DESCRIEREA EVENIMENTULUI

Valoarea şi numărul tranzacţiilor este în continuă creştere, valoarea tranzacţiilor la nivel global fiind estimată de Financial Times la 3.3 trilioane USD pentru pentru primele trei trimestre din 2018, o creştere de 39% faţă de 2017 şi un nivel similar celui din 2007-2008. Şi în România, în ultimii ani, am asistat la un număr de tranzacţii în creştere, în diverse domenii de activitate. Valoarea tranzacţiilor din România se va situa între 1-2 miliarde de euro în 2018, potrivit diverselor estimări.

Nadir Geafer Ali, ACCA, CIA, CISA
Partener Ascentor

Nadir Ali are 18 ani de experienţă profesională în audit şi consultanţă de management, fiind implicat în numeroase proiecte complexe pentru companii din România şi Europa Centrală şi de Est. În prezent este partener la Ascentor după ce timp de 10 ani a fost Senior Manager la PwC Romania. Aria sa de expertiză include audit intern, audit financiar, managementul riscului, prevenirea fraudelor, investigaţii, suport în litigii şi expertiză contabilă judiciară. De asemenea, a fost responsabil pentru o gamă largă de proiecte de consultanţă de management incluzând due-diligence financiar, eficientizarea şi standardizarea proceselor, optimizarea funcţiei financiare, reducerea costurilor şi managementul performanţei. A furnizat, de asemenea, şi cursuri de pregătire profesională în aceste domenii.

În ultimii ani, Nadir Ali a fost implicat în diverse proiecte de consultanţă pentru tranzacţii, incluzând due diligence financiar, comercial şi IT pentru cumpărători, asistenţă la pregătirea documentaţiei şi camerei de date pentru vânzători, precum şi elaborarea sau revizuirea proiecţiilor financiare şi planurilor de afaceri. De asemenea, a fost implicat în proiecte de integrare financiară şi operaţională post tranzacţie, dar şi proiecte de separare operaţională în urma vânzării unei subsidiare.

© Toate drepturile rezervate S.C. Wolters Kluwer Romania SRL Cod Fiscal RO8451308 / Reg. Com. J40/4017/1996;
Tel: 031.224.41.95; Email: marketing@wkro.ro

SEMINAR 18 martie 2020

Seminarul se adresează profesioniştilor care sunt implicaţi în proiecte de due diligence financiar sau şi-au propus să îşi dezvolte competenţe profesionale în acest domeniu. La finalul acestui seminar, participanţii vor fi familiarizaţi cu principalele concepte legate de etapele unei tranzacţii, rolul şi importanţa unui due diligence, abordarea proiectelor şi modalitatea de prezentare a concluziilor şi structurare a raportului.

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție!
Alina Alexe: 031.22.44.151
alina.alexe@wolterskluwer.com

Click aici pentru înscriere!

Due diligence financiar

Fiecare business are particularităţile sale, dar şi riscuri şi probleme specifice. Procesul de due diligence este esenţial pentru cunoaşterea în detaliu a situaţiei reale a companiei, înainte de decizia de investiţie şi încheierea tranzacţiei.


OBIECTIVUL SEMINARULUI

       Prețuri


Early Bird   (până la 03 martie 2020) 400 LEI + TVA 
Late Bird 
   (din 04 martie 2020)        500 LEI + TVA

* În cazul neprezentării nenotificate în scris la adresa de e-mail alina.alexe@wolterskluwer.com, cu minimum 3 zile înainte de desfășurarea evenimentului, suma achitată nu se restituie având în vedere costurile organizatorice deja implicate și nici nu mai poate fi realocată pentru un alt eveniment organizat de Wolters Kluwer România. Veți beneficia, în schimbul sumei pe care o achitați, de materialele oferite de speaker în urma evenimentului la care ați fost înscris/ă.

       Incluse în preț


  diplomă de participare;
  pauză de cafea;
  voucher sintact.ro (acces 15 zile);
  voucher de 450 lei discount pentru achiziția soluției juridice LexForce.


DETALIILE EVENIMENTULUI


TRAINERUL EVENIMENTULUI

SUNĂ ACUM!

⏹ Afli cum să abordezi tranzacţiile, ţinând cont de specificul etapelor acestora
 Înveţi cum să-ţi calibrezi şi să-ţi urmăreşti obiectivele unui due diligence
 Ştii cum să elaborezi un raport de due diligence
 Analizezi exemple recente de due diligence, împreună cu un practician experimentat


BENEFICIILE PARTICIPANȚILOR

       Când și unde


 18 martie 2020 Orele 14.00-18.00; Sala de cursuri Wolters Kluwer România
Bd. Tudor Vladimirescu 22, Clădirea Green Gate, etaj 6, sector 5, București

Principalele etape ale unei tranzacţii 
Obiectivele şi abordarea proiectelor de due diligence 
Prezentarea concluziilor în raportul de due diligence


AGENDA SEMINARULUI

 Etapele tipice ale unei tranzacţii
 Obiectivele unui due diligence
 Abordarea proiectelor de due diligence
 Analiza în profunzime a datelor
 Diferenţele între due diligence şi audit şi alte tipuri de angajamante
 Elaborarea rapoartelor de due diligence
 Exemple practice şi studii de caz
 Q&A

Click aici pentru înscriere!Click aici pentru înscriere!