DESCRIEREA WEBINARULUI

Obiectivul seminarului îl reprezintă prezentarea și modul de abordare a unor strategii constructive de gestionare a conflictelor; tabloul complet al legislației și măsurilor naționale și internaționale care pot fi puse în aplicare pentru combaterea discriminării și abuzurilor la locul de muncă.

© Toate drepturile rezervate S.C. Wolters Kluwer Romania SRL 
Cod Fiscal RO8451308 / Reg. Com. J40/4017/1996;
Tel: 031.224.41.95; Email: marketing@wkro.ro

WEBINAR 13 IANUARIE  2021

Pentru mai multe informații 
vă stăm la dispoziție!
Alina Alexe 0737 733 450;

alina.alexe@wolterskluwer.com

Vreau să particip!

Claudia Balint


Claudia are experiență vastă în activitățile profesionale (consultanță, suport juridic, reprezentare societăți în cadrul procedurilor de soluționare a litigiilor pe cale amiabilă, practică judiciară în legislația italiană) de Consilier juridic definitiv, Mediator autorizat, fost vicepreședinte al Asociației „Drum Comun spre o Lume Mai Bună”, activități culturale și științifice cu participare proiecte, evenimente culturale și sociale la nivel local și internațional (întâlniri, negocieri, medieri, suport psiho-social și juridic pentru persoanele dezavantajate sau cu probleme de sănătate-handicap), precum și promotor al diversității interculturale, al libertății de exprimare, al dialogului intercultural, integrării sociale și apărător al drepturilor și libertăților omului. Absolventă a studiilor post-univiversitare de Politică externă și Diplomație în cadrul IDR, stagii de Drept comunitar și internațional, traducător și interpret autorizat română-italiană-engleză (Tribunalul Arezzo - Italia) în domeniul juridic.

Interzicerea discriminării 
și a hărțuirii la locul de muncă

PREȚURI

400 LEI + TVA

* În cazul neparticipării în data de desfășurare a evenimentului, suma achitată nu se restituie, având posibilitatea de a vizualiza înregistrarea evenimentului timp de 5 zile de la data desfășurării acestuia.

INCLUSE ÎN PREȚ

voucher Sintact.ro (acces 15 zile);
voucher de 450 lei discount pentru 
achiziția soluției juridice LexForce.


CÂND ȘI UNDE

 13 ianuarie 2021Orele 14:00 – 17:00;
Webinar, se desfășoară online

SUNĂ ACUM!

TEMATICA WEBINARULUI

DETALIILE WEBINARULUI

TRAINERUL WEBINARULUI

⏹️    Directiva 2000/ 78 / CE;
⏹️    Convenția nr. 190/2019 privind eliminarea violenței și hărțuirii în lumea muncii;
⏹️    Legea română nr. 202/2020;
⏹️    Instrumente internaționale;
⏹️    Obligațiile statelor membre în vederea prevenirii și eliminării violenței și hărțuirii în domeniul muncii;
⏹️    Mijloacele de acțiune și reparare.

⏹️    Directiva 2000/78 / CE;
⏹️    Convenția nr. 190/2019 privind eliminarea violenței și hărțuirii în lumea muncii;
⏹️    Legea română nr. 202/2020;
⏹️    Instrumente internaționale;
⏹️    Obligațiile statelor membre în vederea prevenirii și eliminării violenței și hărțuirii în domeniul muncii;
⏹️    Mijloacele de acțiune și reparare.

Dobândirea de informații și asigurarea unui mediu de lucru sănătos, lipsit de factori de discriminare și de orice formă de violență, fizică sau psihologică, înseamnă îmbunătățirea productivității și a calității performanței, reducând în același timp riscul de accidente și boli profesionale. Pentru a atinge acest obiectiv, standardele internaționale și naționale prevăd o serie de instrumente operaționale.

ÎNSCRIERE

Înscrierea constă în emiterea unei facturi fiscale în baza căreia puteți achita taxa de participare. Factura poate fi emisă fie pe persoană fizică, fie pe persoană juridică (societate, cabinet, PFA).

Wolters Kluwer România SRL are dreptul să modifice datele de desfășurare ale evenimentelor sau să anuleze evenimentul, aceste informații fiind transmise în termen de 3 zile lucrătoare înainte de data stabilită inițial.

Wolters Kluwer Romania SRL nu este răspunzătoare pentru costurile suplimentare (transport, cazare etc.) angajate de participanţi. Efectuarea plăţii pentru participarea la un eveniment Wolters Kluwer Romania semnifică acceptarea termenilor şi condiţiilor privind organizarea evenimentului.

Vreau să particip!Vreau să particip!

Economisește și rămâi informat cu Abonamentul la Webinariile WK

Vezi Oferta

BENEFICII PARTICIPANȚI

AGENDA WEBINARULUI

⏹️    introducere;
⏹️    definiția discriminării și a hărțuirii la locul de muncă;
⏹️    zonele și efectele discriminării și hărțuirii în lumea muncii;
⏹️    câmpul legal normativ internațional, european și la nivel național;
⏹️    bunele practici promovate de organizații;Profesioniști, avocați, mediatori, mediul de afaceri, manageri, corporatiști

PUBLIC ȚINTĂ