Vreau să particip!

© Toate drepturile rezervate S.C. Wolters Kluwer Romania SRL; 
    Cod Fiscal RO8451308 / Reg. Com. J40/4017/1996;
    Tel: 031.224.41.95; Email: marketing@wkro.ro

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție!
Alina AlexeTelefon: 0737 733 450;
E-mail: alina.alexe@wolterskluwer.com

SUNĂ ACUM!

FLEXIBILITATE
Muncă de acasă sau concediere

Wolters Kluwer România SRL are dreptul să modifice datele de desfășurare ale evenimentelor sau să anuleze evenimentul, aceste informații fiind transmise în termen de 5 zile lucrătoare înainte de data stabilită inițial, atât telefonic cât și pe e-mail. Taxa de participare achitata se poate utiliza ca și compesare pentru un alt eveniment organizat exclusiv de Wolters Kluwer România sau poate fi returnată în termen de 10 zile lucrătoare, de la data emiterii facturii storno. 

Prezentarea
evenimentului


Flexibilizarea poate fi văzută și prin perspectiva muncii de acasă – prin transformarea contractelor de muncă, în contracte cu muncă la domiciliu sau telemuncă. Angajatorul trebuie să cunoască bine diferențele între aceste două tipuri de contracte, care sunt clauzele obligatorii și cum se pot ele modifica.

Un aspect foarte important pentru angajator ar fi să cunoască și cât este corect să modifice contractele de muncă/telemuncă/muncă la domiciliu unilateral. 

Modificările esențiale pentru activitatea multor angajatori duc la modificări substanțiale în structura companiilor. Aceste modificări pot forța companiile să creeze locuri de muncă sau să concedieze salariați. 

Astfel, punem în discuție încheierea contractelor de muncă la distanță și comunicarea acestor contracte salariaților.

Totodată discutăm și soluția concedierilor în cazul reorganizării companiei, care nu este întotdeuna cea mai ușoară pentru angajator.

Webinar 10 iunie 2020

Tematica webinarului

  Încheierea la distanță a contractului de muncă
 Telemunca și contractul de muncă la domiciliu
 Obligațiile angajatorului privind modificarea CIM
 Procedura privind concedierea individuală a salariaților


Beneficiile participanților

Soluții pentru problemele privind flexibilitatea muncii și procedura concedierii pentru motive care nu privesc persoana salariatului:
 Cunoașterea obligațiilor angajatorilor pentru a fi îndeplinite la timp și corect
 Protecția angajatorului în perioada controalelor
  Managementul resurselor umane în perioada actuală

Detaliile evenimentului

CÂND ȘI UNDE

10 iunie 2020; Orele 14:00 – 18:00
Fiind vorba despre un webinar, locul de unde vă conectați cu noi rămâne la alegerea dumneavoastră, din confortul locuinței sau al biroului unde lucrați.

Efectuarea plăţii pentru participarea la un eveniment Wolters Kluwer Romania semnifică acceptarea termenilor şi condiţiilor privind organizarea evenimentului. 

ÎNSCRIERE

Înscrierea constă în emiterea unei facturi fiscale în baza căreia puteți achita taxa de participare. Factura poate fi emisă fie pe persoană fizică, fie pe persoană juridică (societate, cabinet, PFA).

INCLUSE ÎN PREȚ

 diplomă de participare;
voucher de 100 lei pentru înscrierea la unul din 
evenimentele viitoare Wolters Kluwer*;
voucher sintact.ro (acces 15 zile);
voucher de 450 lei discount pentru achiziția soluției 
juridice LexForce.
⏹ un volum din literatura juridică de specialitate.

* Voucher-ul de 100 lei oferit pentru evenimentele viitoare poate fi  folosit doar pentru seminariile și conferințele organizate strict de  Wolters Kluwer, nu și cele în parteneriat, un voucher per participant și  doar din costul întreg de participare (reducerile nu se cumulează). De  asemenea, acestea au o valabilitate de 3 luni din data evenimentului la  care îl primiți.

Vreau să particip!

În cazul neprezentării nenotificate în scris la adresa de e-mail alina.alexe@wolterskluwer.com, cu minimum 3 zile înainte de desfășurarea evenimentului, suma achitată nu se restituie având în vedere costurile organizatorice deja implicate și nici nu mai poate fi realocată pentru un alt eveniment organizat de Wolters Kluwer România. Veți beneficia, în schimbul sumei pe care o achitați, de materialele oferite de speaker în urma evenimentului la care ați fost înscris/ă.

PREȚ: 400 lei + TVA

Noile situații privind relațiile de muncă, mai ales în perioada de criză în sănătate în care ne aflăm au făcut ca angajatorul să poată administra mai greu raportul de muncă. Vom încerca să găsim soluții cât mai bune pentru ca angajatorul să poată să își îndeplinească obligațiile cât mai bine și cât mai eficient și să țină cont de toate drepturile salariatului pentru a nu fi ulterior tras la răspundere.

Analiza și discuțiile se vor face în contextul actual. Desigur, discuția va fi interactivă și nu vor lipsi răspunsurile la întrebări.

Vreau să particip!

Trainerul evenimentului

Laura GEORGESCU

Laura Georgescu – avocat expert în legislația muncii, conf. univ. dr. la Universitatea Ecologică din București, redactor șef și referent de specialitate la Revista română de dreptul muncii, membru de onoare al Uniunii Naționale a Experților în Legislaţia Muncii, autor și coautor a mai multor articole, cursuri universitare, tratate și monografii privind legislația muncii

Publicul țintă

  Administratori companii
  Manageri;  manageri de resuse umane