De ce să alegi Sintact.ro

Soluţiile oferite de experții în achiziții publice sunt inserate la nivelul fiecărui articol din Legea nr. 98/2016 în portalul de documentare juridică Sintact.ro dezvoltat de Wolters Kluwer Romania. 

© 2018 Wolters Kluwer România

Întâmpini dificultăți în interpretarea Legii Achizițiilor publice? 

Acum poți consulta în Sintact.ro comentariile avizate ale specialiștilor cu o vastă experienţă în domeniu.

De ce să accesezi comentariile? 

Opiniile experților în achiziții publice pot fi repere atât pentru autorităţile contractante, cât şi pentru companiile care derulează  proceduri de achiziţii. 

Punctele de vedere se remarcă prin accentuarea practicii aplicării legislaţiei achiziţiilor publice. 

De asemenea, autorii comentariilor surprind controversele din practică date de modificările legislative cu efecte în domeniul achiziţiilor şi urmăresc cum se corelează prevederile Legii nr. 98/2016 cu alte acte normative.   

Află totul despre achizițiile publice,

accesând comentariile experților în domeniu

Roxana Vornicu

De ce să alegi Sintact.ro?

Sintact.ro este un soft legislativ ce permite documentarea juridică și cercetarea legislativă, oferind monitorul oficial și jurnalul european, codul civil, codul penal, codul de procedură penală, codul de procedură civilă, codul de procedură fiscală, legislația administrației publice, codul fiscal, codul muncii,  jurisprudență și doctrină, jurisprudență comentată, decizii, ordine, decrete, regulamente, norme metodologice, legi și ordonanțe, sentințe civile și penale, hotărâri judecătorești în contencios administrativ, informații de drept, dreptul muncii, drept comercial, drept civil, drept penal, drept procesual civil, drept procesual penal, drept comparat, dreptul afacerilor, drept fiscal, drept notarial, dreptul concurenței, legislația societăților comerciale, legislația ONG-urilor, regulile executării silite, justiție, legislație actualizată, evocări, comentarii, legislație comentată, studii de caz, spețe relevante, acte normative comentate, actualitate fiscală, calendar legislativ, fluxuri. 

Printre emitenti enumerăm: Înalta Curte de Casație si Justiție, Curtea de Apel, tribunale și judecătorii, Curtea de Justiție a Uniunii Europene, Curtea Europeană a Drepturilor Omului, Curtea Constituțională, Președinția României, Guvernul, ministerele de resort, Prim-Ministrul.


CERE OFERTĂ

Roxana Vornicu

Avocat, membru al Baroului București din 2009, cu o experiență de peste 7 ani în cadrul uneia dintre cele mai mari firme de avocatură din România, NNDKP. Expertiza sa principală include litigii în materie de achiziții publice, litigiile administrative, precum și litigiile comerciale și civile.

Roxana deține un Doctorat European Magna cum Laude în domeniul achizițiilor publice de la Universitatea din Verona, Italia, cu o teză privind daunele în achiziții publice. A fost numită expert și a susținut prelegeri cu privire la legislația UE privind achizițiile publice la Institutul Național al Magistraturii, multiple universitati din strainatate și este lector în dreptul achizițiilor publice în cadrul Programului Postuniversitar de Dreptul Achizițiilor Publice al Universității Babeș-Bolyai, Cluj, Român. 

Dacian-Cosmin Dragoș

Profesor universitar, Universitatea Babes Bolyai din Cluj Napoca, Departamentul de Management și Administrație Publică, conducător de doctorat la Facultatea de drept. Titular al cursurilor Comparative and European Administrative Law, Public Procurement and PPP, Achiziții publice.

Coordonator științific al Comisiei de elaborare a Codului de procedură administrativă al României (2006-2008) și Expert în cadrul Comisiei de elaborare a Codului administrativ (2010-2011).

Publicațiile sale includ 4 volume internaționale editate, peste 30 de capitole în volume internaționale, 7 cărti de autor și 4 în colaborare, peste 50 de lucrări în publicaii de specialitate.

Autorii comentariilor