Ce trebuie să faci?

Achiziționează până la 31 decembrie 2018 un produs NOU de la Wolters Kluwer România și intri automat în cursa pentru câștigarea unui voucher de vacanță în valoare de de 400 EUR pentru 2 persoane.

Pentru a intra în promoție, trebuie să cumperi în perioada 15 septembrie - 31 decembrie 2018 un NOU produs (Sintact.roSintact Analytics sau LexForce) sau un NOU modul (în cazul clienților care au deja o soluție achiziționată de la Wolters Kluwer și doresc un upgrade).

© Toate drepturile rezervate Wolters Kluwer Romania SRL | RO 8451308 | J40/4017/1996
Contact: 031.224.41.95 | marketing@wkro.ro

Vreau să particip!
Vreau să particip

Achiziționează până la 31 decembrie 2018 un produs NOU de la Wolters Kluwer și intri automat în cursa pentru câștigarea unui voucher de vacanță în valoare de 400 EUR.

Tu alegi perioada, destinația și cu cine mergi în vacanță!

Wolters Kluwer România
te trimite în vacanță în Europa!

Anul 2018 a fost unul încărcat și complex din punct de vedere legislativ. Pentru că ne gândim mereu la partenerii noștri, clienți sau potențiali clienți, dorim ca aceștia să se și relaxeze după munca depusă peste an și după atâtea modificări legislative. De aceea, dorim să oferim un voucher de vacanță pentru 2 persoane într-o destinație europeană.

Campania se adresează atât clienților existenți, cât și celor noi, deci indiferent dacă aveți deja un produs dezvoltat de Wolters Kluwer România sau abia acum veți achiziționa pentru prima dată unul, puteți participa și câștiga un voucher de vacanță, în valoare de 400 EUR. Cu acest voucher vei putea cumpăra un City Break pentru 2 persoane, urmând ca perioada și destinația să le alegi chiar tu în funcție de preferințe și disponibilitate!

Ce produse poți achiziționa?

 Pentru clienții noi (cei care nu dețin încă un produs Wolters Kluwer):

1. Sintact.ro - Vezi detalii

2. Sintact Analytics - Vezi detalii

3. LexForce - Vezi detalii


 Pentru clienții existenți:

Clienții care au deja o soluție cumpărată de la Wolters KLuwer România, pot achizționa fie un produs nou, fie un NOU MODUL pentru soluția pe care o folosesc deja.

Cum te ajută soluțiile noastre?

Lex Force te ajută să controlezi ariile cheie ale activității tale:

 Gestionezi comod contractele și dosarele clienților.
 Îți planifici ușor activitățile de zi cu zi.
 Ai o raportare avansată a tuturor activităților din cadrul organizației.
 Controlezi fără efort fluxul de raportare, facturare, încasare.
 Ai un flux eficient pentru documente și informații.
 Găsești rapid datele financiare relevante.
 Ai siguranța datelor direct pe serverul tău dedicat.

Află mai multe detalii despre LexForceAflă mai multe detalii despre Sintact.ro

Sintact.ro este intrumentul esențial pentru consultarea legislației, a jurisprudenței și a doctrinei, pentru că este conceput cu funcții avansate de căutare, care îți simplifică și accelerează procesul de documentare juridică. Se adresează în mod special avocaților, magistraților, notarilor și economiștilor și îți pune la dispoziție cea mai mare bază de informații juridice din România, precum și noutățile relevante din domeniu.

Căutarea se face în peste 11 milioane de hotărâri judecătorești definitive din ultimii zece ani, 78 de seturi de comentarii ale specialiștilor pe marginea codurilor și principalelor legi ( 23.593 de comentarii la nivel de articole), 465 de fluxuri (juridice și civile), edițiile complete din 8 reviste de specialitate (16.473 de articole juridice), 215.276 de acte legislative și alte surse publice de informație juridică.

Selectezi criteriile pentru o căutare amănunțită și folosești căutarea inteligentă în interiorul documentelor pentru a nu mai parcurge sute de pagini sau consulta alte zeci de surse de informații.

Sintact Analytics este prima aplicație din România care folosește Inteligența Artificială pentru a-ți permite să vizualizezi grafic rezultatele posibile ale cauzelor în instanță asemănătoare speței tale.

 Sintact Analytics este o aplicație care, îmbinând volume mari de date, Inteligența Artificială și programele în limbaj nativ, îți arată durata medie a unui proces, precum și șansele de câștig.
Rezultatele furnizate de Sintact Analytics se bazează pe analiza a peste 11 milioane de hotărâri judecatorești definitive provenite, în ultimii 6 ani, de la toate instanțele din România.
Introducând fragmente extinse de text, care descriu cât mai detaliat speța ta, Sintact Analytics îți găsește în cele peste 11 milioane de spețe deciziile apropiate de cazul tău.
⏹ Cu ajutorul Sintact Analytics vei descoperi traseul unui anumit caz de la prima instanță până la instanța finală.

Află mai multe detalii despre Sintact Analytics