Vreau să particip!

© Toate drepturile rezervate S.C. Wolters Kluwer Romania SRL; 
    Cod Fiscal RO8451308 / Reg. Com. J40/4017/1996;
    Tel: 031.224.41.95; Email: marketing@wkro.ro

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție!
Malvina UdreaTelefon: 0737 733 444
E-mail: malvina.udrea@wolterskluwer.com

SUNĂ ACUM!

Restructurarea companiilor sau flexibilitatea locurilor de muncă, drepturile angajatorului

Efectuarea plăţii pentru participarea la un eveniment Wolters Kluwer Romania semnifică acceptarea termenilor şi condiţiilor privind organizarea evenimentului. 

Noile situații privind relațiile de muncă, necesită analize ample legate de drepturile și procedurile de reorganizare a locurilor de muncă. 


Vom încerca să găsim soluții cât mai bune pentru ca angajatorul să își îndeplinească obligațiile cât mai bine și cât mai eficient și să țină cont de toate drepturile salariatului pentru a nu fi ulterior tras la răspundere.


Aceste noi modificări duc la multiple posibilități de lucru prin flexibilizarea relațiilor de muncă. Programul redus de muncă, pe zi sau pe săptămână poate fi o soluție pentru ambele păți – angajator și lucrător.


Flexibilizarea poate fi vazută și prin prin transformarea contractelor de muncă în contracte de telemuncă. Angajatorul trebuie să cunoască bine diferențele între aceste două tipuri de contracte, care sunt clauzele obligatorii și cum se pot ele modifica.


Un aspect foarte important pentru angajator ar fi să cunoscă și cât este corect să modifice contractele de muncă/telemuncă/muncă la domiciliu unilateral.


Modificarile esențiale în structura companiilor duc la modificări substanțiale ale locuri de muncă sau ale organigramei companiei. 


Vom pune astfel în discuție și soluția reorganizării cu obțiunea concedierilor, care nu este intotdeuna cea mai ușoară pentru angajator. 


Desigur, discuția va fi interactivă și nu vor lipsi răspunsurile la întrebări.

Tematica evenimentului

Webinar 14 octombrie 2021

Beneficiile
participanţilor

 Soluții pentru problemele privind reorganizarea companiei și flexibilizarea locurilor de muncă;
 Cunoașterea  obligațiilor angajatorilor pentru a fi îndeplinite la timp și corect;
 Colaborarea mai ușoară cu organele de control;
 Protecția angajatorului împotriva amenzilo
r.

Detaliile
evenimentului

CÂND ȘI UNDE

14 octombrie 2021; Orele 14:00 – 17:00
Fiind vorba despre un webinar, locul de unde vă conectați cu noi rămâne la alegerea dumneavoastră, din confortul locuinței sau al biroului unde lucrați.

INCLUSE ÎN PREȚ

 diplomă de participare;
voucher Sintact.ro (acces 15 zile);
voucher de 450 lei discount pentru achiziția soluției 
juridice LexForce.

În cazul neparticipării în data de desfășurare a evenimentului, suma achitată nu se restituie, având posibilitatea de a vizualiza înregistrarea evenimentului timp de 5 zile de la data desfășurării acestuia.

Wolters Kluwer România SRL are dreptul să modifice datele de desfășurare ale evenimentelor sau să anuleze evenimentul, aceste informații fiind transmise în termen de 3 zile lucrătoare înainte de data stabilită inițial.

Înscrierea constă în emiterea unei facturi fiscale în baza căreia puteți achita taxa de participare. Factura poate fi emisă fie pe persoană fizică, fie pe persoană juridică (societate, cabinet, PFA).

PREȚ: 400 lei + TVA

Vreau să particip!

Trainerul
evenimentului

Cu o bogată experiență în aplicarea dreptului muncii, dna. avocat este Membru de onoare al Uniunii Naţionale a Experţilor în Legislaţia Muncii dar și autor și coautor a mai multor articole, cursuri universitare, tratate și monografii privind legislația muncii.

Dna. Georgescu este un lector apreciat, susținând în mod frecvent cursuri și seminarii în domeniul dreptului muncii.

Laura GEORGESCU

Laura Georgescu este avocat expert în legislația muncii, conf. univ. dr. la Universitatea Ecologică din București, redactor șef și referent de specialitate la Revista Română de Dreptul Muncii.

 Reglementări ce prevăd reorganizarea companiilor;
 Obligațiile angajatorului și ale salariatului privind reorganizarea și/sau flexibilizarea programului companiei ori a locului de muncă;
 Condițiile privind modificarea CIM;
 Procedura reorganizării companiei.

Publicul ţintă

  administratori companii;
  manageri;
  manageri resuse umane;
  inspectori resuse umane;  
  juriști;
  avocați.


Economisește și rămâi informat cu Abonamentul la Webinariile WK

Vezi Oferta
Vreau să particip!