilor şi contestaţiilor împotriva actelor administrative emise de organele fiscale. Având capacitate de analiză şi sinteză, Claudiu oferă soluţii pentru asigurarea condiţiilor de aplicare şi respectare  a procedurilor fiscale, astfel încât companiile să poată gestiona corespunzător riscurile fiscale.

TRAINERII 
EVENIMENTULUI

Claudiu Ristea, 
consultant fiscal

Claudiu are o vastă experienţă în activitatea de inspecţie fiscală, peste 22 de ani, pe care a început să o desfăşoare ca inspector şi ulterior ca şef serviciu în cadrul Direcţiei de Control Financiar de Stat, Constanţa, apoi ca director la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Constanţa şi Ilfov, departamentul Activitatea de inspecţie fiscală. 

În cazul neprezentării nenotificate în scris la adresa de e-mail alina.alexe@wolterskluwer.com, cu minimum 3 zile înainte de desfășurarea evenimentului, suma achitată nu se restituie având în vedere costurile organizatorice deja implicate și nici nu mai poate fi realocată pentru un alt eveniment organizat de Wolters Kluwer România. Veți beneficia, în schimbul sumei pe care o achitați, de materialele oferite de speaker în urma evenimentului la care ați fost înscris/ă.

PREȚURI

Early Booking 
(până la 1 ianuarie 2020)

450 lei + TVA

Late Booking
(din 2 ianuarie 2020)

550 lei + TVA

DETALIILE EVENIMENTULUI

Datorită unei legislaţii fiscale şi procedurale în continuă schimbare, adaptare la cerinţele legislaţiei europene, dar şi la cerinţele mediului de afaceri românesc, seminarul îşi propune o prezentare a tipurilor de control propriu al entităţilor pornind de la cunoaşterea tipurilor de control ale autorităţilor fiscale

Vreau să particip!VREAU SĂ PARTICIP!VREAU SĂ PARTICIP!Vreau să particip!