Flux Universul Juridic Premium 

Care sunt beneficiile

Sintact.ro este platforma juridică cu cel mai vast conținut și vom dezvolta informație diversificată și pe mai departe. Pentru a valorifica la maximum acest volum, am dezvoltat următoarea generație de tehnologie juridică.


Ca profesionist, vrei să îți sprijini argumentele juridice pe cele mai relevante surse disponibile. Resursele juridice din Sintact.ro îți vin în ajutor: peste 19.000 de articole din 22 ediții complete ale revistelor de specialitate,  94 de seturi de comentarii de autor (23.137 comentarii la nivel de articole), peste 200 de cărți de doctrină și peste 40 de titluri internaționale din Biblioteca Kluwer Law International. Împreună cu conținutul fluxului Universul Juridic, Sintact.ro constituie portalul tău de documentare juridică premium.

© Toate drepturile rezervate S.C. Wolters Kluwer Romania SRL 
Cod Fiscal RO8451308 / Reg. Com. J40/4017/1996;
Tel: 031.224.41.95; Email: marketing@wkro.ro

 Acces exclusiv la conținutul PREMIUM al universuljuridic.ro: editoriale, opinii, articole și jurisprudență 
Cel mai bun motor de căutare 
în complexitatea informației juridice

Instrument de pregătire profesională pentru specialiștii mediului juridic. 
Un volum vast de conținut actualizat zilnic, format din articole, editoriale, opinii juridice și jurisprudență comentată.

Secțiune dedicată celor mai relevante și actuale informații din domeniul juridic, comentate de juriști recunoscuți ca fiind specializați în anumite ramuri ale dreptului românesc. 

OPINII

Jurisprudența relevantă, atent selectată, structurată coerent și organizată în funcție de problemele de drept abordate.  Spețele sunt rezumate și realizate în colaborare cu instanțele din România, sub semnătura celor mai importanți specialiști în domeniu.

JURISPRUDENȚĂ


Publicate de personalitățile din mediul juridic – profesori, magistrați, avocați, notari, executori etc.

ARTICOLE

➽   Peste 10.000 de pagini de articole juridice atent selecționate prin intermediul colectivului redacțional Universul Juridic și segmentate pe materii de interes: achiziții publice; arbitraj și mediere; drept administrativ și constituțional; drept civil și procesual civil; executare silită; dreptul familiei; drept financiar, fiscal și bancar; drept internațional; drept penal și procesual penal; proprietate intelectuală; dreptul muncii și dialogului social; societăți, afaceri și insolvență.

➽   Peste 500 de autori consacrați, specialiști reputați și profesioniști desăvârșiți ce alcătuiesc colectivul de autori Universul Juridic și care publică opinii avizate pe diverse probleme de drept
Ce îți oferă 
Flux Universul Juridic Premium
➽   Peste 10.000 de pagini de articole juridice atent selecționate prin intermediul colectivului redacțional Universul Juridic și segmentate pe materii de interes: achiziții publice; arbitraj și mediere; drept administrativ și constituțional; drept civil și procesual civil; executare silită; dreptul familiei; drept financiar, fiscal și bancar; drept internațional; drept penal și procesual penal; proprietate intelectuală; dreptul muncii și dialogului social; societăți, afaceri și insolvență.

➽   Peste 500 de autori consacrați, specialiști reputați și profesioniști desăvârșiți ce alcătuiesc colectivul de autori Universul Juridic și care publică opinii avizate pe diverse probleme de drept
Demo gratuit
 Articolele premium sunt corelate cu legislația și jurisprudența (peste 14 milioane de hotărâri judecătorești), disponibilă în Sintact.ro. 
Conținutul fluxului Universul juridic Premium este indexat în platforma Sintact.ro și poate fi găsit și cu ajutorul celui mai bun motor de căutare dintr-o platformă legislativă din România.
Repertoriu zilnic, cu cele mai relevante informații
Demo gratuit

Clar, concis, actualizat zilnic

Fluxul Universul Juridic Premium abordează eficient problematici actuale, oferind răspunsuri pentru problemele presante din activitatea practicienilor.