Beneficiile participanților

Astfel, legislația muncii a mers în direcția flexibilizării raporturilor de muncă în timp ce jurisprudența europeană în materie socială a condus la modificarea legislației naționale. Modificări  legislative semnificative avaând la bază respectarea principiului egalității de tratament au survenit în întreaga legislație socială fiind completate de o jurisprudență extrem de abundentă a instanțelor interne și europene.

⏹ Reglementarea egalității de tratament în legislația română
⏹ Criterii și forme de discriminare
⏹ Hărțuirea la locul de muncă
⏹ Noii concepte în materie - mobbing-ul
⏹ Reglementările europene în materie (5 directive)
⏹ Rolul Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării
⏹ Jurisprudență internă relevantă
⏹ Jurisprudență europeană în materie
⏹ Decizii ale Curții Constituționale

Scopul acestui seminar este tocmai acela de a scoate în evidență pașii care trebuie urmați, atât de angajator cât și de salariat, în cazul în care se confruntă cu problemele delicate pe care le ridică legislația muncii în materie de egalitate de tratament, mai ales din perspectiva ultimelor modificări și, nu în ultimul rând, aspecte concrete pe care trebuie să le aibă în vedere persoana însărcinată de angajator/reprezentantul salariaților/avocatul  în soluționarea unui astfel de conflicte, indiferent dacă reprezintă interesele uneia sau alteia dintre părți.

Tematica evenimentului

Descrierea seminarului

Trainerul seminarului

Discriminarea 
în raporturile de muncă

Seminar 19 februarie 2020

În prezent, legislația muncii se află la o răscruce de drumuri, modificările survenite, atât la nivel național cât și la nivel european schimbând radical viziunea asupra egalității de tratament, discriminări sau hărțuirii la locul de muncă.

Detaliile evenimentului

CÂND ȘI UNDE

19 februarie 2020; Orele 14:00 – 18:00
Sala de cursuri Wolters Kluwer România
Bd. Tudor Vladimirescu 22, Clădirea Green Gate, etaj 6, sector 5, București

INCLUSE ÎN PREȚ

⏹ diplomă de participare;
⏹ pauză de cafea;

⏹ voucher sintact.ro (acces 15 zile);
⏹ voucher de 450 lei discount pentru achiziția 
soluției juridice LexForce.

Wolters Kluwer România SRL are dreptul să modifice datele de desfășurare ale evenimentelor sau să anuleze evenimentul, aceste informații fiind transmise în termen de 5 zile lucrătoare înainte de data stabilită inițial, atât telefonic cât și pe e-mail. Taxa de participare achitata se poate utiliza ca și compesare pentru un alt eveniment organizat exclusiv de Wolters Kluwer România sau poate fi returnată în termen de 10 zile lucrătoare, de la data emiterii facturii storno. 

Wolters Kluwer Romania SRL nu este răspunzătoare pentru costurile suplimentare (transport, cazare etc.) angajate de participanţi. Efectuarea plăţii pentru participarea la un eveniment Wolters Kluwer Romania semnifică acceptarea termenilor şi condiţiilor privind organizarea evenimentului. 

În cazul neprezentării nenotificate în scris la adresa de e-mail alina.alexe@wolterskluwer.com, cu minimum 3 zile înainte de desfășurarea evenimentului, suma achitată nu se restituie având în vedere costurile organizatorice deja implicate și nici nu mai poate fi realocată pentru un alt eveniment organizat de Wolters Kluwer România. Veți beneficia, în schimbul sumei pe care o achitați, de materialele oferite de speaker în urma evenimentului la care ați fost înscris/ă.

PREȚURI

Early Booking 
(pană la 04 februarie 2020)

400 lei + TVA

Late Booking
(din 05 februarie 2020)

500 lei + TVA

ÎNSCRIERE

Înscrierea constă în emiterea unei facturi fiscale în baza căreia puteți achita taxa de participare. Factura poate fi emisă fie pe persoană fizică, fie pe persoană juridică (societate, cabinet, PFA).

© Toate drepturile rezervate S.C. Wolters Kluwer Romania SRL; 
    Cod Fiscal RO8451308 / Reg. Com. J40/4017/1996;
    Tel: 031.224.41.95; Email: marketing@wkro.ro

Vreau să particip!

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție!
Alina Alexe: 031.22.44.151; 
alina.alexe@wolterskluwer.com

Sună acum!

Avocați, consilieri juridici, personal resurse umane, juriști, angajați și angajatori, din sectorul public sau privat, interesați de cunoașterea aspectelor practice legate de problematica egalității de tratament în raporturile de muncă, precum și de pașii care trebuie urmați atât în procedură internă sau în fața unei instanțe de judecată.

Public
țintă

Este avocat şi cadru didactic în învăţământul juridic superior, cunoscut în calitate de specialist în domeniul dreptului muncii și securităţii sociale precum şi în dreptul penal al muncii. Este autorul a peste 40 de cărţi şi studii de specialitate.

Este doctor în Dreptul muncii şi conferenţiar universitar la Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir din Bucureşti precum și la Școala Naţională de Studii Politice și Administrative.

De asemenea, este formator la Institutul pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor, Institutul Notarial Român și Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici.

Are experienţă practică şi didactică de peste 20 ani în domeniul dreptului.

 Domeniile pe care s-a axat în cariera didactică și în activitatea de avocat sunt: dreptul muncii, dreptul securităţii sociale, drept social european și contencios administrativ.

prof. univ. dr. av.
Radu Răzvan POPESCU

Jurisprudență internă și europeană

Vreau să particip!Vreau să particip!