DESCRIEREA WEBINARULUI

Încetarea CIM pentru motive care țin sau pentru motive care nu țin de persoana salariatului este reglementată imperativ de Codul muncii, având o importanţă deosebită în dreptul muncii datorită necesităţii respectării cu stricteţe a condiţiilor legale şi a drepturilor salariatului.

Curtea Constituțională a constatat neconstituționalitatea unor norme din Codul muncii pentru a apăra dreptul la muncă al salariaților.

© Toate drepturile rezervate S.C. Wolters Kluwer Romania SRL 
Cod Fiscal RO8451308 / Reg. Com. J40/4017/1996;
Tel: 031.224.41.95; Email: marketing@wkro.ro

WEBINAR 24 SEPTEMBRIE  2020

Pentru mai multe informații 
vă stăm la dispoziție!
Alina Alexe 031.22.44.151;

alina.alexe@wolterskluwer.com

Vreau să particip!

CONCEDIEREA

PREȚURI

400 LEI + TVA

* În cazul neprezentării nenotificate în scris la adresa de e-mail alina.alexe@wolterskluwer.com, cu minimum 3 zile înainte de desfășurarea evenimentului, suma achitată nu se restituie având în vedere costurile organizatorice deja implicate și nici nu mai poate fi realocată pentru un alt eveniment organizat de Wolters Kluwer România. Veți beneficia, în schimbul sumei pe care o achitați, de materialele oferite de speaker în urma evenimentului la care ați fost înscris/ă.

INCLUSE ÎN PREȚ

 diplomă de participare;
voucher sintact.ro (acces 15 zile);
voucher de 450 lei discount pentru 
achiziția soluției juridice LexForce.


Laura Georgescu

Este avocat, conferențiar universitar doctor cu specializarea dreptul muncii şi al securităţii sociale şi expert în legislația muncii. Dna. Laura Georgescu are o vastă experienţă ca formator şi speaker la cursuri, seminarii şi worshop-uri de specialitate în domeniul legislației muncii și al resurselor umane.

De peste 10 ani este Redactor șef și Referent de specialitate al Revistei Române de Dreptul Muncii. Este autor și coautor a mai multor articole, cursuri universitare, tratate și monografii privind legislația muncii.

Din 2007 este Vicepreședinte al Asociației Române de Dreptul Muncii. Deţine titlul de Membru de onoare al Uniunii Experților în Legislația Muncii şi este membru fondator al Asociației pentru Studiul Relațiilor de Muncă.

SUNĂ ACUM!

⏹ concedierea pentru motive care țin de persoana salariatului: 
    disciplinară, arest prevenitv sau la domiciliu, 
    inaptitudine fizică sau psihică, necorespundere profesională;

⏹ concedierea pentru motive care nu ţin de persoana salariatului;

⏹ interdicțiile concedierii, preaviz;

⏹ proceduri, conținutul deciziei;

⏹ dreptul la revocarea deciziei de încetarea a contractului de muncă.

TEMATICA WEBINARULUI

DETALIILE WEBINARULUI

TRAINERUL WEBINARULUI

CÂND ȘI UNDE

 24 septembrie 2020Orele 14:00 – 18:00;
Webinar, se desfășoară online

Webinarul va analiza, plecând de la legislație și exemple practice, posibilitatea încetării contractului individual de muncă, din motive care nu privesc persoana salariatului sau pentru motive care privesc persoana lui. Se vor evidenţia noutăţile apărute în acest domeniu şi se va pune accent pe aspectele practice pe care le generează punerea în aplicare a normelor legale.

Interacţinea cu lectorul, Dna. Conf. univ. dr. Laura Georgescu, Avocat şi Expert în legislaţia muncii, dă posibilitatea auditoriului să găsească soluţii pentru situaţiile întâlnite în practică.

ÎNSCRIERE

Înscrierea consta în emiterea unei facturi fiscale în baza căreia puteți achita taxa de participare. Factura poate fi emisă fie pe persoană fizică, fie pe persoană juridică (societate, cabinet, PFA).

Wolters Kluwer România SRL are dreptul să modifice datele de desfășurare ale evenimentelor sau să anuleze evenimentul, aceste informații fiind transmise în termen de 5 zile lucrătoare înainte de data stabilită inițial, atât telefonic cât și pe e-mail. Taxa de participare achitata se poate utiliza ca și compesare pentru un alt eveniment organizat exclusiv de Wolters Kluwer România sau poate fi returnată în termen de 10 zile lucrătoare, de la data emiterii facturii storno.

Wolters Kluwer Romania SRL nu este răspunzătoare pentru costurile suplimentare (transport, cazare etc.) angajate de participanţi. Efectuarea plăţii pentru participarea la un eveniment Wolters Kluwer Romania semnifică acceptarea termenilor şi condiţiilor privind organizarea evenimentului.

Concedierea individuală și concedierea colectivă

⏹ concedierea pentru motive care țin de 
    persoana salariatului 
    – disciplinară, arest prevenitv sau la domiciliu, 
       inaptitudine fizică sau psihică, 

       necorespundere profesională;

⏹ concedierea pentru motive care nu ţin de 
    persoana salariatului;

⏹ interdicțiile concedierii, preaviz;

⏹ proceduri, conținutul deciziei;

⏹ dreptul la revocarea deciziei de încetarea a 
    contractului de muncă.

Vreau să particip!Vreau să particip!

Economisește și rămâi informat cu Abonamentul la Webinariile WK

Vezi Oferta