Descrierea
evenimentului

Securitatea publică, calitatea serviciului de transport persoane în regim de taxi și siguranța pasagerului reprezintă factori care au determinat analiza principalelor motive care stau la baza problemelor de pe piețele de taxi, respectiv analiza impactului serviciilor inovatoare asupra acestei activități desfășurate de către transportatorii autorizați. Noutățile legislative privind transportul alternativ adoptate prin OUG nr. 49/2019, necesitatea unei reexaminări a Legii 38/2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere impun o nouă perspectivă în desfășurarea serviciului de transport persoane in regim de taxi, pe care ne propunem să o dezbatem în cadrul acestui seminar, prin raportare la legislație și exemple practice întâlnite.

Calitatea serviciului de transport persoane 
în regim de taxi: între tradiție și inovație. 
Efectul concurențial vs. protecția clientului

SEMINAR 31 martie 2020
BUCUREȘTI

PREȚURI

Early Bird 
(până la 16 martie 2020)

400 lei + TVA

Late Booking 
(din 17 martie 2020)

500 lei + TVA

Notă: În cazul neprezentării nenotificate în scris la adresa de email alina.alexe@wolterskluwer.com, cu minim 3 zile înainte de desfășurarea evenimentului, suma achitată poate fi realocată, fără a se restitui, pentru un alt eveniment organizat de Wolters Kluwer Romania. Realocarea către alt eveniment este posibilă o singură dată, pe o perioadă de 3 luni.

VREAU SĂ PARTICIP!

© Toate drepturile rezervate S.C. Wolters Kluwer Romania SRL;
    Cod Fiscal RO8451308 / Reg. Com. J40/4017/1996;
    Tel: 031.224.41.95; Email: marketing@wkro.ro

VREAU SĂ PARTICIP!Sună acum!

Beneficiile 
participanților

  Asigură participanților o privire comprehensivă asupra legislației din domeniul transportului de persoane în regim de taxi și transportului alternativ cu autoturism și conducător auto dar și lămuriri punctuale asupra unor aspecte controversate;

  Oferă soluții practice participanților din perspectiva drepturilor clienților în calitate de utilizatori ai serviciului de transport persoane în regim de taxi;

  Cunoașterea obligațiilor transportatorilor autorizați ce pot antrena răspunderea din perspectiva Legii nr. 38/2003 privind transportul de persoane în regim de taxi și în regim de închiriere.

Trainerul
evenimentului

Ioana Cardos

Avocat, membră a Baroului București, cu e experiență relevantă în întocmirea de strategii pentru evitarea celor mai des întâlnite litigii în activitatea de transport persoane în regim de taxi


Ioana Cardos a asigurat reprezentarea în procedurile de avizare a proiectelor de hotărâri adresate Consiliul Concurenței, făcând parte din grupul de lucru organizat pentru legiferarea transportului alternativ cu autoturism și conducător auto, respectiv din comisia pentru elaborarea Proiectului de Regulament-cadru privind desfășurarea activității de transport persoane în regim de taxi pe teritoriul Municipiului București. Ioana Cardos este cunoscută în calitate de specialist în domeniul transportului de persoane în regim de taxi, coordonator activitate de transport persoane în regim de taxi și reprezentant convențional al Municipiului București în acest domeniu.

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție!
alina.alexe@wolterskluwer.com
Alina Alexe; 031.22.44.151

Tematica
seminarului

  Cadrul legislativ aplicabil serviciului de transport în regim de taxi şi serviciului de transport alternativ. Aspecte de ordin terminologic: ride sharing, car sharing, car pooling, sistem al societății informaționale.

  Abordări principale în reglementarea noilor tehnologii: taxi sau platforme informatice? Trăsături comune și particulare: restricții calitative și cantitative.

  Asimetria informațiilor: drepturile clientului – siguranța și fiabilitatea serviciului de taxi.

Wolters Kluwer Romania SRL nu este răspunzătoare pentru costurile suplimentare (transport, cazare etc.) angajate de participanţi. Efectuarea plăţii pentru participarea la un eveniment Wolters Kluwer Romania semnifică acceptarea termenilor şi condiţiilor privind organizarea evenimentului. 

Detaliile 
evenimentului

CÂND ȘI UNDE

31 martie 2020; Orele 14:00 – 18:00
Sala de cursuri Wolters Kluwer România
Bd. Tudor Vladimirescu 22, Clădirea Green Gate, 
etaj 6, sector 5, București

Wolters Kluwer România SRL are dreptul să modifice datele de desfășurare ale evenimentelor sau să anuleze evenimentul, aceste informații fiind transmise în termen de 5 zile lucrătoare înainte de data stabilită inițial, atât telefonic cât și pe e-mail. Taxa de participare achitata se poate utiliza ca și compesare pentru un alt eveniment organizat exclusiv de Wolters Kluwer România sau poate fi returnată în termen de 10 zile lucrătoare, de la data emiterii facturii storno. 

ÎNSCRIERE

Înscrierea constă în emiterea unei facturi fiscale în baza căreia puteți achita taxa de participare. Factura poate fi emisă fie pe persoană fizică, fie pe persoană juridică (societate, cabinet, PFA).

INCLUSE ÎN PREȚ

  diplomă de participare
  pauză de cafea
  voucher de 100 lei pentru înscrierea la unul 
din evenimentele viitoare Wolters Kluwer*
  voucher sintact.ro (acces 15 zile)
  voucher de 450 lei discount pentru achiziția 
soluției juridice LexForce
⏹  un volum din literatura juridică de specialitate

* Voucher-ul de 100 lei oferit pentru evenimentele viitoare poate fi  folosit doar pentru seminariile și conferințele organizate strict de  Wolters Kluwer, nu și cele în parteneriat, un voucher per participant și  doar din costul întreg de participare (reducerile nu se cumulează). De  asemenea, acestea au o valabilitate de 3 luni din data evenimentului la  care îl primiți.

Public
țintă

Avocați, consilieri juridici, juriști, funcționari publici din cadrul Primăriei - Departament Transporturi/Drumuri/Mobilitate, funcționari publici din cadrul Comisariatelor pentru Protecția Consumatorilor, funcționari publici din cadrul Poliției Rutiere, respectiv Serviciul Control Transporturi, Utilități Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală, Asociații reprezentative în domeniul transportului de persoane în regim de taxi, funcționari publici din cadrul Autorității Rutiere Române, manageri de transport.