Telemunca 
Șomaj tehnic și asigurări sociale în contextual actual

Este avocat şi cadru didactic în învăţământul juridic superior, cunoscut în calitate de specialist în domeniul dreptului muncii și securităţii sociale precum şi în dreptul penal al muncii. Este autorul a peste 40 de cărţi şi studii de specialitate.

Este doctor în Dreptul muncii şi conferenţiar universitar la Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir din Bucureşti precum și la Școala Naţională de Studii Politice și Administrative.

De asemenea, este formator la Institutul pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor, Institutul Notarial Român și Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici.

Are experienţă practică şi didactică de peste 20 ani în domeniul dreptului.

Domeniile pe care s-a axat în cariera didactică și în activitatea de avocat sunt: dreptul muncii, dreptul securităţii sociale, drept social european și contencios administrativ.

CLICK AICI PENTRU ÎNSCRIERE!

© Toate drepturile rezervate S.C. Wolters Kluwer Romania SRL; 
Cod Fiscal RO8451308 / Reg. Com. J40/4017/1996;
Tel: 031.224.41.95; Email: marketing@wkro.ro

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție!
Alina Alexe: 0737 733 450;
alina.alexe@wolterskluwer.com

TRAINERUL WEBINARULUI

În contextul actual, atât atenția angajatorilor, cât și a salariaților se îndreaptă către metode alternative în care se poate presta munca, fie că vorbim de funcții de execuție, fie de conducere. Ultimele reglementări în materie care permit unui părinte să stea acasă în condiții extreme (spre exemplu, închiderea unităților școlare) produc o serie de modificări de substanță în derularea raporturilor juridice de muncă.

PREȚ

400 LEI + TVA

CÂND ȘI UNDE

14 aprilie 2020; Orele 14:00 – 18:00

Fiind vorba despre un webinar, locul de unde vă conectați cu noi rămâne la alegerea dumneavoastră, din confortul locuinței sau al biroului unde lucrați.

AGENDA 
WEBINARULUI

⏹     Ultimele modificări aduse legislației muncii
⏹     Încheierea contractului individual de muncă - aspecte controversate
⏹     Cum se gestionează un contract individual de muncă
⏹     Clauze contractuale specifice, reglementate sau nu de legislația muncii
⏹     Tipuri de contracte speciale
⏹     Telemunca, munca la domiciliu
⏹     Asigurarea socială
⏹     Aspecte practice din materia penală:
•       Nerespectarea unei hotărâri judecătorești definitive privind plata salariului/reintegrarea în muncă

⏹     Jurisprudență internă – cazuri relevante
⏹     Jurisprudență europeană - Hotărâri CEDO în litigii de muncă

DETALIILE WEBINARULUI

PREZENTAREA WEBINARULUI

prof. univ. dr. av.
Radu Răzvan POPESCU

BENEFICIILE PARTICIPANȚILOR

Scopul acestui webinar este tocmai acela de a scoate în evidență pașii care trebuie urmați, atât de angajator, cât și de salariat, în cazul în care se confruntă cu problemele pe care le ridică legislația muncii mai ales din perspectiva ultimelor modificări și aspecte concrete pe care trebuie să le aibă în vedere avocatul în soluționarea unui astfel de litigiu, indiferent dacă reprezintă interesele uneia sau alteia dintre părți.

Nu în ultimul rând, de a găsi soluții pentru o reglementare corectă și rapidă în situația concretă dată de răspândirea COVID-19, în continuarea prestării activității zilnice indiferent de tipului raportului existent până la ora actuală.

⏹     Ultimele modificări aduse legislației muncii
⏹     Încheierea contractului individual de muncă 

        - aspecte controversate
⏹     Cum se gestionează un contract individual 

        de muncă
⏹     Clauze contractuale specifice, reglementate 

        sau nu de legislația muncii
⏹     Tipuri de contracte speciale
⏹     Telemunca, munca la domiciliu
⏹     Aspecte practice din materia penală: 

        nerespectarea unui hotărâri judecătorești 
        definitive privind plata salariului/reintegrarea 
         în muncă
⏹     Jurisprudență internă - cazuri relevante
⏹     Jurisprudență europeană 

        - Hotărâri CEDO în litigii de muncă

400 LEI + TVA

WEBINAR 14 APRILIE 2020

Urmărește-ne live!

SUNĂ ACUM!

ÎNSCRIERE

Înscrierea constă în emiterea unei facturi fiscale în baza căreia puteți achita taxa de participare. Factura poate fi emisă fie pe persoană fizică, fie pe persoană juridică (societate, cabinet, PFA).

Wolters Kluwer România SRL are dreptul să modifice datele de desfășurare ale evenimentelor sau să anuleze evenimentul, aceste informații fiind transmise în termen de 5 zile lucrătoare înainte de data stabilită inițial, atât telefonic, cât și pe e-mail. Taxa de participare achitată se poate utiliza drept compesare pentru un alt eveniment organizat exclusiv de Wolters Kluwer România sau poate fi returnată în termen de 10 zile lucrătoare, de la data emiterii facturii storno.

Efectuarea plăţii pentru participarea la un eveniment Wolters Kluwer România semnifică acceptarea termenilor şi condiţiilor privind organizarea evenimentului.

Seminarul se adresează tuturor celor care prestează o activitate, salariați sau angajatori și se află în imposibilitatea de a se mai deplasa la sediul/locul de muncă din cauza interdicțiilor legale.

Astfel, trebuie găsite modalitățile concrete de modificare a contractelor de muncă, de plată a salariilor, perioade de suspendare a raporturilor de muncă etc.

Telemunca sau munca la domiciliu reprezintă alternative viabile în astfel de situații însă presupun o serie de particularități care trebuie avute în vedere.

CLICK AICI PENTRU ÎNSCRIERE!CLICK AICI PENTRU ÎNSCRIERE!