Beneficiile participanților

Webinarul se va axa pe discuții legate de problematica complexă a raporturilor juridice de muncă - încheierea unui contract de muncă, clauzele specifice în funcție de tipul de activitate prestată, tipurile de contracte de muncă care se pretează unor activități specifice, modificarea clauzelor contractuale, suspendarea contractului în anumite situații concrete și modalități de încetare a contractului de muncă în funcție de interesul urmărit în contextul ultimelor modificări legislative.

⏹ Încheierea contractului individual de muncă
- negocierea CIM, atât din perspectiva angajatorului, cât și a posibilului salariat
- clauze contractuale asumate prin semnarea CIM
- clauze negociate la semnarea CIM
- clauze care se pot negocia pe durata existenței CIM


⏹ Modificarea contractului individual de muncă
- situații in care CIM poate fi modificat unilateral
- când se solicită modificarea CIM?


⏹  Suspendarea contractului individual de muncă
⏹ Încetarea contractului individual de muncă - aspecte controversate
⏹ Concediere versus Demisie versus Acordul părților
⏹ Stagiu de cotizare versus vechime în muncă
⏹ Contractul individual de muncă sau convenție civilă sau contract de cesiune drepturi de autor?
⏹ Problematica asigurărilor sociale în România
Jurisprudență internă relevantă în materie

Scopul acestui webinar este tocmai acela de a scoate în evidență pașii care trebuie urmați, atât de angajator cât și de salariat, în cazul în care se confruntă cu problemele pe care le ridică legislația muncii mai ales din perspectiva ultimelor modificări, respectiv Legea nr.151/2020 și legea nr.213/2020 și, nu în ultimul rând, aspecte concrete pe care trebuie să le aibă în vedere avocatul în soluționarea unui astfel de litigiu, indiferent dacă reprezintă interesele uneia sau alteia dintre părți.

Tematica webinarului

Descrierea webinarului

Trainerul webinarului

Expert
în legislația muncii

Webinar 17 decembrie 2020

Modalitatea în care se negociază contractul individual de muncă, persoane implicate, la momentul încheierii, modificării, cercetării disciplinare, soluționării conflictelor individuale de muncă.

Detaliile evenimentului

CÂND ȘI UNDE

17 decembrie 2020; Orele 12:00 – 15:00
Online

INCLUSE ÎN PREȚ

⏹ diplomă de participare;
⏹ voucher Sintact.ro (acces 15 zile);
⏹ voucher de 450 lei discount pentru achiziția 
soluției juridice LexForce.

Wolters Kluwer România SRL are dreptul să modifice datele de desfășurare ale evenimentelor sau să anuleze evenimentul, aceste informații fiind transmise în termen de 3 zile lucrătoare înainte de data stabilită inițial.

Efectuarea plăţii pentru participarea la un eveniment Wolters Kluwer Romania semnifică acceptarea termenilor şi condiţiilor privind organizarea evenimentului. 

În cazul neparticipării în data de desfășurare a evenimentului, suma achitată nu se restituie, având posibilitatea de a vizualiza înregistrarea evenimentului timp de 5 zile de la data defășurării acestuia.

PREȚURI

400 lei + TVA

ÎNSCRIERE

Înscrierea constă în emiterea unei facturi fiscale în baza căreia puteți achita taxa de participare. Factura poate fi emisă fie pe persoană fizică, fie pe persoană juridică (societate, cabinet, PFA).

© Toate drepturile rezervate S.C. Wolters Kluwer Romania SRL; 
    Cod Fiscal RO8451308 / Reg. Com. J40/4017/1996;
    Tel: 031.224.41.95; Email: marketing@wkro.ro

Vreau să particip!

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție!
Alina Alexe: 0737 733 450; 
alina.alexe@wolterskluwer.com

Sună acum!

Avocați, consilieri juridici, personal resurse umane, juriști, angajați și angajatori, din sectorul public sau privat, interesați de cunoașterea aspectelor practice legate de legislația muncii precum și de pașii care trebuie urmați atât în procedură internă sau în fața unei instanțe de judecată în litigiile de muncă.

Public
țintă

Este avocat şi cadru didactic în învăţământul juridic superior, cunoscut în calitate de specialist în domeniul dreptului muncii și securităţii sociale precum şi în dreptul penal al muncii. Este autorul a peste 40 de cărţi şi studii de specialitate.

Este doctor în Dreptul muncii şi conferenţiar universitar la Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir din Bucureşti precum și la Școala Naţională de Studii Politice și Administrative.

De asemenea, este formator la Institutul pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor, Institutul Notarial Român și Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici.

Are experienţă practică şi didactică de peste 20 ani în domeniul dreptului.

 Domeniile pe care s-a axat în cariera didactică și în activitatea de avocat sunt: dreptul muncii, dreptul securităţii sociale, drept social european și contencios administrativ.

prof. univ. dr. av.
Radu Răzvan POPESCU
Vreau să particip!Vreau să particip!

în contextul legislației muncii actuale