Franciza. 
Etapele formării și probleme legale specifice

SEMINAR 11 DECEMBRIE 2019 
BUCUREȘTI

CÂND ȘI UNDE

11 decembrie 2019; Orele 14:00 – 18:00;
Sala de cursuri Wolters Kluwer România
Bd. Tudor Vladimirescu 22, Clădirea Green Gate, 

etaj 6, sector 5, București

INCLUSE ÎN PREȚ

 diplomă de participare;
pauză de cafea;
voucher de 100 lei pentru înscrierea la unul 
din evenimentele viitoare Wolters Kluwer*;
voucher sintact.ro (acces 15 zile);
voucher de 450 lei discount pentru achiziția 
soluției juridice LexForce;
⏹ un volum din literatura juridică de specialitate.

* Voucher-ul de 100 lei oferit pentru evenimentele viitoare poate fi  folosit doar pentru seminariile și conferințele organizate strict de  Wolters Kluwer, nu și cele în parteneriat, un voucher per participant și  doar din costul întreg de participare (reducerile nu se cumulează). De  asemenea, acestea au o valabilitate de 3 luni din data evenimentului la  care îl primiți.

Wolters Kluwer România SRL are dreptul să modifice datele de desfășurare ale evenimentelor sau să anuleze evenimentul, aceste informații fiind transmise în termen de 5 zile lucrătoare înainte de data stabilită inițial, atât telefonic cât și pe e-mail. Taxa de participare achitata se poate utiliza ca și compesare pentru un alt eveniment organizat exclusiv de Wolters Kluwer România sau poate fi returnată în termen de 10 zile lucrătoare, de la data emiterii facturii storno. 

Wolters Kluwer Romania SRL nu este răspunzătoare pentru costurile suplimentare (transport, cazare etc.) angajate de participanţi. Efectuarea plăţii pentru participarea la un eveniment Wolters Kluwer Romania semnifică acceptarea termenilor şi condiţiilor privind organizarea evenimentului. 

PREȚURI

Early Booking 
(până la 26 noiembrie 2019)

350 lei + TVA

Late Booking
(din 27 noiembrie 2019)

450 lei + TVA

Notă: În cazul neprezentării nenotificate în scris la adresa de email alina.alexe@wolterskluwer.com, cu minim 3 zile înainte de desfășurarea evenimentului, suma achitată poate fi realocată, fără a se restitui, pentru un alt eveniment organizat de Wolters Kluwer Romania. Realocarea către alt eveniment este posibilă o singură dată, pe o perioadă de 3 luni.

ÎNSCRIERE

Înscrierea constă în emiterea unei facturi fiscale în baza căreia puteți achita taxa de participare. Factura poate fi emisă fie pe persoană fizică, fie pe persoană juridică (societate, cabinet, PFA).

© Toate drepturile rezervate S.C. Wolters Kluwer Romania SRL;
    Cod Fiscal RO8451308 / Reg. Com. J40/4017/1996;
    Tel: 031.224.41.95; Email: marketing@wkro.ro

Sună acum!

DETALIILE EVENIMENTULUI

  Dicționar explicativ al francizei oferit în cadrul atelierului

DESCRIEREA SEMINARULUI

Concret, franciza constă într-un pachet comprehensiv, de consiliere și asistență cu privire la absolut toate aspectele unui business de succes, de la know-how, respectiv contract, până la manual operațional, proceduri, procese, standarde de implementare la nivel operational, inclusiv de marketing și comunicare.      

Piaţa francizei este dinamică, prin intrarea permanentă a unor francize internaţionale, cât și prin crearea de francize autohtone.

În condiţiile actuale de criză mondială generalizată, dezvoltarea unei afaceri în franciză pare a fi o opţiune destul de sigură, întrucât riscul de eşec al afacerii este mai redus decât în cazul unui start-up obişnuit. Francizatul beneficiază de experienţa în afaceri a francizorului, având acces la know-how-ul acestuia, deci la toate informaţiile necesare, inclusiv de asistenţa francizorului pe parcursul iniţierii şi dezvoltării afacerii. Un alt avantaj al francizei este legat de notorietatea mărcii francizorului, care îi va permite beneficiarului să câştige mult mai uşor o anumită cotă de piaţă. Nu în ultimul rând, francizatul este şi va rămâne independent în desfăşurarea activităţii, ceea ce îi asigură libertatea de acţiune necesară deciziilor sale.


PUBLICUL ȚINTĂ

⏹ Antreprenori, consultanți de business, juriști, avocați

BENEFICIILE PARTICIPANŢILOR

Veți afla cum să dezvoltați o afacere în franciză în cadrul atelierului practic privind franciza, care vă va ajuta să vă cunoașteți și să vă valorificați mai bine drepturile, pentru ca afacerea să prospere în condiții optime.

TEMATICA SEMINARULUI

⏹  Ce înseamnă, cu adevărat franciza
⏹  Dinamica unui contract de franciză 
⏹  Etapele pe care le presupune 
⏹  Avantajele şi dezavantajele francizei
⏹  Regulile deontologiei profesionale, de a căror respectare depinde în mare măsură 
⏹  Statutul beneficiarului francizei și riscurile la care se expune
⏹  Sfaturi practice alegerea unei mărci, testarea conceptului anterior lansării, 
     evaluarea francizorului, respectiv a potenșialului francizat

TRAINERUL EVENIMENTULUI

Mihaela Mocanu este avocat în Baroul București, având o experiență profesională de peste 15 ani și doctor în drept al Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, unde a susținut public în anul 2007 teza cu titlul „Contractul de franciză”.       

Mihaela Mocanu este autor al volumului „Franciza, francizarea” - ajuns la ediția a 2-a și care se adresează publicului larg, fiind un ghid util tuturor celor interesați de felul în care se lucrează în cadrul unei francize.     

Mihaela Mocanu a publicat numeroase articole în domeniul francizei și al pieței de artă, fiind totodată implicată în activitatea editorială în domeniul juridic în calitate de redactor-șef al publicațiilor de specialitate în domeniul dreptului afacerilor.

Franciza este modelul complex de business care și-a demonstrat eficiența, în peste un secol de existență în SUA și Europa, înregistrând rezultate extraordinare: eșecul în franciză este pe cât de rar, pe atât de predictibil, principalele cauze fiind lansarea unui concept necorespunzător pieței și implementarea sa defectuoasă

VREAU SĂ PARTICIP!

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție!
Alina ALEXE 031.22.44.151; 
alina.alexe@wolterskluwer.com

VREAU SĂ PARTICIP!VREAU SĂ PARTICIP!