Descrierea evenimentului

Înainte de a analiza raționamente și probe, judecătorul analizează persoanele care le transmit. Este deci esențial ca transmițătorul să cunoască elementele structurale ale comunicării eficiente, pregătind receptorul să primească mesajul într-o formă care îmbracă și înfrumusețează fondul.

Mihail DINU

Avocat și promotor al dezvoltării abilităților avocațiale, Mihail este un cercetător aplicat al articulațiilor nevăzute din activitatea judiciară cotidiană.

În sfera dreptului practic se evidențiază, printre altele, ca autor al lucrării „Eficiența Judiciară. Listele de verificare: cum să conduci orice proces către succes” și coordonator al unui concept unic pe piața editorială: „Agenda Avocatului”. În sfera literaturii de specialitate juridică este co-autor al lucrării „Admitere în magistratură și avocatură. Ghidul candidatului” și autor ori co-autor a peste 23 de articole în materia dreptului procesual civil.

Membru al Baroului București, Mihail are o experiență relevantă ca avocat litigator acumulată în cadrul unora dintre cele mai importante firme de avocatură autohtone și, în ultimii ani, în contextul practicii individuale. Este implicat în litigii variate, reprezentând cu succes atât persoane fizice, cât și entități juridice unanim recunoscute drept lideri în domeniul lor de activitate. Printre altele, a absolvit cursuri de perfecționare pentru specializările expert achiziții publice și expert fiscal, cursuri postuniversitare privind reglementările cuprinse în Noul Cod civil și Noul Cod de procedură civilă, deține titlul de master în specializarea Medierea Conflictelor în Drept și titlul de master în specializarea Drept European și Internațional al Afacerilor, acordat de Universitatea Paris I Panteon- Sorbona.

© Toate drepturile rezervate S.C. Wolters Kluwer Romania SRL 
Cod Fiscal RO8451308 / Reg. Com. J40/4017/1996;
Tel: 031.224.41.95; Email: marketing@wkro.ro

SEMINAR 12 FEBRUARIE 2020

⏹ Veți învăța tehnici și mecanisme de persuasiune judiciară cu eficiență dovedită;
⏹ Vă veți perfecționa metodele de comunicare verbală și non-verbală;
⏹ Veți învăța să controlați tracul și să captați atenția;
⏹ Veți afla recomandările și preferințele unor avocați și judecători de renume;
⏹ Veți evita erorile specifice majorității oratorilor judiciari.

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție!
Anca Marghidanu: 031.22.44.158
anca.marghidanu@wolterskluwer.com

Click aici pentru înscriere!

Comunicarea persuasivă
în fața instanței de judecată

INCLUSE ÎN PREŢ

 diplomă de participare;
pauză de cafea;
voucher de 100 lei pentru înscrierea la unul din evenimentele viitoare Wolters Kluwer*;
voucher sintact.ro (acces 15 zile);
voucher de 450 lei discount pentru 
achiziția soluției juridice LexForce.

* Voucher-ul de 100 lei oferit pentru evenimentele viitoare poate fi  folosit doar pentru seminariile și conferințele organizate strict de  Wolters Kluwer, nu și cele în parteneriat, un voucher per participant și  doar din costul întreg de participare (reducerile nu se cumulează). De  asemenea, acestea au o valabilitate de 3 luni din data evenimentului la  care îl primiți.

CÂND ŞI UNDE

12 FEBRUARIE 2020; Orele 12:00 – 17:00

Sala de cursuri Wolters Kluwer România, Bd. Tudor Vladimirescu 22,
Clădirea Green Gate, Etaj 6, Sector 5, București

SUNĂ ACUM!

Wolters Kluwer România SRL are dreptul să modifice datele de desfășurare ale evenimentelor sau să anuleze evenimentul, aceste informații fiind transmise în termen de 5 zile lucrătoare înainte de data stabilită inițial, atât telefonic cât și pe e-mail. Taxa de participare achitata se poate utiliza ca și compesare pentru un alt eveniment organizat exclusiv de Wolters Kluwer România sau poate fi returnată în termen de 10 zile lucrătoare, de la data emiterii facturii storno. 

ÎNSCRIERE

Înscrierea constă în emiterea unei facturi fiscale în baza căreia puteţi achita taxa de participare. Factura poate fi emisă fie pe persoană fizică, fie pe persoană juridică (societate, cabinet, PFA).

La acest atelier veți învăța, teoretic și practic, tehnici de persuasiune și retorică judiciară având ca temei principii clasice adaptate sferei judiciare. Plecând de la cercetări și lucrări din literatura de specialitate, expunerea se sprijină pe eficiența dovedită a unor tehnici puțin cunoscute și cu mult mai puțin aplicate.


Beneficiile participanților

Sesiunea 2: 


APLICAȚII ȘI EXERCIȚII PRACTICE

⏹ Checklist pentru pregătirea expunerilor judiciare;
⏹ Exemple demonstrative referitoare la erori și corectări;
⏹ Exemple privind adaptarea la personalitatea ascultătorului;
⏹ Resurse video și recomandări bibliografice.


Tematica evenimentului

Sesiunea 1:


COMUNICAREA JUDICIARĂ PERSUASIVĂ

⏹ Introducere și reguli generale;
⏹ Comunicarea verbală și comunicarea non-verbală;
⏹ Erori uzuale;
⏹ Canalizarea adrenalinei și controlarea emoțiilor;
⏹ Captarea atenției prin diferite tehnici verbale și non-verbale;
⏹ Vocea, tonul, gestica, mimica, ținuta;
⏹ Transmiterea eficientă a mesajelor;
⏹ Pregătirea comunicărilor judiciare și spontaneitatea lor;
⏹ Recomandările și preferințele unor avocați și judecători celebri.


Detaliile
evenimentului


Trainerul evenimentului

Seminarul propus se adresează avocaţilor, juriştilor, economiştilor sau administratorilor de întreprinderi în contextul importantei tot mai mari a aspectelor de concurenţă în activitatea economică.

Wolters Kluwer Romania SRL nu este răspunzătoare pentru costurile suplimentare (transport, cazare etc.) angajate de participanţi. Efectuarea plăţii pentru participarea la un eveniment Wolters Kluwer Romania semnifică acceptarea termenilor şi condiţiilor privind organizarea evenimentului. 

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție!
Anca Marghidanu: 031.22.44.151
anca.marghidanu@wolterskluwer.com

Cursul are ca obiectiv dobândirea și perfecționarea tehnicilor de comunicare persuasivă adaptată contextului judiciar

Notă: În cazul neprezentării nenotificate în scris la adresa de email anca.marghidanu@wolterskluwer.com, cu minim 3 zile înainte de desfășurarea evenimentului, suma achitată poate fi realocată, fără a se restitui, pentru un alt eveniment organizat de Wolters Kluwer Romania. Realocarea către alt eveniment este posibilă o singură dată, pe o perioadă de 3 luni.

PREȚURI

Early Booking 
(pană la 31 IANUARIE 2020)

400 lei + TVA

Late Booking
(din 1 FEBRUARIE 2020)

500 lei + TVA

Comunicarea persuasivă
în fața instanței de judecată

SEMINAR 
12 FEBRUARIE 2019