Ce oferă Fluxuri Dreptul Muncii

  Peste 50 de fluxuri din domeniul dreptului muncii 
(diagrame realizate în conformitate cu legilsația muncii și normele de aplicare, aceste reprezentări grafice oferă posibile scenarii de lucru, precum și lista actelor normative asociate cu fiecare etapă a procedurii)
  Răspunsuri structurate, ușor de parcurs și  cu trimiteri către legislație și jurisprudență
  Funcționalități de identificare rapidă a soluțiilor potrivite
  Alerte personalizate, copiere, trimitere pe email

Soluția problemei pe care o întâmpini
este acum la un click distanță!

Vreau acces

Descoperă și alte fluxuri interactive disponibile exclusiv în Sintact.ro 

Află de la specialişti cum să aplici corect reglementările legale privind dreptul muncii și al asigurărilor sociale, litigii și conficte de muncă.

Expertul 
Wolters Kluwer

Cerasela Dragoș are o vastă experiență în consultanța financiară, contabilă și fiscală, cariera sa începand în Arthur Andersen, dezvoltându-se în Ernst & Young, BakerTilly și alte companii de consultanță.

Vreau acces

Ai siguranța că fluxul găsit este conform legislației în vigoare 
și este creat de un specialist 

cu o vastă experiență în domeniu

Ai siguranța că răspunsul găsit este conform legislației în vigoare și este oferit de un specialist cu o vastă experiență în domeniu

De-a lungul carierei sale de consultant și senior manager, Cerasela a fost implicată în proiecte precum: Managementul externalizării serviciilor de contabilitate, fiscalitate și salarizare pentru diverse companii multinaționale/ locale (arii de acoperire: statutar, contabilitate de gestiune, controlling, etc); pregătirea manualelor de politici contabile/ proceduri de lucru; Contabilitate fiscală și asistență la controale fiscale; proiecte de Due Dilligence și lichidare; implementare de SAP și alte sisteme informatice; seminarii/ programe de instruire adaptate susținute intern (în cadrul companiilor), dar și clienților externi; managementul combinării de business Petrom-OMV din partea consultantului Ernst& Young.

Pe cine ajută
Fluxuri Dreptul Muncii

Personal resurse umane, juriști, angajați și angajatori, din sectorul public sau privat, interesați de cunoașterea aspectelor practice legate de legislația muncii, precum și de pașii care trebuie urmați atât în procedură internă, cât și în fața unei instanțe de judecată în litigiile de muncă.

Fluxurile Dreptul Muncii

Ai libertatea de a te concentra asupra celor mai importante activități ale muncii tale. Nu mai consumi timp pentru căutarea informațiilor sau cu trainingul colegilor juniori.

• Urmărești rapid şi simplu procedurile legislative

• Beneficiezi de un instrument inteligent de vizualizare

• Controlezi fără efort pașii pe care trebuie să îi faci pentru desfășurarea corectă a activităţii tale

Sintact.ro este folosit zilnic de peste 50.000 de profesioniști în România

Cum arată un Flux în Sintact.ro

Ce sunt Fluxurile și cum le poți găsi în Sintact.ro? Fluxurile sunt proceduri legislative reprezentate vizual, cu pași ușor de urmărit și explicații practice. 

• Găsești uşor și într-un singur loc toate datele necesare: legislație actualizată, norme de aplicare, comentarii, Q&A

 (click pentru mărire)

Peste 450 de fluxuri financiare și contabile 
 diagrame realizate în conformitate cu Noul Cod Fiscal și normele lui de aplicare, aceste reprezentări grafice oferă posibile scenarii de lucru, precum și lista actelor normative asociate cu fiecare etapă a procedurii
Peste 150 de fluxuri de procedură civilă 
cele mai variate asociate legislative, analizate folosind diagrame interactive, aceste reprezentări grafice oferă posibile asociate de lucru, precum și lista actelor normative asociate cu fiecare etapă a procedurii
Vezi Lista Fluxurilor

sintact.ro@wolterskluwer.ro

Proceduri legislative, explicate simplu și grafic

Fluxuri Dreptul Muncii

Fluxuri Dreptul Muncii

Proceduri legislative, explicate simplu și grafic

Fluxurile reprezintă diagrame grafice interactive care explică parcursul procedurilor legislative. Aceste reprezentări grafice oferă posibile scenarii de lucru, precum și lista actelor normative asociate cu fiecare etapă a procedurii, sub formă de sfaturi practice.

Astfel, aceste fluxuri devin un instrument de lucru extrem de util atât pentru personalul din departamentul de resurse umane, avocați și juriști, cât și pentru contabili sau experți financiari. 

Completează cu datele tale și te contactăm în cel mai scurt timp

Completează cu datele tale pentru demo gratuit

Urmărește Wolters Kluwer

© 2022 Wolters Kluwer România. Toate drepturile rezervate

Cum arată Fluxurile Dreptul Muncii

Sintact.ro este folosit zilnic de peste 50.000 de profesioniști în România

Vreau acces