VREAU SĂ PARTICIP!

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție!
Malvina Udrea:  0737 733 444 
malvina.udrea@wolterskluwer.com

Practica de dreptul concurenței în sectorul farmaceutic

VREAU SĂ PARTICIP!

Practica de dreptul concurenței 
în sectorul farmaceutic

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție!
Malvina Udrea: 0737 733 444 
malvina.udrea@wolterskluwer.com

04 Aprilie 2023 

Prezentarea evenimentului
  • Explicarea problemelor actuale în sectorul farmaceutic și a deciziilor de caz ale autorităților de concurență: Consiliul Concurenței și Comisia Europeană

VALENTIN MIRCEA

Doctor în dreptul concurenței, fost Vice-Președinte al Consiliului Concurenței

CÂND ȘI UNDE

04 APRILIE 2023; Orele 14:00 – 16:30 

Webinar

Wolters Kluwer România SRL are dreptul să modifice datele de desfășurare ale evenimentelor sau să anuleze evenimentul, aceste informații fiind transmise în termen de 3 zile lucrătoare înainte de data stabilită inițial.

 Efectuarea plăţii pentru participarea la un eveniment Wolters Kluwer Romania semnifică acceptarea termenilor şi condiţiilor privind organizarea evenimentului. 

În cazul neparticipării în data de desfășurare a evenimentului, suma achitată nu se restituie, având posibilitatea de a vizualiza înregistrarea evenimentului timp de 5 zile de la data desfășurării acestuia.

PREȚURI

450 lei + TVA

În cazul neparticipării în data de desfășurare a evenimentului, suma achitată nu se restituie, având posibilitatea de a vizualiza înregistrarea evenimentului timp de 5 zile de la data desfășurării acestuia.

PREȚURI

400 lei + TVA

VREAU SĂ PARTICIP!
VREAU SĂ PARTICIP!

INCLUSE ÎN PREȚ

 diplomă de participare, la cerere
voucher sintact.ro (acces 15 zile)

ÎNSCRIERE

Înscrierea constă în emiterea unei facturi fiscale în baza căreia puteți achita taxa de participare. Factura poate fi emisă fie pe persoană fizică, fie pe persoană juridică (societate, cabinet, PFA).

VREAU SĂ PARTICIP!
Detaliile evenimentului
Lectorul evenimentului

•  Înțelegerea corectă și completă a lecțiilor care trebuie trase din sancțiunile aplicate pe piața produselor farmaceutice, în vederea asigurării conformării depline cu regulile de concurență, într-un domeniu sensibil și extrem de important. 

Beneficii participanți

•  
Înțelegerea corectă și completă a lecțiilor care trebuie trase din sancțiunile aplicate pe piața produselor farmaceutice, în vederea asigurării conformării depline cu regulile de concurență, într-un domeniu sensibil și extrem de important. 
Agenda

webinarului

  • Deciziile recente ale Consiliului Concurenței;
  • Deciziile recente ale Comisiei Europene;
  • Lecțiile de învățat din practica autorităților de concurență.
Participanți
  • Juriști, judecători, avocați, manageri, directori comerciali

Urmărește Wolters Kluwer

© 2022 Wolters Kluwer România. Toate drepturile rezervate

ROBERT ANCUCEANU

Profesor Universitar la Facultatea de Farmacie a Universității Carol Davilla și licențiat în Drept al Universității din București, specializat în reglementări farmaceutice

Robert Ancuceanu este profesor în cadrul Facultăţii de Farmacie din Bucureşti, unde predă Biologie celulară și moleculară și Botanică farmaceutică și ocupă funcția de prodecan pe probleme de învățământ universitar de licență și master. Având un doctorat în farmacie, un masterat în biostatistică şi licenţă în drept, a lucrat în diferite domenii farmaceutice, de la cel academic la cel industrial şi în cadrul autorităţilor de reglementare. 

A fost director general al Direcţiei Generale Farmaceutice şi Aparatură Medicală din Ministerul Sănătăţii, Vicepreşedinte și Președinte al Agenţie Naţionale a Medicamentului. 

A fost membru al Comitetului pentru Medicamente de Uz Uman (CHMP) şi al Comitetului Pediatric (PDCO) şi membru altern (supleant) al Comitetului pentru Medicamente pe bază de Plante din cadrul Agenţiei Europene a Medicamentului (EMA), precum şi membru în mai multe comitete sau grupuri de lucru din domeniul farmaceutic. 

A publicat peste 80 articole ştiinţifice (dintre care 71 indexate ISI Thomson),  este autor a două cărţi şi co-autor la alte patru. În prezent, coordonează mai multe teze de doctorat pe teme de afaceri reglementare farmaceutice. 

Pe lângă interesul său larg pentru toate aspectele domeniului farmaceutic, Robert se consideră un renascentist întârziat, fiind interesat şi de drept, istorie, muzică, biostatistică, programare și informatică, sociologie şi literatură.