Tematica 
evenimentului

 Fiducia
 Drepturile reale
 Drepturile de creanță
 Patrimoniu
 Patrimoniu de afectațiune
 Limitarea răspunderii
 Operațiuni fiduciare

FIDUCIA
Jocul cu mărgele de sticlă

SEMINAR 15 APRILIE 2020 
BUCUREȘTI

PREȚURI

Early Bird

350 lei + TVA
(până la 08 aprilie)

Late Bird

450 lei + TVA
(din 09 aprilie)

Notă: În cazul neprezentării nenotificate în scris la adresa de email georgiana.avram@wolterskluwer.com, cu minimum 3 zile înainte de desfășurarea evenimentului, suma achitată poate fi realocată, fără a se restitui, pentru un alt eveniment organizat de Wolters Kluwer Romania. Realocarea către alt eveniment este posibilă o singură dată, pe o perioadă de 3 luni.

VREAU SĂ PARTICIP!

© Toate drepturile rezervate S.C. Wolters Kluwer Romania SRL;
    Cod Fiscal RO8451308 / Reg. Com. J40/4017/1996;
    Tel: 031.224.41.95; Email: marketing@wkro.ro

VREAU SĂ PARTICIP!Sună acum!

Beneficiile 
participanților

  Discuții interactive despre reglementarea legală actuală 
     a fiduciei în arealul nostru juridic
  Delimitarea de alte operațiuni (fiduciare)
  Depistarea punctelor nevralgice ale reglementării
  Studii de caz

Trainerul
evenimentului

SERGIU GOLUB

Sergiu Golub este lector universitar şi prodecan al Facultăţii de Drept a Universităţii “Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca şi formator al Institutului Notarial Român. 


În anul 2014 a obţinut titlul de doctor în drept cu teza “Fiducia şi operaţiunile fiduciare”. A publicat numeroase articole ştiinţifice în publicaţii de specialitate, una dintre temele de cercetare aprofundată fiind instituţia fiduciei. Are o prezenţă constantă în conferinţe în care analizează subiecte de drept drept civil, drept comercial, drept bancar, dreptul insolvenţei şi drept societar.

Fiducia – o fizionomie nouă în arealul nostru juridic, introdusă pentru prima dată în sistemul nostru juridic prin actualul cod civil. Un transplant juridic Frankenstein-izat, cvasi-eșuat, dar care în ciuda tuturor acestor vicisitudini poate fi utilizat, cu prudență și moderație, în multiple domenii.

Pentru mai multe informații 
vă stăm la dispoziție!
Alina Alexe; 0737 733 450 

CONTACTAȚI-NE!

2 ore discuții teoretice și dezbateri
2 ore discuții practice, studii de caz

Agenda 
webinarului

Wolters Kluwer Romania SRL nu este răspunzătoare pentru costurile suplimentare (transport, cazare etc.) angajate de participanţi. Efectuarea plăţii pentru participarea la un eveniment Wolters Kluwer Romania semnifică acceptarea termenilor şi condiţiilor privind organizarea evenimentului. 

Detaliile 
evenimentului

CÂND ȘI UNDE

15 aprilie 2020; Orele 14:00 – 18:00
Webinar

Wolters Kluwer România SRL are dreptul să modifice datele de desfășurare ale evenimentelor sau să anuleze evenimentul, aceste informații fiind transmise în termen de 5 zile lucrătoare înainte de data stabilită inițial, atât telefonic, cât și pe e-mail. Taxa de participare achitata se poate utiliza ca și compesare pentru un alt eveniment organizat exclusiv de Wolters Kluwer România sau poate fi returnată în termen de 10 zile lucrătoare, de la data emiterii facturii storno. 

ÎNSCRIERE

Înscrierea constă în emiterea unei facturi fiscale în baza căreia puteți achita taxa de participare. Factura poate fi emisă fie pe persoană fizică, fie pe persoană juridică (societate, cabinet, PFA).

INCLUSE ÎN PREȚ

  diplomă de participare
  voucher de 100 lei pentru înscrierea la unul 
din evenimentele viitoare Wolters Kluwer*
  voucher sintact.ro (acces 15 zile)
  voucher de 450 lei discount pentru achiziția 
soluției juridice LexForce
⏹  un volum din literatura juridică de specialitate

* Voucher-ul de 100 lei oferit pentru evenimentele viitoare poate fi  folosit doar pentru seminariile și conferințele organizate strict de  Wolters Kluwer, nu și cele în parteneriat, un voucher per participant și  doar din costul întreg de participare (reducerile nu se cumulează). De  asemenea, acestea au o valabilitate de 3 luni din data evenimentului la  care îl primiți.