Vreau să particip!

© Toate drepturile rezervate S.C. Wolters Kluwer Romania SRL; 
    Cod Fiscal RO8451308 / Reg. Com. J40/4017/1996;
    Tel: 031.224.41.95; Email: marketing@wkro.ro

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție!
Malvina Udrea: Telefon: 0737 733 444
E-mail: malvina.udrea@wolterskluwer.com

SUNĂ ACUM!

Cyber Security, 
protecția datelor mele și ale clienților mei

Efectuarea plăţii pentru participarea la un eveniment Wolters Kluwer Romania semnifică acceptarea termenilor şi condiţiilor privind organizarea evenimentului. 

Într-o societate bazată pe cunoaștere și pe rețele interumane dematerializate electronic, într-o lume a afacerilor B2B, B2C prin Internet, a muncii de acasă sau de oriunde te afli, asigurarea unei securități cibernetice a devenit esențială, un factor de igienă, chiar o cerință legală în anumite cazuri, în activitatea companiilor sau a oamenilor. 

Pierderile datorate de criminalitatea cibernetică au depășit pierderile generate de fenomenele naturale (cutremure, uragane etc.) și se îndreaptă spre cifre semnificative. 

Securitatea cibernetică nu este o problemă de IT, ci de management al riscurilor la nivelul conducerilor companiilor. 

Webinarul va identifica și discuta tipurile de amenințări, vulnerabilitățile interne, probabilitățile de apariție, managementul riscului cibernetic și al celui operațional în general, inclusiv posibilitatea externalizării riscurilor către asiguratori, valoarea și evaluarea stării cibernetice a companiilor, a activelor atacate. 

Se vor identifica soluții simple, care țin de cunoașterea fenomenelor din spatele criminalității informatice, mai ales din perspectiva dezvoltării de abilități si aptitudini de a identifica, preveni și combate criminalitatea cibernetice prin asigurarea unei securități cibernetice echilibrate.


Lectorul webinarului, Călin Rangu

  Peste 17 ani de management strategic și operațional, președinte consiliu administrație/ vicepreședinte comitet FinTech/ CEO/ CIO / director IT (inclusiv securitate informatică);

  Experiență de peste 25 ani în domeniul managementului sistemelor informatice și de comunicații, a securității acestora, în domeniul financiar-bancar;


  Peste 14 ani de experiență în cadrul autorităților de reglementare și supraveghere financiară– bancară (ASF, BNR);


  Dublu licențiat (inginer, economist), studii post-universitare, MBA, doctor în științe, lector universitar.

Tematica evenimentului

Webinar 21 septembrie 2021

Beneficiile
participanţilor

 Participanții vor cunoaște elemente noi privind ecosistemul cibernetic care trebuie protejat la nivelul companiei, al clienților, a fiecăruia în parte, vor înțelege fenomenele, amenințările, cum să își reducă vulnerabilităților, cum să își gestioneze riscurile, prin dezvoltarea de abilități generate de înțelegerea mai profundă a ce înseamnă de fapt securitatea cibernetică, ce și cum să protejăm, dincolo de soluțiile tehnice.

Detaliile
evenimentului

CÂND ȘI UNDE

21 septembrie 2021; Orele 14:00 – 17:00
Fiind vorba despre un webinar, locul de unde vă conectați cu noi rămâne la alegerea dumneavoastră, din confortul locuinței sau al biroului unde lucrați.

INCLUSE ÎN PREȚ

 diplomă de participare;
voucher Sintact.ro (acces 15 zile);
voucher de 450 lei discount pentru achiziția soluției 
juridice LexForce.

În cazul neparticipării în data de desfășurare a evenimentului, suma achitată nu se restituie, având posibilitatea de a vizualiza înregistrarea evenimentului timp de 5 zile de la data desfășurării acestuia.

Wolters Kluwer România SRL are dreptul să modifice datele de desfășurare ale evenimentelor sau să anuleze evenimentul, aceste informații fiind transmise în termen de 3 zile lucrătoare înainte de data stabilită inițial.

Înscrierea constă în emiterea unei facturi fiscale în baza căreia puteți achita taxa de participare. Factura poate fi emisă fie pe persoană fizică, fie pe persoană juridică (societate, cabinet, PFA).

PREȚ: 400 lei + TVA

Vreau să particip!

Trainerul
evenimentului


  Publicarea a peste 150 de articole și a două cărți;
  Participare la zeci de conferințe sau seminarii;
  Experiență în operațiuni, management proiecte, organizare, procese, management riscuri operaționale și de Securitate IT;
  Recunoaștere personală în domeniul managementului IT, al securității informatice, a tehnologii financiar-bancare.

Călin RANGU

  Activitate la nivel internațional, în grupuri de lucru internaționale și naționale, vicepreședinte al comitetului InsurTech din cadrul EIOPA (Autoritatea Europeană de Asigurări și Pensii Private), membru al European Forum for Financial Innovation(EFIF)  la nivelul UE;
   Activitate în domeniul universitar și formării profesionale, lector universitar (UFB, SNSPA, Universitatea Danubius), formator, evaluator, formator de formatori

 Securitatea cibernetică, managementul riscurilor operaționale și cibernetice, amenințări și vulnerabilități, transformarea digitală și managementul sistemelor informatice, active dematerializate, evaluarea activelor digitale, asigurarea de riscului cibernetic.

Publicul ţintă

  Top și middle management;

  Factori de decizie, manageri de risc din corporații, IMM-uri, instituții și autorități publice.

Economisește și rămâi informat cu Abonamentul la Webinariile WK

Vezi Oferta
Vreau să particip!