WEBINAR 11 MARTIE 2021
BUCUREȘTI

CÂND ȘI UNDE

11 martie 2021; Orele 14:00 – 18:00
Fiind vorba despre un webinar, locul de unde vă conectați cu noi rămâne la alegerea dumneavoastră, din confortul locuinței sau al biroului unde lucrați. 

INCLUSE ÎN PREȚ

 diplomă de participare;
voucher Sintact.ro (acces 15 zile);
voucher de 450 lei discount pentru achiziția soluției juridice LexForce;

Wolters Kluwer România SRL are dreptul să modifice datele de desfășurare ale evenimentelor sau să anuleze evenimentul, aceste informații fiind transmise în termen de 3 zile lucrătoare înainte de data stabilită inițial.

Efectuarea plăţii pentru participarea la un eveniment Wolters Kluwer Romania semnifică acceptarea termenilor şi condiţiilor privind organizarea evenimentului. 

În cazul neparticipării în data de desfășurare a evenimentului, suma achitată nu se restituie, având posibilitatea de a vizualiza înregistrarea evenimentului timp de 5 zile de la data desfășurării acestuia.

PREȚ: 400 lei + TVA

ÎNSCRIERE

Înscrierea constă în emiterea unei facturi fiscale în baza căreia puteți achita taxa de participare. Factura poate fi emisă fie pe persoană fizică, fie pe persoană juridică (societate, cabinet, PFA).

© Toate drepturile rezervate S.C. Wolters Kluwer Romania SRL;
    Cod Fiscal RO8451308 / Reg. Com. J40/4017/1996;
    Tel: 031.224.41.95; Email: marketing@wkro.ro

Vreau să particip!

Mihaela Grigore

acordă consultanță pe diverse aspecte juridice în materie de litigii generale și dreptul contractelor. A coordonat activitatea departamentului de traduceri a NNDKP, precum și sesiunile interne de pregătire profesională privind redactarea textelor juridice și diverse aspecte de drept american.

Membră a Baroului Statului New York și a Baroului Districtului de Sud din New York, Mihaela are experiență ca avocat litigator, acumulată în cadrul a două din cele mai mari firme de avocatură din New York (Orrick Herrington & Sutcliffe LLP și Hughes Hubbard & Reed LLP), fiind licențiată a Facultății de Drept a Universității Yale și a Facultății de Psihologie a Universității New York. Este specializată de asemenea în litigiile de proprietate intelectuală, răspunderea comercială și litigiile comerciale (incluzând activitățile legate de pregătirea depozițiilor și a interogatoriilor, selecția și pregătirea experților și susținerea cauzei în instanță).

VREAU SĂ PARTICIP!

DESCRIEREA 
EVENIMENTULUI

Scopul acestui webinar este de a-i familiariza pe participanți cu aspectele practice ale contractelor internaționale redactate în limba engleză, precum și de a oferi o prezentare teoretică a abordărilor juridice și lingvistice specifice întocmirii contractelor. Cursul va constitui de asemenea un vehicul care le va permite participanților să aplice teoria prin exerciții practice folosind materiale bazate pe cazuri reale.

TEMATICA 
EVENIMENTULUI

⏹  Basic Principles of contract drafting, which will include:
•    Elements of effective contracts
•    General writing principles applicable to contract drafting
•    Using defined terms
•    Overview of standard contract provisions: offer, acceptance, considerations and remedies
•    Contract interpretation issues
⏹  Basic language: legal pairs and phrases, legalese, general grammar structure
⏹  Practical exercises: drafting skills, contract structure, analyzing promises, conditions and termination provisions

Engleza juridică. 
Limbajul specific al redactării clauzelor contractuale

Curs Intensiv

VREAU SĂ PARTICIP!

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție!
Alina Alexe 0737.733.450; 
alina.alexe@wolterskluwer.com

PUBLICUL 
ȚINTĂ

⏹ Acest curs este destinat atât avocaților cât și persoanelor care folosesc limbajul și conceptele juridice în activitățile lor profesionale zilnice.

BENEFICIILE 
PARTICIPANȚILOR

⏹ Vă perfecționați engleza juridical pentru contracte, opinii și corespondență.
⏹ Vă adaptați cu ușurința stilul de lucru la contextul și destinatarul relevant.
⏹ Evitați erorile comune întâlnite adesea în utilizarea englezei juridice.

TRAINERUL
EVENIMENTULUI

DETALIILE EVENIMENTULUI

Acest curs este destinat atât avocaților, cât și persoanelor care folosesc limbajul și conceptele juridice în activitățile lor profesionale zilnice și este conceput pentru a acoperi cele mai bune practici în ceea ce privește uzanțele, stilurile, structura și regulile de redactare a textelor juridice în limba engleză.

Vreau să particip!

Economisește și rămâi informat cu Abonamentul la Webinariile WK

Vezi Oferta