© Toate drepturile rezervate S.C. Wolters Kluwer Romania SRL; 
    Cod Fiscal RO8451308 / Reg. Com. J40/4017/1996;
    Tel: 031.224.41.95; Email: marketing@wkro.ro

CÂND ȘI UNDE
23 februarie 2022; Orele 14:00 – 16:00

Fiind vorba despre un webinar, locul de unde vă conectați cu noi rămâne la alegerea dumneavoastră, din confortul locuinței sau al biroului unde lucrați.

SUNĂ ACUM!

Soarta contractelor civile în timpul pandemiei 

Soluții jurisprudențiale

Detaliile evenimentului

Trainerul
evenimentului

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție!
Malvina Udrea: 0737 733 444
malvina.udrea@wolterskluwer.com

Valentina
Preda

Trainerul
evenimentului

INCLUSE ÎN PREȚ


     diplomă de participare;
     voucher sintact.ro (acces 15 zile);
     acces 5 zile pentru revizualizarea evenimentului.

Webinar 23 februarie 2022

În cazul neparticipării în data de desfășurare a evenimentului, suma achitată nu se restituie, având posibilitatea de a vizualiza înregistrarea evenimentului timp de 5 zile de la data desfășurării acestuia.

Wolters Kluwer România SRL are dreptul să modifice datele de desfășurare ale evenimentelor sau să anuleze evenimentul, aceste informații fiind transmise în termen de 3 zile lucrătoare înainte de data stabilită inițial.

ÎNSCRIERE
Înscrierea constă în emiterea unei facturi fiscale în baza căreia puteți achita taxa de participare. Factura poate fi emisă fie pe persoană fizică, fie pe persoană juridică (societate, cabinet, PFA).

PREȚ: 400 lei + TVA

Vreau să particip!
Vreau să particip!

Economisește și rămâi informat cu Abonamentul la Webinariile WK

Vezi Oferta

  Dna. Valentina Preda este avocat Partener la STOICA & Asociatii – Societate Civilă de Avocați, cu o experiență de 15 ani în domeniul Dreptului contractelor, avocat litigant, speaker la Dezbateri, Conferințe și Webinarii având ca teme: drept civil, drept bancar, dreptul familiei.


Participanți

     juriști (avocați, consilieri juridici, in house lawyers, off counsels, etc.);
     nejuriști care s-au confruntat, personal sau la nivel de grup, cu probleme juridice determinate de Pandemia de Sars Cov-2.

 Conectarea la realitățile jurisprudențiale – modul în care instanțele tranșează chestiunea suportării riscului contractual. Webinar orientativ pentru conduita contractuală corectă.

Beneficii
participanți

Vreau să particip!
Vreau să particip!

Webinarul prezintă problemele practice determinate de restricțiile sanitare impuse de autorități pentru prevenirea și combaterea Pandemiei de Covid-19. Sunt tratate problemele juridice apărute în derularea contractelor civile, raportat la diferite categorii de industrii (Horeca, transport, turism, etc. ), dar și la diferite categorii de contracte (de prestări servicii, de închiriere, de transport). Se analizează chestiunea imposibilității fortuite de executare a obligațiilor contractuale și dacă Pandemia de Sars Cov-2 poate fi invocată sau nu drept caz de forță majoră, exoneratoare de răspundere contractuală. Sunt expuse si dezbătute soluțiile pronunțate de instanțele de judecată sesizate cu spețe născute ca urmare a aplicării restricțiilor sanitare impuse de autorități.

Despre 
eveniment

Despre 
eveniment

Vreau să particip!

 Conectarea la realitățile jurisprudențiale – modul în care instanțele tranșează chestiunea suportării riscului contractual. Webinar orientativ pentru conduita contractuală corectă

Beneficii
participanți

Participanți

     Juriști (avocați, consilieri juridici, in house lawyers, off counsels, etc.), dar și nejuriști care s-au confruntat, personal sau la nivel de grup, cu probleme juridice determinate de Pandemia de Sars Cov-2Participanți     Juriști (avocați, consilieri juridici, in house lawyers, off counsels, etc.), dar și nejuriști care s-au confruntat, personal sau la nivel de grup, cu probleme juridice determinate de Pandemia de Sars Cov-2

Vreau să particip!

Trainerul
webinarului